Seks yapmanın cinselliğin esas merkezi zihindir.. İnsan seks yapmaya orada hazırlanır ve yönlenir.. Tıka basa tok bir insanı mükellef sofrayada oturtsan bir şey yiyemez.. Seks de böyle bir şey zihinde arzu ve istek olmaz ise asal ne kadar seksapel de olsan zevk alamazsın..
Demek sen iş olsun diye ilişkiye giriyorsun.. Tecrübeli dediğin de tecrübesizmiş demek ki çünkü tecrübeli olan seni zihinen de hazırlardı baştan... her şey de olduğu gibi seksi ve zevki de arzulayacaksın ki tadına varasın..31 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz ve beni aydınlattığınız için teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSevişmeyi bilmeyen o kadar çok insan var ki normal yani.. İhtiyacın olduğu için değilde zevk almak bunun tadına varmak için sevişirsen ki bunu saatlerce yapıp gece birlikte uyumalısın sabah uyanır uyanmaz seviştiğinde ne kadar zevkli olduğunu anlayabilirsin ama tecrübeden çok sevişmeyi bilen ve sadece senin ona karşı değil onunda sana karşı bişeyler hissettiğinden emin olup güvenebildiğin biri olmalı..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediğini çok iyi anladım ama gece birlikte uyumam mümkün değil. Belkide partnerimin bana çok alışması lazım ve de benimde ona...
- +1 yıl
Aynen öyle en azından bu güven ve sevgi olmalı beraberinde şehveti getirebilmeli.. Sana baktığı zaman ne istediğini anlayabilmeli
Soran+1 yılPekala anladım. Teşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim sımsıkı sarılıp birbirinizi hissedin sonrası öpüşme elleşme ağır ağır tatlı tatlı kulak emmeler falan filan derken artık içinde hissetmek istediğini yüz ifadenden ve tavırlarından anlayıp hiç sormadan konuşmadan özellikle misyoner veya kucakta yüzyüze olarak Vücutlar birleştiğinde işler değişecektir diye düşünüyorum duygulu sevişmek gerek
Mastürbasyon yapmaya alışmış olabilirsin ya da dedigin gibi tecrübe eksikligi sadece kendini dusunmus olabilir seni oksamasini falan soyle
12 Yorumla
Soran+1 yılMast daha fazla zevk alıyorum gerçektende cidden alışmış olabilir miyim?
Mast. çok yapmışsın. Hemde @Kumasbay la tanışmamışsın ^^
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D Sakin olun gençler... olay nedir şimdi? Olay yeri ve incelemeden geliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılcok mast yapıyorsan azalt fazla mast yapan erkeklerde gorulebılıyor bu sorun karısınla beraber olmaktan bu kadar zevk almayan adamlar var. birde hayatı boyunda vajinal orgazmı tadamayan kadınlar var gunumuzdede vaıjnal orgazm olamayan kadın sayıcı cok cok fazla sebebı tamamen pskolojık
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman psikolojinin üstesinden gelmeliyim...
- +1 yıl
cok zor bır destek almadan bunu basaran görmedm
Soran+1 yılPsikoloğa mı gitmem gerek illa?
- +1 yıl
tam olarak sonunun ne olduunu bılmıorum bı kac denemede anlasılamaya bılır belkı ssorun yoktur tecrubesızlıkten yapılan hatalardan vs olabılır bı sure ızle kendını
Soran+1 yılTamamdır izleyeceğim..
sizi çok iyi anlıyorum ve öyle anladımki siz kendinizi yazıyla burada tam olarakta ifade etmemişsınız Ama ben sizi gerçekten çok iyi anladım
sizin o dediğiniz tecrübeli olanda aslında tecrübeli değildir
size, sizi kadının kadınlığından dişiliğinden sizin ne istediğinizi anlayan bir erkek lazım bana yazarsanız gerçekten dünyanın en mutlu kadını ulursunuz
yazmasanızda gerçekten kaybeden ben değil siz olursunuz şimdiden saygılar25 Yorumla
Soran+1 yılİlginiz için teşekkür ederim fakat ben öyle herkesle yatabilecek biri değilim :) O insanla denedim çünkü ona karşı azda olsa bir şeyler hissediyor oluşumdu..
Soran+1 yılÖyleyse özür dilerim.. "sizi kadının kadınlığından dişiliğinden sizin ne istediğinizi anlayan bir erkek lazım" dediğinizde yatma manasına geldiğini düşündüm.
Soran+1 yılİyi gececeler
+1 yılhastalık olabilir ya da korkundan dolayı olaya adepte olamıyorsundur ya da yeterince tatmin edemiyor da olabilir
dipnot=ön sevişmeyi uzun tutmalısın tamamiyle ıslandığın zaman zevk alabilirsin bir de karşındaki kişinin sana çekici gelme güdüsü de önemli sonuçta hayvanlar bile seçiyor bunu beğenmelisin onu baktın hiç biri olmuyor jinekolağa gidebilirsin. ilaç tedavileri ve psikolojik süreçleri var01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler. :)
şuvar bu bilinç altında korkuların oldugu için alamadın, birde hemen seks yapaılmamalı, yavaş yavaş olmalı ön sevişme kesinlikle olmalı , ilk önce sevgilin ruhuna okşamalı vücuduna degil.
09 Yorumla
Soran+1 yılHayalimde bile düşünürken içimi korku kaplıyor. Anladım ruh önemli...
Soran+1 yılEvet haklısın sanırım bir kerede olsa içimdeki tüm korkuları sıkıntıları atıp unutup rahatlamalıyım...
- +1 yıl
ama şuvar her önüne gelenle degil, seni deger veren seni sen oldugun için seven, seks için seven biriyle degil, seks in oldugu yerde kesinlikle duygu olmalı yoksa bunun adı başka olur, ayrıca bedenini yumuşak tut korkularını unut , seni okuyan iyi bir okuyucu olmalı , yoksa sayfaların kopması bir anlam taşımaz
Soran+1 yılBenim düşüncemde o yöne. En azından yaparken iki insan karşısındakine bir şeyler hissetmeli ki gerçek zevk ortaya çıksın. Orada burada gördüğün biriyle yatmak zevk vermez...
Soran+1 yılAynen...
Partnerlerin önce kendilerini düşünüyorlardır da ondan... tecrübeli olanın tecrübesinden ne kadar eminsin? Cinsel ilişki yaşamıştır ama cinsel ilişkide iyi değildir...
016 Yorumla
Soran+1 yılBak o yönden düşünmedim ama genellikle ilişkiye giren bir erkekte tecrübe olmaz mı?
Soran+1 yılAnladımmm neyse ne artık :) Eminim beni gerçekten seven biri bunu başaracaktır.
Soran+1 yılHer insan hak ediyor rahatlamayı ama bizim ülkemizde rahatlamak yerine stresse sokuyor :) Her önüne gelen insanlardan bahsetmiyorum tabi ki çünkü onlar stresse girmez.
Soran+1 yılOoo çok iyi ya... keşke herkes başkasının ne yaptığını umursamasa...
Soran+1 yılAynen aynen... kutluyorum sizi :)
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum artık çünkü bu hayattan çok bunaldım. İntihar etmeyide çok düşündüm ama onu yapacak gücüm yok.. En azından şimdilik belki sevdiğim biri olursa ve onla güzel vakitler geçirirsem iyi olur diye düşündüm. Yinede bu sorun çıktı karşıma..
Soran+1 yılKesinlikle. İntihar edersem o fark etmediğim bir sürü şeyi elimden almış olacağım o yüzden bu düşünceyi aklımdan çıkartmaya çalışıyorum. Hayatta yaşanacak o kadar güzel şey var ki bunları görmeden bilmeden ölmek istemiyorum. :)
Soran+1 yılEminim fark edemiyorumdur umarım ilerde fark edeceğim. :)
İlişkiden önce yani kızlık döneminde çok sık mast yapar mıydık? Konu büyük ihtimalle bununla ilgili.
012 Yorumla
Soran+1 yılKızlık zarından bahsediyorsan. Kızlık zarımı kendim bozdum ve ne zaman bozduğumu hatırlamıyorum orada öyle bir şey olduğundan haberim yoktu çünkü bana bu konuda hiçbir bilgi verilmemişti. Mast. ise 3 yıl önce öğrendim böyle bir şeyin var olduğunu. Yapma sıklığımda değişiyor. Bazen banyodan banyoya yapıyorum bazende canım çektiğinda haftada 2-3 kez filan..
Soran+1 yılEn azından 1 saat boyunca bana küçük dokunuşlar yaptı.. Öptü kokladı bazen orama burama dokundu...
Soran+1 yılEvet. Birkaç gün önce seviştiğimizde ona zevk alamadığımı ve onu çok uğratıracağımı söylemiştim..
- +1 yıl
O halde senin sandığın kadar tecrübeli değilmiş. Sen de çok aceleci davranmamalısın. Bedeninin bir erkeğin bedenine alışması bazen zaman alabilir. Bir defa ilişkiye girip aaa olmadı demek yerine daha sık ilişkiye girmeyi denemelisin. Tabi gerçekten tecrübeli biri ile denersen daha iyi sonuçlar alırsın. Yaşın kaç?
Soran+1 yılAnladım... o zaman öncelikle ona alışmayı deneyeceğim. 21
Soran+1 yılTabi ki her tecrübeliyime sazan gibi atlamam. Bu kişiye karşı azda olsa bir şeyler hissettiğim için kabul ettim. Minyonum yaşımdan çok küçük gösteriyorum ve düzgün bir fiziğim var çünkü sporcuyum ama kendimle barışık biri değilim. Yani kendimi sevmiyorum..
Soran+1 yılOfff benim için çok zor o ya...
Uzun süre en az dört hün mast ve ilişki yaşamadan dene.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe deniyim?
Soran+1 yılTamam deneyeceğim
öncelikle bir hastalık olma olasılığı mevcut sonra bencil birisiyle ilişkiye girdiysen etki etmiş olabilir yani seni düşünmeden senin beklentilerin isteklerine beklentilerine göre davranmamış birileriyle ilişkiye girdiysen onun etkisi ilede olabilir
00 Yorumla
+1 yılüçüncü kişi kimdi üç kez ilişkiye girdim yazmışsın biletler biletixde mi bende isterim
06 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilimle 2 kez girdim..
- +1 yıl
yine mi zevk alamadın
Soran+1 yılİlkinde ikimizinde ilki olduğu için alamadığımı düşünmüştüm ama sonraki giriştede alamadım..
- +1 yıl
mesajını yeni gördüm uykum kaçtı ordamısın?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
hangi pozisyonlarda ilişkide bulundunuz sen alttamıydın
Tatlım sen adamına deng gelmemişsin dil kullanmasını iyi bilecek
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yakında gelir :)
Soran+1 yılHayır :)
Soran+1 yılHer zaman hayır diyeceğim :)
+1 yılsen bir evsin. o evin kapısının anahtarını bulup kapıyı açan erkek senin mutlu eder. daha bulan olmamış anlaşılan
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=59_XQVKojdk
Reyis hallet şunu.10 Yorumla Sonuç olarak sen tam bir kşr sin; ))
Artık herkesle beraberol.. zevk alana kadar ezik seni,032 Yorumla
Soran+1 yılBöyle rahatladığını düşünüyorum herkesin kendine göre bir rahatlama biçimi vardır. O zaman benimde rahatlamama izin ver :)
Eziksem evet eziğim ayrıca herkese çabuk inanır ve güvenirim, bağlanırım kısacası salağın önde gideniyim. Peki bundan sanane? Eziğim diye beni dahada mı ezeceksin? Salağım diye beni istediğin gibi kullanacak mısın?
Soran+1 yılBende senin gibilerini çok gördüm ne tövbeler edip hayatımı kurcam diye uğraşıp sonunda ölenleri..
Soran+1 yılSenin gibiler olsaydı tr bu halde olmazdı zaten ama olmadığına göre?
Soran+1 yılSen:
Sen benim gibileri zor görürsün: )) Benim gibisi daha yoK şu an ilk defa görüyorsun el salla kameraya..
; ))
Ben:
Senin gibiler olsaydı tr bu halde olmazdı zaten ama olmadığına göre?
Sen benim demek istediğimi anlayamadım sanırım? bir daha oku ama düzgünce...
Ve de yatmazsan yatma senin bileceğin iş kimse seni yakandan tutup yapalım diye zorlayacak değil tabi zorlayan kızlar var onlar ayrı mesele ayrıca travesti isem sanane? Sana mı düştü ne olup olmayacağım?
Soran+1 yılKarşına çıkıp ne gibi bir açıklama yapmamı bekliyorsun anlamadım? Burada insanları ezen sensin. Dinine bağlı olsaydın en azından insanların görüşlerine saygı duyardın ama tabi birileri bir taraflarınızı kaldırıp özgüveniniz tavan yapınca insanları rencide etmek çok kolay çünkü karşındaki ahlaksız terbiyesiz.. Beni tanımadan etmeden ne hakla sadece anlattığım bir şeyle yargılama hakkını buluyorsun? Kimsin ki sen? Adamım diye geziniyosan önce başkalarına saygı duymayı öğrende gel.
- +1 yıl
Okuyunca çook güldüm bayan - salak bayan; ))
Ben sana saygı duyarım tabikide.. Beni ilgilendirmezki yaptığın şeyler? Benim şu saatte sana birşeyler yazmam bile sana değer verdiğim anlamına gelir..
Ben avrupa d ayaşiyorum yaptığın şeyi burada gündelik yaşadığım muhabbetler.. sen neyi ifade etmeye çalişiyosun onu anladım.. Kavga mı edelim bayan senle? Onu anlamadım Benim bir taraflarımı kaldıran yok. Kaldıramazlarda zaten ben istemedikten sonra.. o konulara neden giriyorsnki? Senin gibiler TR de erkeklerin bir yerlerini kaldırırlar..
Soran+1 yılSaygı duyan bir insanın sözleri mi bunlar? "Artık herkesle beraberol.. zevk alana kadar ezik seni,"
Eğer senin saygı anlayışın buysa diyecek sözüm yok. Ayrıca bunlar orada gündelik yaşadığın gördüğün şeyler olabilir ama benim için ilk ve yardıma ihtiyacım var anlatabildim mi?
Soran+1 yılBende sana gülüyorum şu an :) Sen bana ezik diyince bir şey olmuyorda ben diyince oluyor çok ilginç... Senin gibi bir "çok bilmişle" işim olmaz. Sana mesaj atacağıma şuradan kendimi aşağı atarım daha iyi ama işte.. verilen cana kıyılamaz...
Soran+1 yılÖzürün içten olmadıktan sonra sadece kelimeyse hiçbir anlamı yok. Ayrıca bugün benim günüm değil. O gün o fabrikada ölen kadınların günü bunuda söyleyeyim :)
- +1 yıl
Gizli olduğun için bukadarına şükür et bayan..
Ama inanki içten o lafı söyledim.. Kadınsın sonuçta...
Senin yaşadığın muhabbbetleri burada gündelik hatta saatlik yaşiyorlar.. Seni yargılamak bana düşmez...
Kötü tanımanı istemem ben makaracı biriyim.. Zoruna gittiysede üstüne soğuk su iç..
Soran+1 yılArtık gözümde kötü imajı oluştu bile... makaracı olsanda böyle konuşmaman gerekti yani makaraya aldığını daha belli etmen gerekti çünkü ben böyle şeylere çok takarım ve sinirlenirim. Neyse sende inandırmak zorunda değilsin zaten.
Soran+1 yılŞeyinde değilsem baştan yazmamalıydın büyük hata ettin :)
Soran+1 yılKitabımda pes etmek yok sonuna kadar direnmek var :) hemen pes edip bırakırsan bir çok şeyi kaçırabilirsin...
Soran+1 yılÖyle zevkime düşkün bir değilim fakat yapmak istediklerimi burada yapamıyorum. O yüzden yırtdışında yaşamak istiyorum :)
Soran+1 yılYapmaktan kastım eğer yatmayı düşündüyeseniz bunu kast etmiyorum. Ben sadece iyi kötü bir arkadaş ortamımın olmasını onlarla sağda solda takılmayı işte heyecanlı şeyler yapmayı istiyorum yani mesela paten kayıp artislik hareketler yapmayı öğrenmek gibi...
Soran+1 yılBu soruyu sordum çünkü şu an türkiyede yaşıyorum ve hayatımın geri kalanını ne kadar istemesemde burada geçireceğimi düşündüğümden en azından böyle saçmada olsada merak ettiğim şeyin yanıtını almak istedim :)
Soran+1 yılTeklif sunsanda bu gerçekleştirebileceğim manasına gelmiyor çünkü param yok olsa zaten yurtdışında olurdum. Sorumuda yorumlarımıda nasıl istiyosan anlayabilirsin benim için sıkıntı yok ama şunu bil ki bir gün bu ettiğin küfürleri sana yedirteceğim :)
- +1 yıl
aslfsdlflsdlflslş khahahahah puuhahuahuahuahuahuahua
gahhaahha muhahuahua diyorum sanaaaa :)))))))))))))))
Kız arkadaşım bile neoldu laaan dedi :)))))))))))))) oLm paran olup olmaman sorun değil sana erkek olarak birşey dedim sen bana birşey yediremessin yedireğin tek şey neyse.. : ))
Yolun açık olsun yazma daha kızım bana bak yolunaa. Abilik yaptık kötü olduk anasını satimm
Soran+1 yılBen kötü bir yorum yapmadım kötü algılayan sensin dürüstçe ne düşünüyosam onu söyledim. Abilik yapmak istiyorsan daha çok çalışmalısın..
+1 yılTıka Gitsin Boşu Boşuna işe Yaramayan Şeyi Kullanma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok büyük şeye büyük birşey lazım uygun cinsel organ bulamamıştır belkide ya da sadece vermek için veriyordursundur.
07 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda sadece 2 kişiyle yattığım için bilemeyeceğim fakat ben vermek için verdiğimi sanmıyorum... Çünkü öyle bir şey olsaydı benimle yatmak isteyen hemen hemen hepsiyle yatardım.
Cevap sahibi+1 yılsanırım sorun cinsel organlarının ufaklığı daha doğrusu kalınlığı. sizin cinsel organın büyük olabilir içeri girerken hissedemiyor olabilirsiniz. @soran
Soran+1 yılOlabilir ama diyelim ki evlendim ve eşiminki kalın değil o zmanda bana kalın biri lazım fakat eşimden başkasıyla birlikte olamam bu yüzden bu sorunu çözmem gerek...
Cevap sahibi+1 yıl@soran
Cevap sahibi+1 yılevet bu açıdan haklısın fakat mesala bunu farklı şekillerde de yapabilirsiniz. yani kucakta ya da farklı pozisyonlarda eliyle bilemiyorum bu şekilde aşabilirsin. en uygun pozisyonu bulduğunda onunla devam edersin. benimde cinsel tecrübem çok fakat herkesin farklı zevk alış noktaları var. kendin için en doğru olanını bulana kadar uğraş.
Soran+1 yılKısacası onu biraz maymun edicem şekilden şekle giricez çünkü..
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle. yüzlerce ilişki yaşadım inanın bir çoğu birbirinden farklı şekillerde zevk alıyordu. @soran ayrıca boşalmak bir kadında çok farklı kombinasyonlar gerektiriyor. en başta kafası rahat stress olmayacak güvenecek hissedecek vs bir kez o hissi tattı mı ondan sonra başlıyor zaten.
+1 yılAcaba ilişkiden beklentin neydi ve ne ile karşılaştın sorun bu olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiden beklentim zevk alırım umuduydu... en azından bir kez gerçekten o zevkin ne anlama geldiğini öğrenmek istedim ama istediğimi alamadım :(
Senin mantığa gore. zevk alana kadar herlesle mi yatacaksin?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki. Sadece neden böyle olduğunu merak ettiğim için yaptım. Bir daha yapmayacağım.
Soran+1 yılYa yaparımda gerçekten sevdiğim ve beni sevdiğim erkekle yaparım. Şimdiki gibi deneme amaçlı yapmam.
Soran+1 yılBasit olursak herkesle yapanlardan farkımız olmaz... Öyle biri olmaya ne hevesliyim ne de razı olurum..
Soran+1 yılKesinlikle...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana gırmeyı bılememısler. tecrubelıyı tecrubesızı sen nerden bılıceksın. tekrar ıhtıyac duyarsan yardımcı olurum..
00 Yorumla
+1 yılmahallenin delisine de ver bakim bir deli gibi s*ksin seni belki o zaman olur birşeyler :-)
00 Yorumlademekki kendini veremiyorsun ya da partnerlerin kendini düşünen tipler
04 Yorumla
Soran+1 yılaslında oldukça beni düşündü ilk benimle ilgilendi ama nafile belkide ilk dediğin olabilir..
Soran+1 yılAnladımmmm belkide sorun bu olabilir.. Yorum için sağolun.
+1 yılilişkiye girdiğin erkeklerde iş yokmuşş. sende bir sorun yok. onlarda sorun var
00 Yorumlave kahramanımız sırayla böyle herkesle denerrrr giderrr... the end
00 Yorumlabozuk senın kritoris.. garantisi var mı? yetkili servise götürmen gerek
00 Yorumla
+1 yılİlginç, bana gel demiyeceğim senin problemin yüzünden kalitem düşer ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılBen sana gelirim sırf o kaliteni düşürmek için :)
- +1 yıl
Sonra gelirsin benide buralara yazarsın :D yok olmaz
Soran+1 yılAhaha :D Qaramsar12 adlı üye ile böyle böyle oldu kendisine inanmayın diye soru atarım :D
Soran+1 yılYani yalancı diye :D
- +1 yıl
Sen yapmazsın öyle şeyler :D
Soran+1 yılYapmam tabi ki gizlilik diye bir şey var :P
- +1 yıl
Tamam anlaştık :) o zaman Zevk aldırcam ben sana :D
Soran+1 yılİstemezzz
- +1 yıl
Tamam
On sevisme şart. . Tecrübeli olduklarına emin misin
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk yaptığım eski sevgilimde hiç tecrübe yoktu ama 2. yaptığım erkekte vardı çünkü bariz anlaşılıyordu bana dokunuşlarından...
Soran+1 yılÇıldırtmayı denedi ama nafile :) Herşeyi yaptı...
Soran+1 yılÇok iyi şanslı kızmış :)
Soran+1 yılPuu yazıklar olsun ona... senin gibisini bulmuş daha ne istiyo... :D
Soran+1 yılAhahha anladım fazla istekte kötü olsa gerek..
+1 yılis ilanı gibi olmus (tecrübeli bay eleman alınacaktır) :D
00 Yorumla
+1 yılİman ahlak şart tabi olmayınca böyle oluyor işte..
46 Yorumla
Soran+1 yılİman ve ahlaktan söz eden birinin cinsel yaşam katagorisinde ne işi var?
- +1 yıl
Ahlaksızlara sayınca rahatlıyorum ondan
Soran+1 yılO zaman sen daha ahlaksız birisin :)
- +1 yıl
Ahlaksızın tekinin beni ahlaklaksız ilan etmesi de ayrı bir ilginç tabi ;)
Soran+1 yılBenim ahlaksız biri olup olmadığımı sadece sorduğum bu soru ile karar veremezsin. Ben büyüklerime ve çevreme karşı saygılı bir insanım. Yazları ne kadar sıcak olursa olsun dekoltedir etektir giymem. Eğer bunlar seni ikna etmiyorsa o senin kapalı dediğin bir çok kızdan daha iyi bir ahlaka sahibim emin ol.
- +1 yıl
Fasulye gibi kendini nimetten sayma bence ;)
+1 yılGrup gerek sana anca keser senin gibisini.
14 Yorumla
Soran+1 yılGrup hayatta yapmam...
- +1 yıl
Kesinlikle öyle...
Soran+1 yılBen zaten vücüdumu erkek veya kız olsun göstermeye utanıyorum. İlişkiye girmek bile benim için mucize gibi bir şey... iki kişiyle aynı anda hayatta yapamam.
+1 yılBirde kızla dene bakalım :))
02 Yorumla
Soran+1 yılKızlara ilgi duymuyorum...
- +1 yıl
İçten yapmayı dene o zaman. Kendini odakla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyona alıştıysan psikolojik olarak zevk almıyosundur. doktora gitmelisin.
00 YorumlaAldattin mi sevgilini?
010 Yorumla
Soran+1 yılLa hayır...
Soran+1 yılEvet birisi sevgilimdi seviyordum tabi bırakıp gidene kadar.. diğerinden hoşlanıyorum o yüzden denemek istedim ama ne biliyim o boşalamadığımı söyledi.
Soran+1 yılMast yaparken bile sıvı akmıyor. Yani en uç zevk noktasına geliyorum sonra zaten hassaslaştığı için dokunamıyorum ama hiç akan sıvı olmuyor içimde... bir problem olabilir mi sence?
Soran+1 yılTavsiyene uymaya çalışacağım.. Sence ailemden habersiz gitsem haberleri olur mu? Çünkü babamın üzerinden hastaneye gidiyorum SSK.
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler bilgiler için :)
+1 yılZevkini ahirette alacaksın biraz sabret sadece
00 YorumlaBir eksik var ama ne?
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende onu merak ediyorum.
Soran+1 yılBelkide olabilir ama düşünüorum bazen karşımda ideal erkeğim olsa bana şöyle şöyle yapsa az mutlu oluyorum ama sonra karamsarlığa düşüyorum öyle bir erkek gelsede bana böyle davranmaz zaten sevmezki beni diyorum..
Soran+1 yılAnladım teşekkürler. Artık zamana bırakacağım bir daha yapmak yok :)
Soran+1 yılEh zevk alamadıktan sonra bir anlamı yok :) Öncelikle bu problemi çözmem lazım...
Soran+1 yılKendime dokunduğumdada hiç zevk almıyorum daha çok utanıyorum :D
Soran+1 yılO duygudan kurtulmaya çalışıyorum ama olmuyor elimi çekiyorum direk..
+1 yılKapı zili olmuşsun basan kaçmış..
11 Yorumla- +1 yıl
doğru insanlar becermemiş seni ondan kaynaklanıyor takma kafana iyi birisi çıkar işi görür.. Mission Complete yapar..
Pornoyu azalt biraz dadlum...
016 Yorumla
Soran+1 yılÇok nadir izliyorum ki..
- +1 yıl
Izleme cunki herseyin nornalini o sanarsin.
Bosalmak mesela ya da bilmem kc cm penisler 40 dk araliksiz seks ya da ..
Seninki tamamen psikolojik. bence bunu tek bir yolla asabilirsin. tanidigim bir dul vardi. onda da bu sorun vardi cunki. ve 3 hafta sonra inanilmaz biri çıktı sahneye.
Evet gerekli olan tecrube. ama psikolojik :)
Soran+1 yılHiç yapmadan önce evet gördüğüm gibi bekliyordum ama hiç zevk alamadığımı görünce baya hayal kırıklığına uğramıştım o yüzden izlemeyi azalttım hatta bıraktım diyebilirim.. Umarım bu psikolojin üstesinden gelebilirim
Soran+1 yılBende mesaj atamayacağıma göre öğrenemiycem :) Yinede sağolun.
Soran+1 yılSen atamazsın zaten benim atmam lazım :P
Soran+1 yılOlmaz.. gizli bir soruda asla kimliğimi belli etmem...
Soran+1 yılValla olur mu olur karşılaşıyorum öyleleriyle yaş olmuş 30 hala milleti kandırma oyuna getirme peşinde...
Soran+1 yıl:D :D Korku her yerde aynıdır..
Soran+1 yılNo way :D
anestezimi yaptırdın şeyine :S
026 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi kii
Soran+1 yılO zaman yandım desene :(
Soran+1 yılAhahha :D
Soran+1 yılİlerde alevlenir diye umuyorum :)
Soran+1 yılValla daha çok bekliycem gibi öyle birini :) Hemen çıksada olur karşıma çıkmasada olur :)
Soran+1 yılGeçen bir test çzdüm kaş yaşında evlenceksinz diye 42 çıktı... O yaştan sonra artık bir şey olur mu?
Soran+1 yıl:D O zaman sorun yok 42 ye kadar bekliycem artık...
Soran+1 yılJelatinle kaplıycam ki bozulmasın :D
Soran+1 yılTabi olur. Altıma giyilebilir derin dondurucu giyerim. Öyle bir şey icat edilmediysede ben şimdi ettim :D
Soran+1 yılYazları özellikle çok iyi gider dimi? :)
Soran+1 yılAhaha aynen :D
Soran+1 yılAHaha... adamlar duvar delip gidiyo çeliğide delerler kesin :D
Soran+1 yılDuruyorum tabi ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu mast yapıyordun?
04 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2-3 kez filan... ve topu topuna 2-3 dkyı geçmez 1 kere zevke ulaşma sürem..
Cevap sahibi+1 yılCok mast yapmak klitoral orgazmi ogretiyor beyine. bu yuzden seksten zevk almiyorsun.
Soran+1 yılAnladımmm o zaman mast yapmayı kesersem bir faydası olur mu?
Cevap sahibi+1 yılMast yapmayi kesip kendini vajinal orgazma alistirman gerekiyor.
+1 yılYetersiz on sevişmeden kaynaklı olabilir...
00 YorumlaYa sevgilinin penisine alışması gerekir vajinanın
00 Yorumla
+1 yılTicarî taksi olmuşsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Heteroseksüel değilsindir.
015 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim :D
Soran+1 yılHayır :D Kızlara ilgi duymuyorum
Soran+1 yılKedileri çok severimmm ama muhabbet kuşum var :)
Soran+1 yılErkek ve konuşuyor :)
Soran+1 yılEşi kaç yaşındaydı ki öldü? Benimkide çok yaramaz ve şekerdir. Nereye gitsem omuzumda gelir karanlık, tuvalet, banyo fark etmez :D
Soran+1 yılahah benimkide 7-8 yaşında maşallahı var. Umarım daha çok yanımda durur yoksa çok üzülürüm :(
- +1 yıl
Haklısın, ben o duyguyu çok yaşadım. Bahsettiğim 11 yaşındaki ; https://i.hizliresim.com/q4N6LV.jpg :)
Soran+1 yılAayyy beyazmış bir de ya.. ama yaşlandığı anlaşılıyor gerçekten... yanımızdan ayrılmaları çok üzücü olacak :((
Soran+1 yılBenim ki mavi ve kanatlarında benekleri var ^^
+1 yılOn sevisme, ten uyumu vb vbv vb
03 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme için 10-15dklık bir süre yeter mi?
- +1 yıl
Hayir yetmez bnce once biraz konysma sonra kucuk dokunuslar bla bla bla ortalama 30 dakika ile 45 dkika
Soran+1 yılTamamdır...
Gizli Üye(30-35)+1 yılaseksüel olabilirsin veya ön sevişme olmamıştır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sevdigin adami birakip baskasiylami yattin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki.
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli biriyle yaptım diyosun yukarsa
Soran+1 yılEvet ayrıldık çünkü onla güncelleme yaptım soruya... eski sevgilimden bahsettim orada...
Cevap sahibi+1 yılAnladim
+1 yıl@mehcab dede söz sende
00 Yorumlajont sinsi çağırlım bide onla dene a... q
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer o zevki sana yasatmazsam keserim onu :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş üstü hiçbir erkeğe ilgi duymuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılKorktun mu :)
Soran+1 yılKorkmak değil. 30 yaş üstüne ilgi duymuyorum diyorum... benim gözümde yaşlısınız..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibilere burada kaşar sürtük derler.
33 Yorumla
Soran+1 yılSende mi öyle diyorsun yani?
Cevap sahibi+1 yılDerim evet çünkü sevgi sevgili değil senin yaptıkların işinde bitmiş zaten hadi geçmiş olsun.
Soran+1 yılDemeye devam et o zaman yorumun için sağol :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ıslanmama rağmen zevk alamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
duşun altında mı mast. yapıyorsun tabi zevk alamazsın beni dene :)
Soran+1 yılBende ıslanıyorumda kayganlaştırıcı filan var olmuyo yinede :( Niye böyle oluyo cidden
Cevap sahibi+1 yılAnladığıma göre mastu kesmek lazımmıs deneyelim bakalım
+1 yılSenden kaynaklaniyor bir görünmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlamazsın çünkü orda ben yokum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnti depresan falan kullaniyomusun?
030 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama geçen sene kullanmıştım bıraktım.
Cevap sahibi+1 yılOnlar direk etkiliyo cinselligi biliyosun dimi... ben dakilarca hatta inan 1 saatten fazla gitgel yapiyodum ama bisey hissetmiyodum.. simdi kullanmiyorum ilac ama yinede eski hazzi inanki alamiyorum... şoyle çozdüm sorunu cok tahrik olman lazim seni tahrik eden seyleri yap... aşiriliklar tahrik eder insani uç fantaziler mesela
Soran+1 yılGidip bir sokağın köşesinde yapmak uç fantazi sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılHayal gucunu kullan seni en cok neyin etkilediğini sen biliyoosun... sınırları zorla yani
Soran+1 yılHmmm anladımmm :))
Cevap sahibi+1 yılBak mesela biz sevgilimle daha da heycan katmak icin vibrotör aldik ve cidden de acaip heycan katti fantazi dunyamiz genisledi zevkte cok artti;))) anliyomusun?
Soran+1 yılSizin adınıza sevindim :) Umaırm hiç ayrılmazsınız :)
Cevap sahibi+1 yılgec kaldınnnnnn:)))) 7 ay oldu biteli... vibratörde bende kaldi duruyo oyle... birine vereyim bari hayrolur dimi;)))))
Soran+1 yılHadi ya tüh :( Aynen birine hayrına ver sevinsin...
Cevap sahibi+1 yılverimmi sana lazimmi;)))
Soran+1 yılNaptın ya :D Ben onu nereye saklıycam evde annem kesin bulur :D
Cevap sahibi+1 yılbana ozelden yazarmisin yahu sohbet edelimm inanki sarkmicam :)) partner bulma derdim yok ahbab oluruz ne dersin?
Soran+1 yıl:D :D Teşekkürler ama olmaz.
Cevap sahibi+1 yılYaaaa:( ama ama ama ama olmaz kiiiii
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin kankaa;))
Soran+1 yılEfendimm :D
Cevap sahibi+1 yılSen tecrübeli ben tecrubeli aslinda biz evlensek ne harika olur dimi yaaa guzel olurdu bee ddim?
Soran+1 yılLoL Ben? Tecrübeli?
Cevap sahibi+1 yılDedin ya 3 kisiyle beraber oldum diye... yazinda oyle yazıyo
Soran+1 yılTekrar oku "hayatımda üç kez ilişkiye girdim"dedim
Cevap sahibi+1 yılOlsun oda tecrube hic yapamayanlar var onu bulamayanlar var;)))
Soran+1 yılO da doğruda zevk alamadıktan sonra soğuyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılIste ben bunu degistirirdim yaa zevk almaya baslardin;)) cilgin fantaziler bizi beklerdi:))
Soran+1 yılTabiii ne fantaziler yapardık kim bilir :D
Cevap sahibi+1 yılBenle evli falan olsan acik giyinmen gerekirdi seksi yani;)) oyle seviiyorum mini dekolte giyermiydin
Soran+1 yılOhoo o ne demek evin içinde sadece önlükle dolaşırdım. Hani yemek yaparken takılan önlük var ya heh işte sadece üstümde o olacak :)
Cevap sahibi+1 yılPeki disarda da ortamina gore dekolte giyermisin? Hosuna gider mi?
Soran+1 yılDekolte hiç giymem ya... dışardada evdede... giymeye kalkışsam kendimi tuhaf hissederim orayı kapamaya çalışırım.
Cevap sahibi+1 yılMmm anladim şu an napasim var biliyo musun seni oturtup koltuga bavaklarini ayırıp deli gibi yalayasim varrr mmmm hoslanirmiydin?
Soran+1 yılHooopp orada dur... burası sanal şey yapma yeri değil. Yapmak istiyorsan başkasına gitmelisin.
+1 yılSenin bir penise alışıp zevk alman 3 ayı bulur.
00 Yorumlabu gidişle herkesi denersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu ve elektrik onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalaninı S2yim emi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbız nerden bılelım :) sence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hele 20 likle tanış görürüm seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuayene ol. Psikolojik de olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarı motor olmuş bujilerin yalama yapmış ondandır.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat