Arkadaşlar doğum kontrol hapını 16 lira diye biliyordum ben ama bugün eczaneden almak için gittim 48 lira dediler. Ne kadar doğru 16 lira olmamalı mı normalde?ertesi gün hapı fiyatları - 2019
Doğum kontrol hapı farklı bir şey ertesi gün farklı.
Doğum kontrol hapı ilişki öncesinde ve sürekli yani ayın 30 günü her gün mutlaka 1 tane alınır kutusu aylıktır yani bir kutuda 30 tane hap vardır.
Ertesi gün hapı ise acil durumlar içindir, ilişkiden sonra alınır ve kutuda iki tane hap vardır. Kimine göre 12 saat arayla kimine göre (ki %99 genelde) ikisi aynı anda alınır ve ilişkiden normalde 24 en kötü 72 saat içinde alınması gerekir.
Eskiden norlevo vardı (ertesi gün hapı) fiyatı da 17 tl civarındaydı ve peynir ekmek gibi gidiyodu :D Ama üretici firma bir üst modeli olan ELLA'yı piyasaya sürdü ve Norlevo'nun üretim ve dağıtımını durdurdu.
ve maalesef piyasanın tekeli ELLA'da yani ondan başka ertesi gün hapı yok ve güncel fiyatı da 66 TL ;)
Ertesi gün hapı ile dogum kontrol hapı farklı Ertesi gün hapı 48 tl 16 tl likler ile 48 tl olanlar aynı degil % leri farklı ve saat farkı var 48 tl olanlar 100 saat civarinda etkili
Doğum kontrol hapı ve ertesi gün hapı farklı şeylerdir. Ertesi gün hapı bir kontrol yöntemi değildir ve reçeteyle satılır. Kadın sağlığına son derece zararlıdır ve en fazla etkiyi elde etmek için ilişkiden hemen sonra alınmalıdır.
Ertesi gün hapı ile aylik hapin arasinda fark olabilir, ertesi gün hapi digerinden 3 kat daha etkiliymis bu yüzden daha pahali olabilir. Ertesi gün hapının güncel 2019 fiyatı şu an 66 TL'dir.
En İyi Cevaplar