Her zaman uyanık olun! Ağzınızdan Çıkana dikkat edin - vol 1
Bir ilişki rayına oturduktan sonra aklına evliliği ilk getiren genelde kız olur. Çünkü onun için gerekli şartlar sağlanmıştır. Bu süreç içinde 100% eminim ki kız çoktan bizi değerlendirmeye sokmuştur.
Bundan koca olur mu? Bundan baba olur mu? Evimizi geçindirebilir mi? Bizimkiler bunu damat olarak kabul eder mi? genel başlıkları altında testimiz bitmiş ve eğer sonuç pozitif çıkmış ise haberiniz bile olmadan ilişkinin gündemine evlilik gelir. Kavgalar, daha doğrusu kavga sonrası ufak çaplı ayrılığa müteakip barışmada bu konuşma en zayıf noktanızda karşınıza çıkar.
İş bu durumda derin mevzuya ramak kala akıllara gelmesi gereken olası cümleler nelerdir?
Not:gizli , hamile kalmak bi senin aklına gelir karakter olarak.
Bir ilişki rayına oturduktan sonra aklına evliliği ilk getiren genelde kız olur. Çünkü onun için gerekli şartlar sağlanmıştır. Bu süreç içinde 100% eminim ki kız çoktan bizi değerlendirmeye sokmuştur.
Bundan koca olur mu? Bundan baba olur mu? Evimizi geçindirebilir mi? Bizimkiler bunu damat olarak kabul eder mi? genel başlıkları altında testimiz bitmiş ve eğer sonuç pozitif çıkmış ise haberiniz bile olmadan ilişkinin gündemine evlilik gelir. Kavgalar, daha doğrusu kavga sonrası ufak çaplı ayrılığa müteakip barışmada bu konuşma en zayıf noktanızda karşınıza çıkar.
İş bu durumda derin mevzuya ramak kala akıllara gelmesi gereken olası cümleler nelerdir?
Not:gizli , hamile kalmak bi senin aklına gelir karakter olarak.
Sen ileride bana kapanda dersin...(kikirikiki + cilve)
Senin Yanında Uyanmak İstiyorum Artık! (dudaklar bükülü, kırılgan ve hafif sinirli halde söylenmesi makbüldür)
Canım filmi beklerken şurayı bir dolaşsak ya! (Sinema için gidilen alışveriş merkezinde Tepe Home lar, IKEAlar tavaf edilir, mp3 çalan buzdolabı gösterilir.)
Senden çok iyi baba olur,mesela diyorum örneğin !çocuğumuz!olsa adı ne olurdu?(Neden çocuğumuz,pekala ileride çocuğun olsa adını ne koyardın diyebilirsin.Neden işteşlik katıyorsun?)
Sadıcım bak bu da var (erkekler), Ohooo...biz de daha ne taktikler var..(kızlar)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
kategoriyi Aşk yapan zihniyet, aşktan bi b*k anlamıyorsunuz anladık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer