+1 yılben de bunu merak ediyorum da cevabımı da biliyorum. gerdek gecesi kondomsuz olursa gebelik ihtimali var. hemen gebe kalmak istemiyorsa illa kondom mu kullanmak lazım. Ya da evlenen ve yıllar sonra çocuk sahibi olanlar nasıl yapıyor(kısır olanlar hariç)
00 Yorumla
bak şimdi :) ilk defa girdiğin için cahilsin demektir tabi teknik olarak.Şimdi sen kondom kullanmassan işin sonu kötü bitebilir her deneyiminizde kullanmalısınız bence :)
00 Yorumla
AA olmadı şimdi,böyle bi ilişkiye giriceksen artık nickini değiştirmen gerekiyo senin :D:D artık bakir olmicaksın :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBilgi edinmek için sordum.İlişki yok henüz:)
Soran+1 yılİşte o zaman kondom kullanayım mı ilk defa girerken?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKondomsuz zevklı olur tabıkı, kondomsuz sevışmektense 31 çek daha iyi, yinede o güvendığın kişi bir soa test yapsın
220 Yorumla
Soran+1 yılKondomlu sevişmektense 31 çek daha iyi mi demek istedin?Bir de ne testi tam anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılKondomlu sevişmektense 31 cek daha iyi olacaktı.
Cevap sahibi+1 yılSoa test. Bir cinsellik hastalığı varmı yokmu.
Hiv veya uçuruk falan
Soran+1 yılAslında bende denemedim kondomu nasıl duruyor diye çok sıkıyor penisi .Rahat gelmedi pek.Bir de bana teklif edenler kadınlardan kondom seven yok hiç.
Cevap sahibi+1 yılEğer bayanda hastalık yoksa, doğum kontrol hap yutsun yeter.
Bu hormon hapıdır, bayan hergün icmelı ve ayda bir kere durmalı regl olmak icin.
Bu hap'ı yuttuğu sürece hamile olamaz.
Soran+1 yılBazıları da korunmuyor teklif edenlerin geri çekeceksin diyor ama bende tecrübesizim zaten.Sorun olur mu geri çekilmede.
Cevap sahibi+1 yılOlur tabıkı. Hanı sen 31 cektığınde boşalmadan önce penısınden su gibi bişey cıkar ya? İşte bununlada hamile olunur. Yani sen cekılırsen bile, o suyundan bayana girmiş olur. Gerı cekılırsın diyen bayanlar çok aptal, kusura bakma'da. Hamile olmaları şansı büyüktür.
Ayrıca, doğum kontrol hapı yutmak çokmu zor? Bir ufacık saniyesını alır. Kendı zevkınızı düşüneceğınıze çoçuğa hazırmısınız düşünün öyle kondomsuz ve doğum kontrol hapsız sex yapın.
Soran+1 yılZaten ereksiyon olunca ön sıvı geliyor bayağı da.En son teklif eden kişi hap kullanamıyormuş sanırım ondan geri çekeceksin demişti de zaten güvenilir birini bulmak zor.peki evlenince bakire biriye girsen ilişkiye yine mi prezervatifsiz gireyim daha mı iyi olur öyle.
Soran+1 yılİlk defa sevişirken dedim korunma filan yoksa kanamadan falan mikrop kapma durumu filan olur mu çok tecrübesizim açıkça soruyorum kusura bakma lütfen...
Cevap sahibi+1 yılYa yok, kız başkasıyla yatmadıysa veya kendını test yaptırdıysa sorun yok.
Soran+1 yılBen çok dikkat kendime sağlık konusunda hepatit aşılarım filan tam herhangibir hastalığımda yok.Bir de şunu sorucam hapların kadınları sağlığı için yan etkisi var mı kilo alma vajinal kuruluk filan.Doktor gibisinizde denk gelmişken bunu da sorayım:)
Cevap sahibi+1 yılEvet kilo alabilir, hormondur sonuçta. Başka yan etkiside yoktur.
Hatta, bu haplar sivilcelerede iyi gelır, özellikle diane 35 akne tedavisi olarak kullanılır.
Kilo'lara geri dönelım, en fazla 2 3 kilo alır ve coğu bayan hic kilo almaz. Ayrıca, bu kilolar yinede yanlışlıkla hamile olmaktan iyidir.
Senin hastalığın yok olabilir, yinede kendını kontrol ettır, bayanda kontrol ettırsın. Bu konular hafife alınmaz.
Soran+1 yılHapla alınan kilolarda düzenli yaşam ve sporla tolere edilebilir sanırım.Ben hep kilomu böyle korumuşumdurBen de check up verilerine göre birşey yok zatende.Hıv de bakılmıştı hepati A ,B aşılarım var.Başka bir bulaşıcı hastalığım olabilir mi öpüşmedim bile şu ana kadar.
Cevap sahibi+1 yılYaw hapı sen yutmayacaksın :)) bayan yutacak, sen kendı kilolarını boşver. Kendi hastalıklarınıda boşver, bayana söyle kendını kontrol ettırsın sonra doğum kontrol haplar kullanmaya başlasın
Soran+1 yılHaplar adet döneminde içilmiyor mu bende merak ettim bayağı doktor verirde tabii.yasmin diye birşey duymuştum sadece hap olarak.
Cevap sahibi+1 yılYa bayan ayda bir kere ara vermelı, regl olmak icin. Arka arka yutarsa hic adet olmaz, fakat bu çok tehlikelı, arka arka yutarsa hormonları bozulur ve artık çoçuk yapamaz o yüzden her 3 hafta ara vermelı adet olmalı sonrada devam etmelı.
Bak bidaha tekrarlamayacağım :) bunları az öncede yazdım :))
Soran+1 yılOk.Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa deneyimsizler konusunda.Çok şey öğrendim gerçekten.Ufak bir ilaçla kondoma gerek olmaması süper birşey.Zevki öldürdüğünü duymuştum kondomun zaten.Neyse göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgiye çok teşekkür ederim.İhtiyacı olanlarla böyle sevecen şekilde ilgilenirseniz mutlu olurum.Hoşçakalın:)
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederım, sizde hoşcakalın
Soran+1 yılBir de ilk ilşikide kondom kullanma ma kararını verdikten sonra kadına nasıl davranmamız gerekiyor .Birleşme öncesi oral seks yapılmalı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir artık şu ilişkiye gir allah aşkına bana gına geldi yahu :D
81 Yorumlatek gecelik ilişkilerde tedbiri elden bırakmamak lazım. partnerin ile yaşadığın ilişkilerde ise gerek bile yook.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir kişi...ile nasıl zevkli olur..
Kondom takana kadar nasıl dayanacaksın...
zor yolu dene.. kondomsuz çıkma.00 YorumlaKondomun kullanılacağı zaman vardır.Kullanılmayacağı zaman vardır.
İlk defa ilişkiye girmekle sondefa ilişkiye girmekle ne alakası var onu anlamadım.00 YorumlaKondom zevk +2 dk. daha uzun sürer bence,kendimden biliyor şapkayla +5 dk. daha uzun içeride kalıyorum.
00 Yorumlahacı sen sadece cinsellik için mi yaşıyorsun ya :)) bu güne kadar nasıl dayandın sen
10 Yorumla
+1 yılne fark ediyor ki ilk ilişki son ilişki eger evlilik dışı ise kesin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkondomsuz daha cok zevk aliyorum.güvenilirlik acısından tabiiki kondom kullanılmalı.
00 Yorumla
+1 yılseni gerdeğe törenle sokacaz babayiğit
10 Yorumlabence partnerine güveniyorsan kondoma gerek yok...
00 Yorumlaet ete değcek.onu bilir onu söylerim :))
00 Yorumlatanımadığın biriyse kullanmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğimiz zaman ilk ilişkiye girişimiz için sormuştum soruyu.
+1 yılnolur nolmaz, tedbiri elden bırakma..
00 Yorumlatercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılkondom şart
00 Yorumla
+1 yılsen bilin.:D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım