Uzunca bir süredir sanki kendimde bir dğeişim hissediyorum. 3 Yıl önce kız arkadaşımdan ayrıldım birdaha hayatımda kimse olmadı. Özellikle son dönemde bazı bayanları beyenmemeye ve itici bulmaya basladım gerçi sarısın 1.80 boyunda rus kadınlarına hala ilgim var ama. Özellikle hayatımda bayan olmadıgı dönemlerde gay sitelerine girip erkeklerle karsılıklı cam acarak fantazi kurma popomu gösterme, arkama salatalık sokma gibi huylarım var ama bunu fantazi olarfak mı yapıyorum yoksa gerçekten escinsel miyim anlayamıyorum. Sürekli erkeklerle randevulaşıyorum cesaretimi topluyorum bugun yapıcam diyorum ama asla bir erkekle bunu yapamam casaret edemiyorum. Bir erkek ortamına girdim mi kimseye ılgı duymuyorum ama kendimle basbasa kaldımmı hemen bir erkekle chat yapma soyunma kendimi parmaklama kendimi alttayken hayal etme gibi şeyler oluyor sonra bosalınca pisman oluyorum. Birde gayları beyenmeme onlarla alay etme aşagılama gibi huylarımda var nedense erkeksiligi sevunuyorum ama... Bugun yine biriyle randevulastım ama gene gidemicem muhtemelen. Sizce ben eşcinsel miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
not hiç bir erkekle ilişkim olmadı kadınlarlada sadece 1 kere oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar