Sevgilinizin bakire olup olmadigini anlayabilir misiniz?

Parmağınızı sokarak bakire olup olmadığını anlayabilir misiniz? Parmak girmiyorsa engel varsa bakiredir. Eğer giriyorsa bakire değildir demek doğru mu sizce?

Daha önce evlenince yaparız diyen sevgilim son buluşmamızda sex yapmak istediğini söyledi, ben istemedim.Biraz daha bekleylim dedim.Sizce bu neyin işaretidir?
Güncellemeler
+1 yıl
cok merak ediyormus,arkadaslari soylemis ki sadece seks yaparken gercek orgazma ulasirsin. o yuzden , gercekten orgazm olmak istedigini soyledi... daha sonra olmaz deyincede .tamam o halde evlenmeden once 3-4 ay deneriz,eger beni mutlu edemezsen ayriliriz dedi.cunku sonra evlendigimizde sorun olabilirmis... erkek her zaman mutlu olurmus fakat kadinlar olmaya bilirmis... falan filan.. bu konusma benim cok moralimi bozdu...
Güncellemeler
+1 yıl
birde bana seninle sevisirken opusurken hic mutlu olmuyorum dedi... eskidende olmuyordum simdide...
Güncellemeler
+1 yıl
kavga ettik, ve ona kim diger cocuk diye sordum? seni surekli arayan,konustugunuz... kacamak cevaplar vermeye basladi.sonra cevap vermedi ve beni istemedigini ayrilmak istedigini soyledi... cunku ben ona hic guvenmiyormusum ve cok kiskaniyormusum...
Sevgilinizin bakire olup olmadigini anlayabilir misiniz?