nişanlımla yattım bakire değilim ama bakireymişim gibi davrandım kırmızı lekede geldi çokta acı çekiyomuşum gibi davrandım nişanlım benim bekaretimi aldığını zannediyo, bunu yapmak zorundaydım, nişanlım bana ilk çıktığımızda sorardı hiç birlikte oldun mu doğru şöyle benim için farketmez ben seni her halinle kabul ederim diye ama tabi hepsi yalan böyle diyip ağzından laf almaya çalışıyorlar neyse kendimi çok kötü hissediyorum bi yandanda, hele o çok iyi davrandıkça içim içimi yiyo, ona her baktığımda aklıma geliyo ona yalan söylediğim yakında da evlençez vicdanımı nasıl rahatlata bilirim ki ben ya :(
Cevabın nedir?
Vicdanınızı rahatlatabileceğiniz tek bir önerim yok. Çünkü dürüst davranmamışsınız. Kandırarak karşınızdakini küçültmüşsünüz kendinizi. O bilse ne olur bilmese ne olur? Siz gerçeği bilmiyormusunuz? Ona yalan söyleyerek ne büyük bir vebale girdiğinizin farkındamısınız? Bu direk ''Kul hakkı'' dır.İradesi ve bilinci haricinde onun dugularıyla samimiyetsiz bir şekilde oynamaktır. Sizin istediğiniz vicdani rahatlama tekniklerini size sunamayacağım.Yanlış yolda doğru yürünemez. Henüz vicdanlar bu kadar özgür bırakılamadı dünya var olalı. Eğerki kendinizce savunma mekanizmaları geliştirirseniz, vicdanınızın sesini geçici dindirmeye çalışırsınız. Ama gerçekler apaçık ortadayken, ahirete kalmaz hesabı... Tabi o zamana kadar aynalardan gördüğünüzden utanmazsanız...
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılo bakirse ben de çok vicdan azabı çekerdim ama değilse umrummmmmda olmazdı.
52 Yorumla
Soran+1 yılhayir bakir degildi
Cevap sahibi+1 yılsalla o zaman umrunda bile olmasın çok ta iyi olmuş baksana inanmış Allah sana yardım etmiş
+1 yılsaçmalama yaa aferim sana çok da iyi yapmışsın. başın ağırmaz arkadaşım. sen onun iyi niyetini inanıp söylemiş olsaydın vay haline vay yani. burda zar hakkında yorum yapan zar kafalı erkeklerin yorumlarını okuyosundur umarım. search kısmında bekaret falan diye bi arama yaptırıp bak sonuçlara. iyi yapmışsın yalan söylemekle. yalan hak dene söylenir. geçen ay burda birisi soruya yanıt vermiş. aynen aktarıyorum bak: benim için hiç önemli değilmiş gibi davranırım kızlık konusu, ne önemi var ki falan derim, hiç önemsemiyomuş gibi yaparım, ağzından lafı alıncada basarım tekmeyi yazmış. yeminle bak. hiç vicdanın rahatsız olmasın. senin bedenin senin kararın.
12 Yorumla- +1 yıl
aa bu arada sevgili soran arkadaşım, o kırmızı lekeyi her nası yaptıysan sakın en yakınına bile anlatma. kimse bilmesin.
Soran+1 yılbende artik hayatimi kurmak istiyorum ve bakire olmadigimi bilseydi tabiki kabul etmezdi bana evlenilecek kiz gozuyle bakmazdi.. her nekadar da soyleseler seni her halinle kabul ederim diye oyle sadece agzindan laf alabilmek icin diyorlar, tabi kendimi bazen suclu hissediyorum ama benim nisanlimda sutten cikmis akkasik degil bi kizi hamile bile birakmis zamaninda falan hani o bunlari bana gogusunu gere gere anlatabiliyor, tabi o erkek ya..
olan olmuş bence böyle şeyleri düşünme...
ayrıca bazı şeylerin telafisi olmaz...
nasıl söyleyebilirdinki...
ya ileride başına kakmazmıydı...yada dile düşmezmiydin..
en güzelini yapmışsın..tereyağdan kıl çeker gibi halletmişsin..
bence bu başarı için sevinmelisin..
dürüstlük her zaman puan getirmez unutma.. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...
samimiyetle söylüyorum...138 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle :)
- +1 yıl
seni tebrik ediyorum sevilen +1
- +1 yıl
önce zaten herşey olmuş ve geçmiş.şimdi bu hanım arkadaş itiraf etse herşey düzelecekmi?2.defa kandırmış olmayacakmı?bence en güzeli herşey olduğu gibi kalsın.neticede o kişiyi bir defa kandırmış olacak.birazda mantık hesabı yapın.belkide böylelikle mutlu bir evlilik mümkün olacak.mahvetmeye yada bu riske atmaya gerek varmı?ben hiç dürüstlük nutuğu atıpta hakikaten dürüst olanı görmedim.başkalarından beklediğimiz o etik değeri maalesef kendimize sıra gelince gösteremiyoruz.
- +1 yıl
sahi arkadaşlar burada 18 yaşından küçük henüz reşit olmayan varmı?
ben herkesin belli bir olgunluğa erdiğini düşünüyorum..ayrıca herkes kendine göre doğru bildiği yorumu yapıyor..mutlaka eğitim,yaş ve maddi durumuna göre herkesin yorumu değişebiliyor.yoruma katılmakda zorunlu değil zaten...bence önce şunu düşünün...sizin doğru bildiğiniz şey soran kişinin hayatına kalite getirecekmi?dürüstlük abidesi imiş gibi davranmanın kime faydası var... - +1 yıl
Kadın herzaman yalan söylemeye mecbur bırakılıyor... Helal olsun.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
eğer onu gerçekten seviyorsan onunda seni sevdiğini eminsen . sadece bu bekaret olayayından dolayı senınle evlenecek biri olduğunu düşünmüyorsan. bence gerçeği söyleyipte ilişkini bozma . ünkü muhtemelen bu yalanı kaldıramaz. hayaytta her zaman dogruyu söylemek dogru değildir. bazen dürüst olmak işi bozar. gül geç sende hatırlma.. birde burada düsrüt olmakla iligili nara atanlarada kanma iş pratık uygulamaya geldimi hemen hemen hepis farklı davranacaktır. bu yazıyı sen okusan başaka bir yazssa farklı bir yorum yapardın. bence kurcalama ..
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle :)
bakire değilken nişanlanmayı biliyorsun ama, yahu boşver bu vicdan temalı konuşmaları.
asıl rahatsızlık duyman gereken sevdiğin kişiye yalan söylemen ama buna bahanelerini sunmuşsun bile.gerisi zaten bozuk ki zara gelene kadar.dert etme. Allah mesut etsin.70 Yorumla
+1 yılmadem bakire değilsin kırmızı leke nerden geldi ben onu merak ettim büyük başarı valla! soruna gelince eğer onu seviyorsan ona seçme hakkını vermelisin seni bakire olmamana rağman sevip sevmeme hakkını sonuçta herkes bu kararı kendi vermeyi hak ediyor bence bu şansı ver.
22 Yorumla
Soran+1 yılama kendisi dedi ya benim icin farketmez diye seni her halinle kabul ederim diye ozaman yalan soylesem bile cokta farketmez beni nasilsa oylede kabul edermis
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"Vicdanımı nasıl rahatlatabilirim ?" diye sormuşsun.
Sendeki şu "vijdan" nasıl birşey acaba ? Ne tür değer yargıları var ? Allah'tan korkar mı ? Ahiret gününe inanır mı... ? Aynı şey kendine veya oğluna yapılsın ister mi ?
Bunu bi açıkla da; ona göre cevap verelim sana.
(Bu arada, bu tür şeylerin sebebinin erkekler olduğunu söyleyip duranlara soruyorum:. Diyelim ki, bekaretini bozan erkek kızı terketti gitti. Hadi o şerefsiz-ahlaksız bir adam. Peki nişanlısının suçu-günahı ne ? O böyle bir sahtekarlığı hakediyor mu sizce ?)
Allah, herkesi iyilerle karşılaştırsın...20 Yorumlaoha lan yazık çocuğa öyle böyle içim acımadı ya kahroldum yapılırmı bu adama en pislik insanlar bile bakire kızla evleniyorlar bu adamların bizlerin suçu neya yazık :( ama yorumlarını baktım aslında hiç için acımıyor tek kelimeyle iğrençsin inş boynuz manyagı yapar seni ileride
86 Yorumla
Soran+1 yılya yorumlarimda nevar millet takmis yorumlarin soyle yorumlarin boyle, en igrenc adamlar bile bakireyle evleniyormus eee bu seferde boyle olsun bi adam igrenc bi kizla evlensin nolcak ;)
- +1 yıl
aynen birader o bende de oluyo Allah başa vermesin bide seversin 1-2 yııl beraber olursun daha sonrada gerçeği öğrenince... Allah düşmanının başına vermesin böyle bir olayıııı umarım hak yerini bulur...
Soran+1 yılkarsiniza daha beteri ciksin
sözlüm vardı senden daha gizemliydi bu konuda.Bana anlatmadıklarını ortaya çıkardım.Bana özürüyse "inanmazsan yarın sana verecem" olmuştu. Tam bir kaşar çıktı kız.
Yalanla başlayan mutluluk kısa sürer, çok üzülürsün.62 Yorumla- +1 yıl
çözüme bak :D
+1 yılAllah akıl fikir verssin bence bunu söylemelisin arkadışım ona o halinle seni kabul etsin etmesede etmesin bu işler böyle sen bakireliğini verirken bunu düşünmüş olman lazım o çocuğu tanıyan sensin...
34 Yorumla
Soran+1 yılsiz simdi hepiniz o erkek oldugu icin onun tarafindan bakiyosunu zolaya ;)
- +1 yıl
hayır alakası yok erkek sorsa bende aynısını derim arkadaşım bunu açıklaman lazım vicdan meselesi bu bunu hak etmeyen biri olabilir yalan çok tehlikeli bir şey yalan üzerine kurma evlilik bu.. neden tutamadın şu bekaretini hani 9 nefis vardı sizde böyle bi şeyin olacağını hiçmi fark edemedin...
Soran+1 yılolmusla olmuse care yok ;)
- +1 yıl
tmam anladık orasınıda bayan yorumlarınıda görüyosun erkek olduğu için demiyoruz bunları fakat söyle arkadaşım ona bu durumu bak vicdan azabıda çekiyosun nasıl bir kişiliktesin bilmyrum bazıları gibi diktiripte öyle gerdeğe girmiyosun ve öyleleride var vicdan azabı çekmeyenler bak senin içinde yinede bir güneş var iyiyi ve kötüyü algılıyosun üzülüyorum acı çekiyorum diyosun .. ben senin yerinde olsam samimi bir şekilde doğruyu söylerim...
vicdanın bakire ise ona bozdur :(( dürüst olmadıkça hiç kimseden dürüstlük beklenmemeli.. sen motora yatak sardırmışın . sekman attırsan randıman vermez artık :)) ağladıkça gözyaşların vajina cukurunda birikip . burada buharlaşarak herdem gözlerini buğulandıracak nasıl bir ömür boyu katlanacaksın buna .
49 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))))))))))))))))))))))))
- +1 yıl
genlde mizahi yorumlar agırlıklı ama bu konularda ciddi olabiliriyorum . bakarsanzı ne deniyor olmuşla . ölmüşe care yok ...! olgunu ye :) ölmüşü garibime yedir :)) madem olmuş neden olmuşu dogrulayıp anlatmadınız burada haksız yaklaşım la yıkılma sözkonusu . buda vicdan gerektiren insani durum :((( srphry ve benjaminbuttonx arkadaşlara teşkr ederim .. (bu arada keşke kaşar olan sütten mamül olsa :) sütsüz kaşar şimdikiler )))
Soran+1 yılbence burda seninki baya bi sizliyo
Soran+1 yılbenimki sizlamiyo gayet rahat :D
o vicdanın yükünü hayatın boyunca çekeceksin çocugun olucak eşinin çocuğunun yüzüne her baktığında o utanç o acı vicdan azabı senin en buyuk azabın olucak..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden yalan söylüyorsun ki seni zaten seviyorsa öyle kabul eder bu gibi kimsenin asla bilemeyeceği ikiniz arasında kalacak küçük ve gereksiz bir konu için neden yalan söylüyorsun doğruları söyle ne var yani hayatta her şey insanlar içindir sonuçta.
23 Yorumla
Soran+1 yılya sen Turk erkeklerini bilmiyomusun? her kavgada onu yuzume vuracak belki aileme gider herseyi onlara anlatirdi.. hic bi turk erkegi bunu kaldiramaz onun icin bunu yapmak zorundaydim
Cevap sahibi+1 yılsaçmalıyorsun ben de Türk erkeğiyim hatta bakirim ama sevgilim nişanlım eşim bakire olmayabilir bunun için onu terkedecek değilim tamam bakire olsa daha iyi olur ama değilse de sırf bu yüzden tüm yaşanmışlık aşk sevgi saygı çöpe atılamaz sonuçta bu bir suç değil insan nefsine yenilebiliyor sevgisi üstün gelebiliyor bunu bu kadar abartma ayrıca bir anlamda sevgisini saygısını sınamış olursun nişanlının.
- +1 yıl
soran saçmalama nişanlanırken aklın nerdeydi o zaman ailesine anlatıcakmış pehh. Nişanlanmasaydı açıklama falan da yapmazdı ailene o zaman nerdeydin işine geldi de mi
Yalan söyleyende vijdan ne arar bakireliğin bu kadar önemliydi o zaman vermeyeydin
72 Yorumla
Soran+1 yılher insan yanlis yapabilir dimi?/?
+1 yılboşver ya düşünecek birşey bulamadın mı evlenınce gecer...
20 YorumlaCevabı sizde biliyorsunuz O'na doğruyu söyleyerek rahatlayabilirsiniz.Bir ömür boyu böyle geçmez ki muhakkak bir yerde açık verirsiniz.
20 YorumlaÖyle bir adama ileride nasıl koca diyeceksin?Ondan olan çocuklarının yüzüne nasıl bakıcaksın?anlamıyorum nasıl bir vicdan var sizde.Allah o çocuğu senden kurtarsın dilerim.
40 Yorumlaaçıkla .ya evlendikten sonra ağzından kaçırrsan ne olacak?
26 Yorumla
Soran+1 yılkacirmam ya cin gibi kizim ;) yani oyle seyler sorun olmaz.. ama gercekten anlatmayi bile dusundum ama oyle yaparak kendi hayatimin icine ederim..
Soran+1 yılsrphry buyuk konusma sen seninde basina boyle bisi gelebilir ;)
- +1 yıl
kaybeden ben olmam ki ? sen olayı çözememişsin maalesef...sen kendini yamamışsın. yalan söyleyerek ulaşacağın tek yer vicdanın o da varsa tabi...ama bunun diğer tarafı da var..! sen zekisin ya kendince aslında bi halt degilsin zekilik milleti salak yerine koymak degil...zeki insan gibi davranabilmek
bu tür konularda baştan dürüst olunmalı.ama hala şansın var bence söylemelisin.sonradan öğrenirse evlenmiş olsanız dahi gurur meselesi yapıp boşanabilir.ve yüzünü bile görmek istemeyebilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılbunu hic bi zaman bilmicek ogrenmicek
Soran+1 yılbildigim bisi var ki bu kadar eminim hic ogrenmicenden
ah umarım bi şekilde ilk yattıgın kişi tarafından yayılır muhabbet ve bi şekilde nişanlının kulağına gelir <3
51 Yorumla
Soran+1 yılbu hic bi zaman olamaz mumkun degil ;)
bilmiyorum anladığım kadarıyla ikinizde rahatsınız. o zaman ondan önce yaşadığın herşeyi unutacaksın evlilikle birlikte yeni bir sayfa açacaksınız kendinize sadece sen ve o olan.
00 YorumlaŞimdi sen tabi, seni pohpohlayalım, doğru yapmışsın, bir şey olmaz filan dememizi bekliyorsun ama... Lan çocuğu ayakta uyutmuşsun kaşar ! Yazık be... İnsanlık nereye gidiyor... İyi ki gizli sormuşsun. Yoksa üşenmez seni bulur sevgiline ulaşır, söylerdim. Bu nasıl bir yalancılık, iki yüzlülük be... O seni bozan inşallah karşınıza çıkar da bu olay ortaya çıkar.
48 Yorumla
Soran+1 yılbana ulasirmiydin? ne zannediyosn sen kendinibe sanane? acin mi var? beni bozanda oyle karsimiza falan cikmaz sen yorma kafani, bence buyuk konusma, insallah senin basinada boyle bisi gelir farkinda bile olmazsin seni de ayata uyutur kiz insallah
- +1 yıl
Lan sen nasıl bir insansın ki bir insanın gözünün içine baka baka böyle bir şey yapabiliyorsun? Sevdiğini söylüyorsun, sevdiğin insana böyle bir şey yapabiliyorsan, senin nasıl bir insan olduğunu düşünemiyorum bile ben... Nasıl bir ruh halindesin ki bizden, buradaki insanlardan mantıklı veya güzel cevaplar bekliyorsun?
Soran+1 yılcok mu zoruna gitti, siz her b*ku yerken iyi kiza gelince bakire olmasini istiyosunuz bu konuda kiz yalan soylediginde, ''bakireyim'' dediginde zorunuza gidiyor, bakire olmayan kizlarin hepsi boyle yapmali aslinda, cunku hepimiz biliyoruz ki eger o bakire degilim diyen bi kiz evlense her kavgada basina kalkacak yuzune vuracak kocasi ;)
- +1 yıl
Erkekler bu konuda dürüsttür. Ne halt yediyse sana söyler... Ki bir erkekle bir kadın cinsel bakımdan hiçbir zaman aynı olmadı. Ya bu gerçekten mide bulandırıcı... Çocuğa gerçekten acıdım şuan. Hala kendini savunman çok ilginç. Vicdanın zaten rahat senin... Pişman bile değilsin ki.
Soran+1 yılbi erkekle bi kadin cinsel bakimindan hicbir zaman ayni olmadimi? neden? siz erkekler neden kendinizi daha ustun goruyorsunuz kadinlara tepeden bakiyorsunuz? sizin nefsiniz varda kadinlarin yok mu? kadinlar robot mu? benim evlenicem cocukta sutten cikmis akkasik degil zamaninda bi kizi hamile bile birakmis ben onlari bile bile uzuluyorum ona yalan soyledigim icin ama bunu yapmak zorundaydim ;)
Soran+1 yılsoylicek laf bulamadin dimi, sagol biz zaten cok mutluyuz
bye
senin gibi dolu başkasına verip, evlencek saf bi erkeğe kendini yutturan. vicdan azabı falan deme. yalancılığın daniskası bu.
55 Yorumla
Soran+1 yılsaf cocuk diyip duruyosunuz hicte saf bi cocuk degil ;)
- +1 yıl
ya kendisi de kötü olabilir tamam ama bu senin yalan söylemen için bahane değil. kendisi bakir olmayıp bakire kız istemesi yanlış diyosan haklısın yani olabilir ama o ayrı konu. sen ve senin gibilerin başta söylemesi lazım, erkek ister bakir olsun ister olmasın, bakire kız istesin veya istemesin.
Soran+1 yılerkekler soyleye bilir bakir olmadiklarini, ama bi kiz bunu soylerken once iyice bi dusunmesi lazim ;)
Soran+1 yılbiz esitiz diyoruzda ama siz buna karsi cikiyosunuz kiz bakire olmadiginda ona hangi gozle baktiginizi iyi biliyoruz ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamet gününde, Allah'ın sizi karşı karşıya getirip ona "bu hatun aslında bakire değildi; sana yalan söyledi..." dediği anı düşünerek vidanını rahatlatabilirsin.
40 Yorumla
+1 yılOnurlu bir insansan sonucun ne olacığını düşünmeksizin nişanlına itiraf edersin
41 YorumlaAllah insanı sizin gibilerden korusun evlenmiş boşanmış birini al
ama işte böylelerinden uzak dur10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbekaret takıntım yok ama bakire olmayan birinin bana bakireyim ayağını yutacak kadar toy değilim.sevgilin toy muş sen de onu resmen kandırmış oldun.evlendiğiniz zaman yine kandırırsın muhtemelen.geyik kocam benimmmm dersin ona kesin:):)
23 Yorumla
Soran+1 yılhicte toy falan degil o benden daha fena ;)
Cevap sahibi+1 yılbelli belli:)
Soran+1 yılhmm ok
kızlıgını bozdurdugun kısıyle evlen sende cok degerlıymıs demekkı vermıssın.sizin yuzunuzden erkekler genelleme yapıyor kızlar ıcın beee
30 Yorumlaömür boyu yüzüne bakarken,onunla ailene ve ailesine giderken,akşam getirdiği ekmeği paylaşırken sakın ar haya etme.utanma.sıkılma.rahat rahat ye o ekmeği!
20 YorumlaBunu evlendikten sonra açıkla, ters tepki verdiği anda ise önceden senin için farketmeyeceğini söylemiş olduğunu hatırlat her halikalde haklı sen ol yani.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılSenden korkulur. Burada itiraf etmem biraz rahatlatmıştır seni.
21 Yorumla
Soran+1 yılhicte rahatlamadim :)
yazık ya. nişanlın inşallah bu olaydan sonra senden sıkılıp tekmeyi basar sana.
30 Yorumla
+1 yılmadem yemişin bi halt bırak böyle kalsın unutmaya çalış.
20 Yorumla
+1 yılHiç çaktırma, devam et.
51 Yorumla- +1 yıl
adoisdjklsdklklsaddada
kaçırma onu evde kalırsın bak başkası inanmaz bakire olduğuna yutturmuşun cocuğa tüh sana nasıl bir ömür o yalanla yaşayacaksın sen yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılben evde kalmam ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi sen degilsin merak etme % 90 nız kaşar olmuş ama %100 kaşar
13 Yorumla
Soran+1 yılallah bilir senin karin nasi biri olcak ;)
Cevap sahibi+1 yılevlileri de gördük merak etme hepsi senin gibi evleniyor sonra da aldata aldata adamları katil ediyorlar...hepiniz aynı haltsınız...
Soran+1 yıltabi ya erkek milleti melek gibi hic aldatmazlar yalan soylemezler nedense kadin yalan soylince daha bi kotu oluyo
Ya kan gelmeseydi ne yapacaktın? kızım aklınızı başınıza alın gidin SAHTE KIZLIK ZARI ALIN.
00 Yorumlabenim anlamadığım kırmızı lekeyi nasıl başarabildin
00 Yorumla
+1 yılYa bu yalan atıyor kekliyor milleti baya da prim yapmış
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherşeyi anladım da kırmızı leke nasıl geldi peki? boya falan mı kullandın?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkanmış bile oğlum hangi maldan bahsediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılben evliyim ayriyetten. bekaret için yöntemlere ihtiyacım yok
allah nişanlına doğruyu göstersin ona yardımcı olsun
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilahi adalet yerini bulur çoluk çocuğundan çıkarır gizleme
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılboşver hiçbir şey söyleme. sanki o senden önce hiç yapmamış mı? masum bir yalan...
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki soylemicem, oda bakir degildi ama o bunu bana gogusune gere gere soyleye biliyor, kimsede basina kalkmaz tabi erkek oldugu icin
+1 yılişin cok zor anlamadiğim kırmızı lekeyi nasıl yaptınn :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo kolay :)
- +1 yıl
nası kolay canımm :):)::::)
kafan rahat olsun sevgilinde bakır değildi
12 Yorumla
Soran+1 yılevt oda bakir degildi ama bu bizim kulturumuzde sorun olmuyor biliyosun :) kiz bakire olmali cunku kizlarin nefsi yok ya
+1 yılişte sen böyle bi mahluksun. kendinle iftihar et.
yanına kar kalmaz49 Yorumla
Soran+1 yılkendimle iftihar mi ediyorum yaa :s aksine cok utaniyorum uzuluyorum gerizekali sen beni taniyomusun? burda bi kac yorum okuyarak mal gibi cevap veriyosun sen benim icimden neler gectigini nerden bileceksin
Soran+1 yılinsallah basina boyle bisi gelir
- +1 yıl
senin gibi rezili olamaz katiyen.. madem bi tercih ettiğin yol var. onu kabul ediceksin kaypak olmayacan. cocuğun ne günahı var, yarın bi gün evladın olacak onun yüzüne bakabilecek misin. sen bakarsın. o cocuk bunu öğrendiğinde ölmekten beter olacak gör bak sana şimdiden söylüyorum.
Soran+1 yılbenim kadar rezil olur mu bilemem belki daha dusmus birini seveceksin :) buyuk konusma, ayrica benim cocugum bunlari hic ogrenmicek ;)
- +1 yıl
benim senin gibi rezil dünyam yok Allaha şükür. o yüzden rahatım. çocuğun bilmicek ama sen bileceksin ya, hiç zoruna gitmiyor değil mi ? yarın eşin oalcak adamın yüzüne bakabilme rahatlığın kadar kaşarsın işte o kadar bitiksin.
- +1 yıl
catelya ben bunu kadına diyorum ne cocuğundan bahsediyorsun.
- +1 yıl
cocuk yani koca adayı bebeği değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızların geçmişide amma önemliymiş ya. bu ilişki yürümez. bunun sade sorusuyla bile sitenin tüm abazaları anında buraya toplandı.
10 Yorumlakötüsün bencilsin yalancısın...
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu saatten sonra cok gec , ona en bastan soyleyecektın, soylersen tekmeyı yersin... yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal etmissşin mevzuyu artık ... vicdanına kalmıs yazıkkk bizim gibi dürüstlerin ne günahı var?
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburada sorun bakire olmaması değil, eşi olacak adama yalan soylemesi, birde burada cin gibi kızım diye yorumlar yazmasıı...
Soran+1 yıloyleyim cunku oyle dedim diye suclu mu oluyorum?
Cevap sahibi+1 yılsorun utanmaman , biraz olsun mahcubiyet duymaman
Soran+1 yılutanmasam mahcubiyet duymasam kendimi gizleyerek boyle bi soru sormazdim ;)
Cevap sahibi+1 yılsorun gizlemen değil ki burada sadece kimliğini gizliyorsun içinden gecenleri değil aman neyse sen haklısın biz haksısız iyi geceler
- +1 yıl
derdi sanki seninle de senin dediklerini tartışıyor? ben dürüst olan her kadına kefilim fakat hem kalbi hem ruhu vicdanı çirkef kadınlardan ve bunu marifet zanneden kadınlardan nefret ediyorum. hatta bu soruyu sorandan hiç tanımadıgım halde nefret ettim...! senin gibi tipler bize uzak olsun senin derdin vicdanını rahatlatmak ama bunu burada yapamayacaksın
Allah senin gibilerden korusun bizi
74 Yorumla
Soran+1 yıldaha beteri cikar karsiniza insallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılbravo bravo bravoo hayatının rolünü oynamıssın adres ver oskar heykelını yolluyalım :)
10 YorumlaRenk verme. Takıl hiçbir şey olmamış gibi.
22 YorumlaÇok Iyi yapmisin bence özelden yazabilir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkirmizi lekeyi nasil getirdin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotor fiyatları ucuzlamış,çin malına dikkat.
14 Yorumla
Soran+1 yılher ne kadarda dikkat etsenizde bi kiz seni kandikmak istese kandirir ;)
Cevap sahibi+1 yılEn kötü evlenince ilk gece ne mal olduğu belli olur hee ne oldu kan gelmedimi ertesi gün doktora gider gösteririm,daktır bunun gümrük girişi açılalı çok olmuş derse, boşarım aldığım zevkde yanıma kar kalır.
Soran+1 yılahahah sen doktora giderken kiz coktan bavulunu alip seni terk etmis olucak :D
Cevap sahibi+1 yılherşekilde o gece yanıma kar kalıcak =)
söylüyosan söyle bi an önce yoksa ömür boyu sus
00 Yorumla
+1 yılsende nişanlın da ...nısınız...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık ya nasıl insanlar var
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam bi yamaha r1 :)
10 Yorumlayazık... nişanlının yerınde olmak istemezdim
51 Yorumla
Soran+1 yılyalan soyledigim icin mi yoksa bakire olmadigim icin mi?
+1 yılOynamadan once dusunecektin cok gec
10 Yorumla
+1 yılkaşerlik bu resmen
50 YorumlaYazık çocuğa
02 Yorumla
Soran+1 yılnapim? bende kendi hayatimi kurmaliyim, boyle bi yalan soylemek zorundaydim, hangi turk erkegi yoksa kabul eder boyle bi kizi?
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem