Erkekler ciddi düşündüğü insanla cinsellik konuşmak ister mi? Ne niyetle ister?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin kesin ciddi olan erkek arkadaşın seninle seks konuşmak istemiştir ve sen de bunun sebebini merak etmişsindir sevgilinle geceleri konuşma erken uyu 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekisin seni dinlicem 😂😂😂
Soran+1 yılZaten vermem canım mıyım ben çok isteyen nikahına alır
Soran+1 yıl26 yaşındayım daha kimseyle cinsellik yaşamadım yeni gelen bi cesaret değil Hacım
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar şu soruyu yüzlerce kez gördüm bakın bir erkek ilişkisi ciddi de olsa ciddi olmasa da cinsellik ister adamın cinsellik istemesi ciddi olmadığını göstermez ya da ciddi olduğunu da göstermez kendinize başka bir kriter belirleyin bence
00 Yorumla
Bu sözleri duydukça soğuyorum güvenim gidiyor uyuz oluyorum. Nefret ediyorum neyse taburlardan uzak durmak gerek bu gün bana armağan bozuk insanlarla paylaşmıycam. İçip içip takıntı güzel düşünce kendinizle gurur duyun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek isteyen erkek direk basar nikahı diğer türlüsü seks yapmak ve seks yaparak bağlanma olur malum Türkiye de seksin Afrika’sı olduğumuz icin cinsellik yaşadığımız zaman insanlara daha çok bağlanıyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki … artık bakire olduğumuz için istenmiyoruz devire bak
- +1 yıl
Sevmek yürek ister bu zaman da kimse de o gt yok Şu an da
Soran+1 yılşu an insanlar karşındakini sadece s*c objesi olarak görüyor ne yazıkki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO erkek değil adamdır.
Erkek ciddi düşünmez.
Evet iki kelime arasında benzerlik var doğru.
Fakat anlam çok farklıdır.
İkisinin arasındaki farkındalığı anımsamaya başladığınızda bazı şeyleri idrak etmeye başlayacaksınız.
Çok ince bir çizgi var.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. adamın gerçekten ciddi düşünüp düşünmediğine bağlı
ben elbet cinsellik konuşurum. kötü sürprizle karşılaşmak istemem. sonuçta bir ömür yaşayacağız elbette cinsel konuda anlayışını yapısını öğrenmek isterim10 YorumlaEvlenmeden önce cinsellik konuşmak istemem. Ciddi düşündüğüm insana zaten ciddi düşündüğümü ve kalbimden geçenleri söylerim olduğu gibi tüm sevgi ve aşk ile. Kalbimi yerinden sökecegini bilsemde...
10 Yorumla
+1 yılİster niye istemesin ki. Evlenince cinsellik konuşulmayacak mı hiç? Erkek ciddi düşündüğü kızla da takılmak istediği kızla da cinsellik konuşur. Bu bir ayrım değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak var, konuşmak var. Nişanlılar, ilk gecede ne yaşayacakları üzerine bazı şeyleri konuşabilir. Penis boyu, bekaret, vücutta varsa doğum lekesi ya da tik gibi şeyler konuşulabilir.
00 Yorumla Erkek ciddi düşündüğü kişiye cinsellikten bahsetmez evlenince yapmak isteyeceği şey olur
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNet bir davranış yoktur çapkınsa yatağa atmak ister ama bir şekilde evlenirler
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ben girmem o konulara ama karşı taraf girerse biraz sohbet ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Konuşmak yaşamak ister tabi ki. Sevdiğini arzulamak ne zamandan beri anormal oldu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aradan belirli bi zaman geçtikten sonra karşılıklı arzular dökülür ortaya öyle hemen olmaz öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta onu kırmamak için elinden gelen her şeyi yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizce hangisi önemli?
zamanla00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. cinsellik konuşmadığım kadın ile evlilik düşünmem yobaz cahil bakire kadınlar ile işim olmaz
00 YorumlaNiyeti ciddi ise İlk iki üç ay cinsellik konuşmaz sadece, sonrasında muhakkak konuşup isteyecektir. Niyeti ciddi değilse zaten daha ilk günden cinsellik ister
00 Yorumla
+1 yılistemezler. net. asla konduramazlar bile
10 Yorumlaerkege gore degisir o ya
20 Yorumla
+1 yılistemem diyen yalan söyler
10 Yorumla
+1 yılDüşünceli ve merhametli olur
10 YorumlaAğzından çıkana dikkat eder dokunmaya kıyamaz.
00 Yorumla
+1 yılYüzük alır ailesinden ister tapusunu kadına verir
00 Yorumla
+1 yılEvet ister istediği için
00 Yorumla
+1 yılOlağanüstü samimiyet, sevgi, saygı
00 YorumlaHerkesin yapısı farklı kendince bir girişi vardır
00 Yorumla
+1 yılDirek. niyet ve düşünceler söylenir yapılır
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişebilir
00 Yorumla
+1 yılBen çok acayip yaklaştım
00 Yorumla
+1 yılkibar saygılı davranır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde öyle bir erkek varsa talibim
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster ama bir an evvel de adımı atar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadan sessizce yaklaşır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyandan yandan g. otun g. otun yaklasir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çekinirim ama isteyen istiyo
00 Yorumla
+1 yılSamimi olur bence ya
10 YorumlaGüzel yaklasir :D
00 Yorumla
+1 yılDürüstçe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olur
00 Yorumla
+1 yılİster tabii ki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem