Sevgilinizin bakire olmadığını öğrenmek

Kız arkadaşımı çok seviyorum ona aşığım ve uzun zamandır beraberiz gelecek hakkında da ciddi düşünüyoruz. Şaşırtıcı gelebilir belki ama 20 yaşındayım ve bakirim. Kız arkadaşım bana bakire olduğunu söylemişti ama daha sonra yalan söylediğini söyledi ve af diledi fazlasıyla af diledi benden.Normalde bakireliğin muhabbetini yapıp uzatıcak değilim bana yalan söylediği için çok kızdım ve kırıldım.Fakat şimdi ikide bir aklıma benden önce başkasıyla olmuş olduğu geliyor ve iğreniyorum,üzülüyorum.Yaptığından çok pişman olduğunu söylüyor benimde böylesine bir nedenden onu bırakmaya niyetim asla yok çünkü onu gerçekten çok seviyorum.Sadece korkuyorum acaba biz çıkmaya devam ediyorken başkalarıyla ilişkiye giriyormu ya da benimle ilişkiye gireceği zaman başkasını düşünecek mi diye... Kafayı yemek üzereyim geceleri hep bu nedenden dolayı uyanıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin...
Güncellemeler
+1 yıl
İlginiz ve cevaplarınız için teşekür ederim. Ondan iğrenmiyorum ve geçmişte yapmış olduğu şeyler de beni ilgilendirmiyor ama keşke onunla ilkleride paylaşabilmek isterdim. Ondan vazgeçebileceğimi sanmıyorum... Eskide kalanları eskide bırakıp yolumuza devam edeceğiz.
Sevgilinizin bakire olmadığını öğrenmek