Arkadaşlar gayet açık bir soru soracağım, ilk defa olacak bir ilişkide kondom %100 koruma sağlar mı?
Cevabın nedir?
10 sene kalıte kontrol işinde çalıştım.. birşey ne kadar mükemmel üretilirse üretilsin mutlaka hata payı vardır. teorık olarak yuzde 100 koruma saglar ama oldu ya 1000 bir ihtimal basına geldı.koruma yok olabılır..bazende kadının cınsel organı cok kuru ise parcalanabılıyor balon mısalı . sonucta en guzelı korunma ıstıyorsan yapmassın yzude dzyu koruma baska hıcbırseyde yok..
00 Yorumla
+1 yılHiçbir firma %100 diye garanti veremez. 99.9 olan yöntemler var ama asla %100 olanı bulamazsın. kondom'u düzgün bi marka alırsan şansın biraz daha fazla olur :) arkadaşların dediği gibi durex olabilir veya okey extra vardı spermisid içerikliydi o biraz daha güvenli bana göre. spermisid sperm'leri zayıflatan bi krem oldugu icin güvenliligi artıyor :)
03 Yorumla- +1 yıl
@Elif baktım buyur :))
@deadsea bana göre durex veya okey extra demiştim cevabımda ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhamilelikten yüzde yüz koruyan tek yöntem ilişkiye girmemektir; kesin çözüm olan vazektominin bile patladığı oluyor ender olsa da. ancak hangi yöntemi kullanırsan kullan usulüne uygun kullandığı takdirde istatistiki sapmayı veren maksimum yüzde ikilik oranı tutturman fevkaladenin fevkinde zor zaten.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılAslında en iyisi kondom kullanmamak, ilk ilişkide kondomsuz çok daha haz alırsınız... neyse kondoma gelince kondom a dikkat edin, ilişki sırasında 4-5 kere patladı kondom.. hemde bilinen bir markaydı.. benden mi kaynaklanıyo anlamadım..:(
00 Yorumla
u +1 yılHiçbir korunma yünteni %100 koruma sağlamaz. Vazektomi ve kanalların bağlanması dışında ki bu işlemler de doğru yapılmışsa.
00 Yorumla%99,9
Ama kafayı takarsan o %0,1'lik kısım ise sana denk gelir.00 Yorumlakondom koruma sağlar tabi birazda şans içeri bişey akmasın problem olmaz.
00 YorumlaBilimsel veriler kondom kullanarak korunulan düzenli cinsel ilişki ile 1 yılda istenmeyen gebelik oranı kondom markasından bağımsız olarak %2 civarındadır. Kondomla korunma spermisid(sperm hücesi öldürücü) kayganlaştırıcı kremler ile artırılabilir.
00 Yorumlayırtılma olasılığı var.o sebeple ertesi gün hapı al yaptıktan sonra:)o da ya bugün oldu yada yarın olacak sanırım.haftasonu planları mı var?
00 Yorumla
+1 yılgaz maskesi ile gül koklanmaz. nokta
00 Yorumlakanla karışık çözelti tehlikeli hamilelik %99
00 Yorumlaet ete degicek:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği