3 gün önce sevgilim olmayan biriyle ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Evet yargılayabilirsiniz :( Hala çok az miktarda kan geliyor ve hafif bir ağrı var normal mi? Artı hamile olma olasılığım yoktur değilmi? Korunmalı yaptık ve içime boşalmadı bile ama nedense korkuyorum.
Cevabın nedir?
Ben burada seni yargılamam çünkü hadime değil!
yargılan varsada ilk önce kendi kusuruna baksın derim.
Yaptın dan saygı duyarım çünkü namus bekçisi değilim.
Doktor uzmanı değilim ama cinsellik üzerine kitap okudum için bir kaç gün o ağrı Sürer diye yazıyor.
Tabi ki oda seni ne kadar çok zorladına bağlı eğer senin kızlık zarını bir den içeriye girdize o acı kaç gün Sürer çünkü zorlandı için eğer ki yavaş şekilde yaptı ise o ağrı sadece bir güne kadar sürer yazıyor.
Koruma yaptısan hamile kalmasın çünkü zaten yazmışın içine boşanmadını yani hamile kalmasın bu nedenle!12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. Yok çok sakindi yavaş yavaş alıştıra alıştıra oldu. Çok acıdığında durmasını istedim durdu. O konuda hakkını yiyemem çocuğun. He bide o ara emin olamıyorum yani bir anda çıktı korumayı çıkarıp üstüme boşaldı ama içerde bir damlada olsa ihtimali var diye endişeliyim. Bu arada artık kan gelmiyo ama hafiif bir karın ağrım var.
- +1 yıl
Rica ederim.
O zaman bir günlüne kadar ağrın olur.
En iyisini yapmış çünkü fazla çok zorlarsa bir kaç gün ağrın olurdu arkadaşım.
Çocuk koruma kullandısa içine damla girmesi olamaz anca korumasız içinde damla olur yani boşuna endişe etme koruma kullandısa ve onu çıkarıp üstüne boşaldısa hamile kalmasın anca boşaldıktan sonra geri içine girerse içine damla olması ihtimali olur ve o nedenle hamile kala bilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılşöyle söyliyim. zamanında içine boşalmıştım kızın hatası nedeniyle ve gittim hemen doğum kontrol hapı aldım içti çok şükür o şekilde bile hamile kalmadı o kız. senin kalma ihtimalin yok bence zar kalındır vajina dardır ama birkaç gün daha sürerse tedbir amaçlı gidersin
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) nasıl kızın hatası bu arada?
- +1 yıl
gerizekalı işte boşver
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz derken ne kadar az sızıntı gibiyse sorun yok ağrı olması da çok normal. 2gün daha bekle geçmezse kanama dra gidersin. kondom kullandıysanız en başından en sonuna kadar yani içine girdiği ilk andan en son ana kadar ve çıkarken kondom kayıp çıkmadıysa ya da çıkardığında yırtık değilse hamile kalma olasılığın çok düşük. bu arada benim de ilk ilişkim sevgilim olmayan birisiyleydi ama sonra görüşmeyi kestim. çünkü onunla sadece birlikte olmak için olmuştum ama bence duygusallık giriyor işin içine oyüzden kaçtım. kendini kötü hissetme derdin olursa konuşabiliriz
39 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmayı cidden isterim benim durumumda olan biriyle :) günde birkaç kahve renkli damla geliyo diyim. Ağrısıda arada bir işte. Duygusallık işin içine karışmış olabilir ki hiç istememiştim :(
Cevap sahibi+1 yılokadarı çok normal. ya benimki resmen hani yatıyım artık biriyle diye oldu çocuk da bişi hissetmiyordu. ben öyle devam etmek istemedim 2kere yaptık sadece. ondan sonra başka birisi girdi hayatıma şimdi onunlayım. çocukla konuşuyormusunuz şimdi. ya bir de ne geldi aklıma benimki boxerı kan oldu diye gece eve gittiğinde whatsapptan napçam ben annem görcek vs diye bikbik ötmüştü. o anda bitti benim için. ulan benim bekaretim gitmiş ailem öğrense keser o 5tllik boxerın derdinde gerizekalı
Soran+1 yılahahaha çok iyi ya mala bak :D ya çok kibar ve anlayışlıydı hatta çok iyidi. Tabii başbaşa olduğumuz zamanlar böyle bi. Ben ona mesaj attım o gece evine dönebilmişmi diye ona cevap verdi. Ertesi gün tekrar mesaj attım merak ettim acaba seks yapınca biticek mi diye ve iplemedi beni. Biraz kırıldım ama çok etkilemedi. Başımda başka dertler var o sallamıyosa banane.
Soran+1 yılablam annem beraber yazlığa gittiğimiz öğrendi de zaten bu sene pekte parlak bir öğrenciliğim de yok harbi herşey üst üste geldi.. Zaten dertlerimden kaçmak için böyle bir işe giriştim daha da beter oldu
Cevap sahibi+1 yılkaç yşaındasın. ya bence o çocukla bir daha görüşme. erkek zihniyeti çok isterse peşinden koşsun. annenlere de sakın yaptığını söyleme sonuna kadar inkar et
Soran+1 yılannemlere asla zaten bitiğim an olur onlar minik bir kaçamak olarak biliyolar ve bu bile başıma bir ton bela açıyo. 19 yaşındayım sen ilk ne zaman yapmıştın?
Cevap sahibi+1 yıl22. bence acele etme daha kimler çıkar karşına
Soran+1 yılteşekkür ederim :) dediğin gibi yapıcam bende çocukla bağımı koparıcam. Hoş hiç beklediğim gibi olmadı olay yarım kaldı ama bir daha böyle bir riske girersem o kişi sevgilim olmalı ki en azından aileye yakalanma saçmalığından kurtulurum.
Cevap sahibi+1 yılbeklediğin gibi olmaması da çok normal. düzgün bir ilişkide kendine zaman tanı. umarım her şey güzel olur bol şans! :)
+1 yılOf ne kadar salakça yorumlar gelmiş. Kendisi 16'sına girer girmez koşa koşa karıya giden bütün kro tipli herifler gelmiş burada seni yargılıyor. Bizim ülke hakikaten gerizekalı kaynıyor be. Yaptıysan da yaptın, kendine yaptın başkasına değil.
206 Yorumla
Soran+1 yılsüper yorum. Çok teşekkürler derdim zaten o değil en azından başkaları gibi tecavüze falan uğramadım... ne derlerse desinler artık pekte umrumda değil ama adam akıllı yorum yapsalar keşke
- +1 yıl
Bütün kro tipli herifler diyenin fotoya bak :) neler var ya. anca lafsınız
- +1 yıl
Ne varmış? @meinschicksal
- +1 yıl
haklı olsanda karsindaki insani düşünceleriyle yargilaman güzel olacakken. tipine vs hakaret etmen hoş olmamış. biraz aşağılama gibi yani. kendin ergen gibi dil falan çıkarıp foto koymusken özellikle. hoş olmamış.
- +1 yıl
Anladım, haklısınız. @meinschiksal
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
67Cevap
+1 yılAnnen ve ablan nasil ogrendi bu olayi kizlik kani oyledir bndende 3gun gelmisti ama ben ilk esimle beraber oldum simdi abuk subuk yorumlar atmasinlar banada.. hamile degilsindir ama cok buyuk gunah islemissin rabbim seni affeder ins. s
36 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim:) en azından anlayışlısın. Annem il dışından hissetti diyelim. Ablama kurtulmak için söylemek zorunda kaldım gecenin bir yarısı gelip aldı bizi. Annemi kandırmıştık ama haftasonu komşu söylemiş. Yalan er geç buluyo. Zaten ilk defa böyle bir şey yaptım hayatımda. İlk defa bir halt yedim o da herşey ters gidiyordu. İstediğim hiç bir şey olmuyordu. eğlenceye ve ilgiye ihtiyacım vardı ve bu sefer başarıcam diye kafama koymuştum. Nitekim başardım ama hayalimdeki gibi olmadı tam yakalanmamız falan. Tabii sadece yazlıga gittiğimizi biliyolar hala bakire sanıyolar beni.
- +1 yıl
rica ederim ins pisman olmazsin bu yaptigindan ama evlendiginde esine ne diyceksin dusundunmu merak ettim yanlis anlama
Soran+1 yılevleneceğim kişi bekareti takmayan biri olmalı beni olduğum gibi kabul etmeli. Hem kendiside yapmışsa konuşmaya hakkı olmaz bence
- +1 yıl
erkekler yapar ama kendileri bakire ister ona göre biri seçmelisinn hyrlısı artık
Soran+1 yılevet o saçma geliyo işte bana bakire olunca noluyo ki öneml olan birbirini sevmek anlamak.. teşekkür ederim sanada kocanla iyi hayatlar diliyorum :)
- +1 yıl
Amin canim tsk. ederim sende ins ck mutlu olursun
kendi isteğinle gerçi yapmışsın.. yani olan olmuş... Allahtan oraya dolmamış.. :) izninle bişey sorcam.. bu cinsel ilişkiye girdiğin sevgilinle evlenmenın bir garantisi varmı? Allah korusun bir aksilik olurda bu sevgiklinle evlenmezsen.. napacaksın?
12 Yorumla
Soran+1 yılilk olarak sevgilim değil ve hayır evlenme olasılığı yok. Evlenmeyi düşünmüyorum ayrıca
hep korku olur istedigin kadar korun. bir de ilk cinsel ilişkin.. keşke sevdign biriyle yapsaydın.. ama senin fikrin tabi.. sen bilirsin. yeterki sen istedigin zaman yap başka bir erkek seni istedigi için kendini sunma. bu çok önemli bir ayrıntı.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünmüştüm. Hem ilkler kimle yaptığın açısından çok önemli kötü olsaydı cinsellikten bile soğuyabilirdim yani o yüzden ben istedim ve oldu bitti :)
+1 yılHem korumalı yapmışsınız, hem içine boşalmamış, muhtemelen hamile değilsindir. Belki de regl dönemin yaklaşmış olabilir, bu sebeple kanaman olabilir. ya da ilişki sırasında vajina çepherine zarar vermiş olabilirsiniz...
12 Yorumla
Soran+1 yılvajina çepherine zarar vermek? zararlı mı bu. Doktora gitmeli miyim?
- +1 yıl
Vajina duvarlarında herhangi bir ufak yıpranma olduysa o sebeple kan geliyor olabilir. Bir kaç gün daha geçmezse, bir doktora görünmende fayda var elbette.
+1 yılBenimde ilk seferimde feci kan gelmisti hatta sabahta denedigimizde kanamiti ondan sonraki 3gun boyunca hafif kanadi normal akinti gibi kahverengimsi ama doktora gittigimde sorun olmadigini ve zar yapimla alakasi oldugunu soyledi korkulcak birsey yok kimi insnain hc kanamaz boyle agrisi olmaz bazilarininda bir kac gun bu tarz agrilari olur hamile kalma olasiliginda duusk icini rahat ettirmek istiyosan 8gun sonra bir test al bakarsin icin rahat eder endiselenme
14 Yorumla
Soran+1 yılesas soruma cevap verdiğin için çok teşekkürler :) peki birşey sorucam seninde zorlu mu geçmişti? Yani bende canım yandı baya zarım kalın olduğu için diye ve çok gerideydi tamamını sokmadan yırtılmadı
- +1 yıl
Ilk girdiginde ciglik atarak cikartmistim onu oda uzulmustu baya bir kalktim yatktan full kan korktum cok sonra yikandim yattim zorlamadik sbaha dedik yapalim yine kan geldi ama alismistim sonrasinda ilk iliskilerde canin acirmis ama sonrasinda rahatlarsin benimde cok fazla darmis vajinam bu yuzden cok kan geldigini soylemisti doktorum
Soran+1 yılhıı teşekkürler evet darlıktan da olabilir yani alıştırmak için parmağını soktuğunda bile acıyodu ilk zamanlar. Bir sorun yoksa iyi sanırım kanamaya devam ederse doktora gitmek şart ama nasıl olucak hiç bilmiyorum.
- +1 yıl
Doktora mutlaka gorun, seni yargilamaz asla saglik herseyden onemli ondan da duyarsan rahat olursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sen insan değil misin senin arzuların yok mu bir tek erkekler mi sevgili ya da evlilik disi ilişkiye girebiliyorlarmış yani. seni yargılayanların aklına tüküreyim. hayat senin istediğini yaşamak da özgürsn ayrıca korkma hem kondom kullanmış hem dışa boşalmış bişey olmaz. ama nerde tanıştınız merak ettim nası bir ortam oluştu bunu yapmak için onu iyi tanıyıp güveniyor musun. sadece meraktan soruyorum yargılamak için değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim başkasının yargılamaya hakkı yok zaten ama ailem sorun etti baya. Birazda maddi açıdan onlara bağımlıyım şuan. Ünide aynı arkadas grubundaydık. bir gece mesajlaşırken konu cinselliğe kaydı ocaktan beri konuşuyoruz. Hani direk seksede atlamadık. Öncesinde başka şeylerde denedik. Sadece ikimizken çok anlayışlı, nazik ve tatlı olabiliyor. Hani baktım ten uyumumuz var, bana karşı kibar olucak ve kimseye söylemeyeceğine inandğım için ilerde bir gün başıma dert olacağına kendi rızamla istediğim kişiyle bu olayı yaşamalıyım diye düşündüm. Ki o konuda yanılmadım. gerçi şu an konuşmuyoruz :/
Cevap sahibi+1 yılhmm zaten bunda bir problem göremedim. hani tutup da yoldan geçene şşş yakışıklı gel yatalm deyip eve götürmemişsin ya zaten. yargılayanlar o şekil gibi görüyor herhalde. siz de bir nevi sevgili gibiymişsiniz.
Soran+1 yılsevgili gibi değilde ben olayı daha çok sevişmeli kankalık tarzı görüyordum. Yani bana olaylarını anlatması hoşuma gidiyordu aramızdaki dürüstlüğü ve rahatlığı seviyordum. Ama şu an niye böyle davranıyo anlamıyorum. Daha değerli olmam gerekirdi bence sonuçta onunda ilkiyim ve bir sürü dert çekiyorum onun yüzünden. Şu friends with benefits diye bir film var izledin mi bilmiyorum ama bizim olayımızı öyle görüyodum biraz...
Cevap sahibi+1 yılo filmi izlemedim ama friends with benefits bir söz aynı zamanda, çıkarcı arkadaşlar her yerde. umarım geri arayıp sorar seni kullanılmış gibi hissetmezsin ama yinede öyle hissetme aramazsa da kendi kaybeder.
Soran+1 yılnolursa olsun öyle hissetmicem. Öyle hissedersem bir daha kimseye güvenemem ve doğrulamam. Özgüven sıfırlanır. Ya ona hazırladım aslında kendimi birazda. Mantığım hep niye sadece erkekler şey yapabiliyolar ve kızlar yapınca neden böyle isimler takılıyo. Herkesin ihtiyacı var niye tek taraflı bir olay olmak zorunda ki
Ya yargılamak bana düşmez senin hayatın sonuçta ama keşke sevdiğin insanla yapsaydın, sevdiğinle paylaşmak çok başka bir duygu bence ama olan olmuş, hayat senin, mutluluklar...
34 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim insan 10 yıl sonrada gelebilir ki. ya da çok severim ama kalbim kırılır sonunda. Sevdiğinle yapmak tabiiki bir başkadır umarım bulurum o zamana kadar niye zevkten mahrum kalıyım ki...
Soran+1 yılteşekkürler :)
hayat senin istediğini yapabilrsn ama keşke olmasaydı yapmasaydın bazı şeyler korunmalıdır... hatanın farkındaysan birdaha yapma demek düşer bize...
12 Yorumla
Soran+1 yılbir daha olursa sevdiğim insanla olucak umarım :)
Korkma hamile değilsin. Vajinan iyileşene kadar birleşme kimseyle.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla korkma hamile değilsindir büyüük ihtimal, ama bundan artık cinsel ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullan, hem için rahat olur hem istedigin zaman ilişkiye girersin
15 Yorumla
Soran+1 yılhamilelik hapı mı yani? yan etkisi falan yok mu onların
Cevap sahibi+1 yılyan etkisi olmayan bir hap yokki :D araştır netten ilişkiye girdikden 24-48 saat içinde yutuyorsun, hamile kalma olasılığın kalmıyor, tabi %1 her zaman ihtimal vardır her koşulda :D
Soran+1 yılevet ama bu 3. gün ve anca yarın alabilirim yinede etki eder mi? Bir de nasıl alıcam eczaneye gidip:(
Cevap sahibi+1 yılya ben erkeğim bu kadarını biliyorum :D kullanan kız arkadaşların vardı gidip onlara sorabilirsin :D
Soran+1 yılyok ama teşekkürler :)
+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yılahaha güzeldi :D hiç bitmez
+1 yılHamile değilsin.. Biraz da kendini boşlukta hissettiğin için böylesin ve kaygılısın çünkü ilk defa yaşadın... Hayıflanma ama zaman geçiyo iki türlü de..
12 Yorumla
- +1 yıl
:)))
sıkıntı etme bişey olmaz ilklerde hep korku olur zaten ama herkesle beraber olma
12 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda öpüştüğüm ilk ve tek kişi. Hatta herşeyin ilki onunla yaptığım için bir pişmanlığım yok zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoku siz yiyorsunuz kafasi zikilen biz oluyoruz. Çocuğun nazil yapildigini bilmeyenlere cinsel iliski yasaklanmali bence. Hem korunarak yapiyorsun hem içine bosalmiyorsa nasil hamile kalacaksin. Ha opuserek hamile kalabiliyorsan falan o yari
41 Yorumla
Soran+1 yıl%1 ihtimal bile olsa oluyor hele bende bu şansla :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanaman olmasi normal leke halinde fe gelebilir. Bir kaç gün sonra geçer. duygusal olman cok normal doğru veya yanlış senin tercihin. Buradakilerin çoğunun ağzı? Emin ol. o yuzden yazılana da Uzulme. dogru kişiyi bulmadan da deneme. zorlanmış ama Kizligin gitmemiş olabilir. benim bir ay sonra gerçek kannama olmuştu. hamilelik olmaz uzulme.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok gitmiştir kızlık baya kan geldi çünkü. Teşekkür ederim :) buradakileri taktığım yok zaten benim annem ablam arkadaşlarım konuşmuş fayda etmemiş tanımadığım sanal insanların değiştirceğini sanmam. Ama en azından burada sizin gibi benle aynı kafada insanlar olduğunu görmek hoş :)
Cevap sahibi+1 yılKendinr dikkat. Et bu halde iltihabi veya mantar ola biliyor. enfeksiyon kapma
1) kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. 2) içine boşalmadıysa hamilelik riski hemen hemen yoktur.
32 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim içime boşalmadı ama endişelenmeden duramıyorum :(
Aramıza Hoş geldin. Hamile değilsin. Stres yaptığın için ağrı ve kan olayı olabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılbaya stresliyim yemek falan yiyemiyorum yani
+1 yılne diyebiliriz ki senin hayatın.. yalnız burdakiler kadın doğumcu değil
32 Yorumla
Soran+1 yılevet ama belki kendi yaşadıklarından yardımcı olabilirlr diye
- +1 yıl
yalan yanlış şeylerle bilgi edinebilirsiniz tavsiyem bir jinekologa görünün..
Milletin kocasina yilismadiktan sonra problem degil her koyun kendi bacagindan asilir
30 YorumlaEğerki koruma kullandıysan olmaz ama zaten adet olursan bilki hanile değilsindir. Korkmana gerek yok. Ama yinede test al yap bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla kan gelirse kadın doğuma git kesinlikle agrı durumu cok normal takma kafana zar kalınsa kan hala gelmesi normal ve hamile olma ihtimalin yok
12 Yorumla
Soran+1 yılzar kalındı galiba canım acıdı biraz ve çok gerideydi sanırım...
Cevap sahibi+1 yılEvet evet o yüzdendir sorun yok merak etme
+1 yılilişki esnasında da bu kadar stressli değildin umarım?
21 Yorumla
Soran+1 yılbiraz... zaten kendimi sıktığım için biraz canım yanmış olabilir. Ama bence zarında kalınlığı etmen
Gizli Üye(25-29)+1 yılHAMILE DEGILSIN KALMAN IMKANSIZ SEN STREES YAPTIGIN ICIN BU AGRILAR IYI OLDU KURTULDUN O ZARDAN TAKMA KAFANA
17 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler evet kurtuldum :)
Cevap sahibi+1 yılYERINDE OLMAK ISTIYORUM KURTULCAM O ZARDAN
Soran+1 yılama anlayışlı birinin olması şart. Sana zevk verebilen ve dur dediğin zaman durabilen birisi olmalı. umarım sen hayalinde ki gibi gerçekletirirsin. Benim pek düşündüğüm gibi gitmedi ama yaptığım kişiyle iyiki yapmışım başkası olsa daha kötü olabilirdim. bir kere güvendim ben
Cevap sahibi+1 yılBEN TECRUBELI BIRI ISTIYORUM SAGLIK ACISINDAN DAHA IYI
- +1 yıl
bakir ayağı yapmak istemiş tutmamş :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan bu kısa hayatta yaptıgı hiç birseyden pişmanlık duymamalı sonuçta yasanan yasanmıstır kimsenin burada yargılamaya hakkı yok herkes kendi hayatına baksın))
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim arkadasım takma yazılanları ))
hayat senin. eleştirmek haddimize değil ama biraz koru özel hayatını...
11 Yorumla
Soran+1 yılevet asi kız modu elimde patlıyo bana göre değil sanırım. hayatımda ilk defa bu kadar cesaretli bir iş yaptım diyebilirim... özel hayatada saygı yok herşeyimi bilmek istiyo ailem :(( hele bu olaydan sonra
+1 yılyok kanks
normaldır
sıkma canını
olur boyle tereddutte kalman da doğal
bısı olmamıstır yanı10 Yorumlaburada seni yargılayan erkekler bakir bile değil onlara çok gülüyorum işte. :D Hamile değilsindir, ağrı normaldir diye düşünüyorum.
34 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın zaten kimse saf değil bu hayatta :) teşekkür ederim
- +1 yıl
afedersiniz ben bakirim ! yargılayabilir miyim? müsadeniz olursa tabi :) :) :)
Soran+1 yılyine yargılayamazsın benim vücudum benim hayatım :)
biz buna halk arasında g*t korkusu diyoruz. yersiz korkunun diğer adı
91 Yorumla- +1 yıl
ahahah aynen :D +1
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimsenin seni sorgulamasına müsaade etme, hayat senin yaşantı senin. Sadece sağlığınıza dikkat edin. Ve erkeklerin sizi kırmamasına özen gösterin. Hayat şartları kimi nereye götürür kime ne yaptırır bilinmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlm saçmlama hamile falan değilsn :) kendnide suçlama adam öldürmedn sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılyani ben suçlamıyorumda suçlayan çok var. Bide bütün olumsuzlklar bu anı buldu.
Cevap sahibi+1 yılo suçlayanların çoğuda zaten yapmştır canım kimse masum değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger kendinden emin degılsen eczaneden test al yap. ama senı yargılamak bizim işimiz degil allaha hesap vericeksin ama keşke erkegine saklasaydın kendını.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeğim diye biri olmayadabilir veya çok sonradaolabilir zevkini bekliyim mi? Hem erkeğim dediğim biri kalbimi kırabilir bunda ise kalp kırıklığı yok
Cevap sahibi+1 yılkırılan sey kalbin olsun namusun degıl. ılerıde cocukların oldugunda öldügünde hesap gununde boyle mı konusucaksın? erkegim dedigin biri sevgiliyken beraber olman onemli degil sen kararını vermıssın neyse saglıık olsn.
Canım ilişki sonrasında ne kadar kan geldi kanama rengi nasıldı? Kızlık zarına göre farklılık gösterir. Kızlık zarı kanaması ile ilgili bu yazıyı okumanı tavsiye ederim.
00 Yorumladeğilsindir korunduysan... esnektir zarın doktora göster bir ara
10 YorumlaKorunmuşsunuz ve içine boşalmamış o yüzden imkansız gibi görünüyo
11 Yorumla- +1 yıl
belli olmaz bence sonuçta ALLAH vermek istedşkten sonra bir şekilde verir ve umarımda verir.
sevgilin olmayan biriyle nasıl cesaret ettin?
52 Yorumla
Soran+1 yılettim bide yazlığa attım gece kalmaya. Tabii kalmadıkta şu an ablam annem biliyo babama söylücekler. Kısaca hayatıma sı*tım
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamı tanıyomuydun neden sevgılın le degıl tanımadıgın biriyle
19 Yorumla
Soran+1 yılaylarca konuştuğum arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılsen mı teklıf ettın
Soran+1 yılhayır o çok uğraştı beni ikna etti zaten bende merak ediyordum. Ayrıca hayatım o kadar berbattı ki kaçmak ve biraz zevk almak istediö
Cevap sahibi+1 yıldevam edicekmısın
Soran+1 yılortada biri yok ki mesajıma geri dönmedi biraz zor zaten kusura bakmasın ama tek seferliklede memnunum ben eğer böyle yapıcaksa bidaha olmasın yeridir
Cevap sahibi+1 yılnereden buluyosunuz oyle hayvanları
Soran+1 yılhayvanlık mı desen bilmiyorum bence götü kalktı biraz. İki gecedir de mekanlara akıp özellikle gruptan belli ediyo. Amacını çözebilmiş değilm ama geri döner her türlü ihtiyacı bu
Cevap sahibi+1 yılyakısıklımı bari
Soran+1 yılolmasaydı bu kadarilerlemezdi zaten :D nedense dış görünüşe çok dikkat ediyorum beğenmiyorsam olmuyo zaten. Ki genellikle pek kimseden hoşlanmam...
bakıre olmaman senın kararın kımse karısmazda ilkinin sıradan bir kişiyle yapılmasıda cok dogru bırsey degıl gıbı geldı
12 Yorumla
Soran+1 yılsıradan biri değildi ki benim için özeldi en azından :)
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. söz bulamıyorum. pes yani. aslında çok söz var ama susmak daha kolay
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah hamile kalmışsındır ve inşallah en kısa sürede ailen öğrenir tüm bunları bir şekilde...
711 Yorumla- +1 yıl
ne salaksınız l*n size ne insanların hayatından beddua etti bir de haha
Cevap sahibi+1 yılsen onun erkek arkadaşımısın?
Soran+1 yılnefertari teşekkürler +1. Böyle düşünenlere cevap bile vermiyorum ben zaten kendileride ne haltlar yemiştirler eminim.
Cevap sahibi+1 yılkanına dokunup seni korumaya çalıştıgına göre, cinsiyeti ortada işte :D
sana gelence soran arkadaş, bu lekeyi hep taşıyacaksın, ilerde bir gün çocugun oldugunda ona ne diyecekler biliyormusun sen?
ya da bu pisliği yaparak zavallı babanı ve eğer varsa erkek kardeşinin başını eğdirmiş oluyorsun, bunlardan haberin var mı senin?
Soran+1 yılyahu hangi devirde yaşıyoruz... abartmayın
Cevap sahibi+1 yıldevir ahlaksız olmayı gerektirmiyor cnm, sen kendine yapıyorsun, ilerde çok acı şekilde anlayacaksın bunu ve ben ne yaptım böyle diye başını vuracaksın.
senin bekaretin bir erkeğin zevk sofrasına meze olacak kadar ucuzmuydu? yoksa çocuklarını doğuracağın nikahlı eşine sunacak kadar değerlimiydi?
sen ucuz görmüşsünkü ilk şıkkı yapmışsın :(
Soran+1 yılbenim bekaretim doğru :). Benim aldığım zevk bana yeter. Evlenmeyi ve çocuk yapmaı düşünmüyorum ki eğer evlenmezsem ne hayatım boyunca hiç cinsellik yaşamıyım mı? Ne bu limit merakı? Kadınlar zevk alamaz mı kadınlarda kullanamaz mı? Sen kendini eşine bir hediye olarak görmeye devam et ne diyim...
Cevap sahibi+1 yılsen hala yaptıgın aptallıgın farkında değilsin, hayatıda bu KS deki ergenlerin yazdıgı gibi sanıyorsun, ama gerçek hayat hiç öyle değildir ve çok acımasızdır. Günü geldiğinde bak demişti dersin, gör bak nasıl kafanı vuracaksın duvarlara.
kullanıldın ve atıldın, şu an bir adinin pis bir artıgı oldun, tek gerçek bu.
bana hiçbirşey yazmana gerek yok, çünkü haklılığımı zaman gösterecek, yaşa ve gör...
Soran+1 yılben zaten kafamı şu an vuruyorum duvarlara ama farklı nedenlerden. Senin hayat felsefen bana ters geliyo kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılzaman canım sadece zaman...
yaşa ve gör bakalım kim haklıymış...
eee ne soruyon sen şimdi bize.
13 Yorumla
Soran+1 yılsanırım artık bir sorunum yok ama fikirleri alabilirim :)
Soran+1 yılpekii sağol o zaman
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılola bilirsin kadındoğum hastanesine git bilgilerin saklı olacaktır
10 Yorumla
+1 yılDilerim hamile kalırsın ama kalırsan gidip bebek katilide olursun sen oyuzden inş değilsindir istediğin gibi ol.
20 YorumlaAllah bildiği gibi yapsın ve sizin gibileri asla karşımıza çıkarmasın.
20 Yorumlatakılmak istersen ben burdayım
13 Yorumla
Soran+1 yılbakire değiliz diye kucaktan kucağa gezicek halimiz yok...
- +1 yıl
yani bende varım hani ((:
yok yokkalmazsın dakanaması normal deyılcankız dagıtmıs adamsenı
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal değil derken
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer kaşını gözünü beğendiğine veriyorsan seninle evlenecek adam da yandı.
10 Yorumla
+1 yılSikildiginda veya canin istediginde bul beni fazla acitmam
00 Yorumlatek isteğim inşallah hamilesindir
275 Yorumla
Soran+1 yılBedduan için teşekkürler sıranın sonuna ekledim :(
- +1 yıl
aynen bendende al okadar
keşke kendine birazcık değer verseydin. Kendini çöp gibi kendin kullanıp atmışssın.
21 Yorumla
Soran+1 yılben olayı öyle görmüyorum. Karşılıklı kullanma diyelim.
Yazık etmişsin kendine.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gelen sana bir uğrar gider artık bu saaten sonra. Senin sevgilim olmanı istemezdim kesinlikle.
10 YorumlaHerşey normal korkacak birşey yok.
20 YorumlaSevmediğin birisi ile nasıl yapıyorsun
Ve kusura bakmasa sevmediğin birisi ile yapıyorsan sen takılalım kadinsin12 Yorumla
Soran+1 yılsevmediğimi nerden çıkardın sevgilim değil dedim sadece
Sen doğru yaptığına inanıyorsan gerisi boş laf...
10 Yorumlaal bir lastik pompa eline gorç gorç çek, içeride bişiler kaldıysa çıkar
12 Yorumla
Soran+1 yılohaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışabiliriz , arabam da var. Her türlü korunma yollarını biliyorum sana sıkıntı yaratmam.
00 YorumlaVar mı bir değişiklik
00 Yorumla
+1 yılsenin bedenin senin hayatın ne diyebiliriz ki
20 YorumlaBisey sorcam damızlıgı nerden buldun :-)
10 YorumlaHamile falan değilsin rahat ol
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026