Merhaba. Önümüzdeki günlerde bi kaç gün erkek arkadaşımla tatile gideceğim. Böyle birşey için zaman olduğunu söyledim ve o da olduğuna inanıyor gerçekten. Ama ben çok tutkuluyum. 20 yasıma girdim ve ben ergenliğimden beri cinselliğe çok meraklı bi kadınım. Bekaret tabusu yüzünden o kadar saçma ilişkiler yaşadım ki.. Anal denedim ama yapamadım canım çok yandı kendimi çok suçlu hissettim. Biriyle seviştim sürtünme yoluyla ama hep böyle bi eksik bi güvensiz Halbuki yüzümden anlaşılacak değil ya ?
Kötü tecrübelerdi bunlar ve bende artık hislerime sahip çıkmaya başladım. Ve gerçekten bunu yaşamak istiyorum.
Ama her ilk ilişkisini yaşayacak kadın gibi benimde korkularım var. Bir kez önceki erkek arkadaşımla denedim ama içeri girmeye çalışırken çok acıdı zorlamadım da. Ama hazır değildim o zaman.
Ne yapmalıyımki canım acımasın ?
Ve erkek arkadaşıma onun ilkim olmasını istediğimi nasıl söyleyebilirim o an ?
Ve sonrasında ilişkiye devam edilebiliyor mu ? Zevk alabilir miyim ?
Yoksa beklemek mi gerekiyor ?
Gerçekten o kadar cahil yetiştirildikki bu konuda. Gerçekten yaşamış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Kötü tecrübelerdi bunlar ve bende artık hislerime sahip çıkmaya başladım. Ve gerçekten bunu yaşamak istiyorum.
Ama her ilk ilişkisini yaşayacak kadın gibi benimde korkularım var. Bir kez önceki erkek arkadaşımla denedim ama içeri girmeye çalışırken çok acıdı zorlamadım da. Ama hazır değildim o zaman.
Ne yapmalıyımki canım acımasın ?
Ve erkek arkadaşıma onun ilkim olmasını istediğimi nasıl söyleyebilirim o an ?
Ve sonrasında ilişkiye devam edilebiliyor mu ? Zevk alabilir miyim ?
Yoksa beklemek mi gerekiyor ?
Gerçekten o kadar cahil yetiştirildikki bu konuda. Gerçekten yaşamış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İlk cinsel deneyim herkes için heyecan vericidir. Fakat kadınlar bazen acı hissi yaşayacağını düşündüğü için korku yaşayabiliyor.
Bekaret olarak adlandırılan kızlık zarı yapısı kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Çok abartıldığı kadar kan gelmez, 2-3 damla kan vardır. Ama vajina sıvısıyla karıştığı için çok fazla kan geldiği sanılır. Çok hafif bir ağrı olur. İlk ilişkiden sonra 2-3 gün ilişkiye girilmemesi gerekir.
İlk deneyimden önce kendinizi tamamen rahat ve hazır hissetmeniz gerekir. En az 15-20 dakika sürecek bir ön sevişme olması vajina ıslaklığının oluşması için yeterlidir. Erkek arkadaşınızın da siz hazır olduğunuzda vajinaya girmesi gerekir.
Dediğim gibi kızlık zarı yırtıldıktan sonra 2-3 gün ilişkiye girilmeyeceği için o geceyi o şekilde geçirmek gerekir. 2-3 gün geçtikten sonra tekrardan yeterli bir ön sevişme ve vajinada yeterli bir ıslaklık oluştuktan sonra ilişkiye rahatça girilebilir.