Arkadaşalr sorum başlıktaki gibi. bugün ilişkiye girdik nişanlımla. herşeyi yaptık ben onun kucağında zıpladım o benim üstüme uzandı ayakta yaptık domaldım yaptık. ya aklınıza gelebilecek herşeyi yaptk ama kan gelmedi. Bu benim zarımın mı esnek olduğu anlamına geliyo yoksa nişanlımın penisinin mi küçük olduğu anlamına mı geliyo. ama benm bildiğim kadarıyla benden önce ilki olduğu kız var ondan kan falan gelmş yani. merak ettim acaba bilen var mı içinizde?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsan düğüne kadar sabretmez mi? zina etmişsin, çok günah olduğunu biliyorsun değil mi?
soruna gelirsek ilk oldu diyorsun, nişanlının penisi de dediğin ölçülerde ise haydi haydi yeter, burdan şu sonuç çıkıyor, senin ki esnek ve ancak çocuk doğurursan delinir.02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorm günah olduğunu ama sabredemedk. o yüzden yapabileceğim bşiey yok artk şeytana uydk yaptk yani.
Cevap sahibi+1 yılO zaman tövbe edin, düğüne kadar bir daha yapmayın.
Ayrıca günahın dışında işin büyüsünü de bozmuşsunuz, bir düşünsene düğün gecesi eve geldiniz, gelinliği çıkarıp falan, eee sonra zaten yaptıydık uyuyalıma gider bu iş.
En İyi Cevaplar
Esneklik değil seninki derinlerde olabilir. Ben 3 senede bozamadim hatta, 17 cm olmasına rağmen hiç kan gelmedi. araştırdım rahim baya derinmis. Zaten o kadar bastırdım bir türlü dibini görememiştim.
120 Yorumla
Soran+1 yılama bastırdığında ben sanki dibine kadar gelmiş gibi hissettm.
- +1 yıl
Yirtilmayabilir normal bir hadise bu. Bir arkadaş ta bana böyle birşey anlatmıştı. Onlar da yıllarca ilişkiye girmişler ve deformasyon olmamış. Zaten zarın önemi yok, önemli olan bekarettir. Yani bekaret ayrı bir kavram, zar ise küçüklükte çeşitli mikroplardan korunmak için fala filan derler. Doğum yapınca bozuluyor öyleleri.
Soran+1 yılzarı saymazsak zaten şu an bekaretim gitmiş durumda. Nişanlm ama sanki kocam o benm o yüzdn kötü bişy dlnmyrm sıkıntı olmazsa allah nasip ederse yakında evlencz zaten
- +1 yıl
Hemen birini bulup dini nikah yapmalısınız yoksa günahlar katlana katlana dağlar gibi olir. Imam hoca alim şart değil. Usulunu bilmek te şart değil, internetten bulun tatbik edin. 2 erkek şahit ve nikahı gerçekleştirecek 1 aklı ve vicdanı hür bir adam yeterli. Ailelerin bilmesi konusunu şu an hatırlamıyorum. istersen arastiririm hemen.
Soran+1 yılailelerde bilmesi gerekiyo diye bilyodum ben. ve evleneceğimz zaman dini nikah istick aileler e o zaman onlara söyleyemeyeceğimiz için napcaz? 2 kere kıyılır mı dini nikah
Soran+1 yılbenim bildiğim 2 kez yapılmıyo ama dini nikah
- +1 yıl
Ya arkadaş ben ihl mezunuyum benden iyi mi biliyorsun. 5 kere bile olur. wwww.dinimizislam.com oku bak
Soran+1 yılYa öyleyse gerçekten kıydırırım ama ya öyle değilse diye korkuyorm bide ailenin bilmesi şart mıydı?
Soran+1 yılbekliyorum yaz lütfen. bizm evlnmemize en az 1 sene var daha. ailelere duyurmadan yapabiliyosak çok gzl olur
- +1 yıl
Cevabını buldum. Senin yani kız olan tarafın mezhebi hanefi olmalı, şafi maliki veya hanbeli isen caiz değil. Hanefi isen habersiz nikah caiz. Fakat bulug çağına erismen lazım. Bunun ölçüsü ise adet kanı görmektir. Yaş ile alakali değil yani. Regl olabilen her kız evlenebilir ve ailesinden izin alması gerekmez çünkü sonuçta bu mezhebe göre bir kız istemediği biriyle evlendirilemez.
- +1 yıl
www.sorularlaislamiyet.com/.../...i-var-midir.html
Bu arada linke tiklayip oku bunları. Buraya yazarsam sığmaz. Bazı riskler var bilmen gereken.
Soran+1 yılO zaman bizde hanefiyiz zaten biz. ama onların rızasını almamış olcaz haber vermeynce of kfama çok karştı
Soran+1 yılpeki bişey sorucam kusura bakma çok şey yaptm ama. mesela biz nikah falan kıymadk 1-2 sene sonra evlendk o zamnda da pardon ama yine aynı haltı yemeye devm ettk evlendiğimiz zaman tövbe etsek yine kabul olur mu?
- +1 yıl
Ölünceye kadar (iman şartıyla) tevbe kabul olur. Asıl Allah tan ümit kesersen günahın affolmaz. Allah bütün müslümanları bu dünya hayatında temizlemek istiyor. İşi ahirete birakmak istemiyor. 100 kere de zina yapsan tevbesi vardır. Önemli olan itikat dır. Ehli sünnet inancına sahip olman gerekir. Namaz kılmak da önemlidir tabi. Namaz kilmasan bile allah affeder ama hepten boş bırakırsanız bir bakmissin ki şeytan seni çepeçevre kusatmis ve namazsiz bir insan şeytan için kolay bir av olmuştur. Bugün bir kadar ateist putperest aslında şeytanın vesvesesiyle yoldan çıkmıştır, manevi boşluğu gördüğü insana musallat olur ve amacına ulaşır. Namaz kilanlar ise Allahın koruması altındadır.
Soran+1 yılevet çok teşekkr ederm ama bişey daha sormk istiyorm tam anlayamadm çnkü. diyelim ki şey dşünüyorm bn şimdi tövbe edersem yine yapcam tövbm boşa gitck o yzden evlndiğim gn tvbe ediyim.. Bu düşünce günah olur mu
- +1 yıl
Hayır hayır hayır. Tevbe her an lazım. 1 günahı islersin ve tevbe edersin. Fakat yine isleyecegini biliyorsun, farketmez. Tevbe her daim lazım. O senin düşündüğün şeytanın kandirmasidir ve hadislerde geçer. Seytan kandirir, nasıl olsa yine yapacaksın tevbe etme Allah la alay mı ediyorsun diye vesvese verir. Hadislerde bu mesele anlatilip uyari yapılıyor şeytanı dinlemeyin diyor. Ama sen tabiki yapmamaya calisacaksin. Kendini saliverip nasılsa allah affeder diye çam devirirsen birgün küt diye gidebilirsin gumburtuye. Bir kere bir insan günah işlerken kalbi titremiyorsa Allaha saygısı yok demektir ki en kötü kalp bu insanın kalbidir.
Soran+1 yılİki dk özelden çıkar mısın bir mesaj atıym sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninki esnektir doktora git onlar anlıyor ama maşallahh senin yapmadığın şey kalmamışş biz gerdek gecesi çok utangaçtık sen her pozisyonu denemişsin tebrikler :)
010 Yorumla
Soran+1 yılbu rahatlk nerden geldi bende bilmiyorm normalde yüzüne bile bkmaya utanan biriym bn
Cevap sahibi+1 yılhadi yaa ilk kezmi çıplak kaldın birde yanyana ama nişanlının penisi ne kadar kısa olursa olsun kızlık zarının geriliği 8cm gerideymiş seninki elastikk olmalı benim anneminde elastikmiş doğumda patlamış seninde öyle olur
Soran+1 yılEvet ilk defaydı. benimkide doğumda patlıcak herhalde ama yinede görmek ister her erkek o kanı dmi? gerçekten ilk olduğunu bilmk ister dmi? gerçi o ilk olduğunu bilyo emn hatta yani güveniyo bana ama
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama okadar çok şey ler yapmışsınki ilk defa yaşadığına inanmayabilir bence sen onla birlikte doktora git ama evlenince ertesi gün git böyle böyle oldu kan gelmedi elastik olup olmadığıma baktırcam de.. ve nişanlınla birdaha birlikte olma hamile kalma olasılığın var çünkü hem günaha giriyosunuz boşuna az daha sabredin düğün ne zaman?
Soran+1 yıl1 sene sonra düğünümz önümüzdeki yaz. Ve evet günaha giriyoruz bu yüzden imam nikahı düşünüyoruz ama onlarda resmi nikah olmadna kıymıyolarmış sanırım. Nişanlım beni çocukluğumdan beri tanıyo 6 sene çıtık sonra ciddiye bindi işler falan 8 senedir birlkteyz ama en azndan 15 senedr tanıyo beni. Asla öyle bişey yapmayacğımı bilir. ilk olduğunda da adı gibi emin yani
Cevap sahibi+1 yılİyi ozamam canim ins cok mutlu olursunuz evet resmi nikah olmadan imam nikahi kiymiyolar bence sen uzak dur bikere yasadiniz artik hep istersiniz toplu yerlerde gorusun yanliz kalmayin evlendiginizde heyecan duygunuzu yitirirsiniz yoksa
Soran+1 yılAslında bende öyle düşünüyorum evlendiğimizdk heycanı yitirmekten korkuyrm
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle oyle bende evliyim esimle nisanliyken beraber olsaydik simdi bukadar mutlu olurmuyduk bilmem hersey yatak odanizda yasaninca guzel ona seksi gecelikler giyersin fantaziniz olur mum filan yakarsiniz odada velasıl dugunu bekleyin super olcak hersey:)
Soran+1 yılİnşallah öyle olur :)
Cevap sahibi+1 yılİns;)
Bence bir pozisyon eksik yaptınız ondan nasıl anlattın la öyle özelini niye yazıyorsun burayaa aa şapşik
72 Yorumla
Soran+1 yılNeyi eksik yaptık :D Bunları yazmamın sebebi de merak ettm sorun bnle illigli mi değil mi diye iyice açıklıyım istedm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
61Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeterli kadar ön sevişme yaptıysanız vajina fazla zevk suyu uretmıstır Buda penısın vajinaya rahatça girebilmesine olanak sağlayıp vajinadan kan gelmesini gerektirecek seviyede zorlama olmadıgındandır
Yetetlı önsevişme yeterlı ıslanmayo saglar anlıcan
Ayrıca 8 cm yetıyo küçük dıldır yanı11 Yorumla
Soran+1 yılevet uzun tutmuştuk önsevişmeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin zar ta dipte olmıycana göre elemanınki iyidir yanı 6-7 cm olmalı kı yetişemesin o kadar da olcanı sanmıyorum bence zarı nesnek bir de kimisinden çok kan gelir kimisinden az bel ki de farketmediniz ya da bakire değilsin yanlışlıkla zarın yırtılmış ta olabilir bir yokla bakalım duruyomu yerinde
02 Yorumla
Soran+1 yılyoklamak ne demek bilmem ki ben öyle şey. ama daha öncede yırtılmadı biliyorm ve hiç kan gelmedi ama canım acıdı
Cevap sahibi+1 yılya cok kaba olcak ama elinne dokunarak anlayabilirsin parmağınla yani demek istediğimi anlarsın işte
+1 yılKızlık zarının çok geride olması durumu var he bir de senin kız olmama durumun var ;)) nisanlinin ki minik olabilir de herşey yani ;))
12 Yorumla
Soran+1 yılben daha önce hiç bir ilişki yaşamadım yaşamış olsam sorumun cevabını bilirm buraya sormam. Nişanlımınki mi çok kçk acaba dicem ama onunkide büyük gözüküyo en azndan kaln
- +1 yıl
;)), peki ölçsun sonrada araştırın çok mu küçük ;) illa bilmek istiyorsan Dr a gidebilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok cahilsin keske ölsen.. O nısanlım dedgn cockta 2gunluk tanıstgn cocktr. emınım erkek gormems gbi saldrmssnn amk:D
52 Yorumla
Soran+1 yılhayır lütfen saçma yorumlar yapmayın soruma cevp verin yeter. 5 sene çıktık. şimdi 22 yaşndaym bu yaz nişanlandık seneyede evlenmeyi planlıyoruz allh nasip edrse. gerçekten 2-3 gnlük tanıdığım biri değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu güne kadarr ilişkilerimde özellikle ergenlik döneminde 5 bakire kız ile birlikteliğim oldu sadece bir tanesinden kan geldi o nedenle böyle şeyler olabiliyor.
Hiç kan gelmeyebilir.
Büyük ihtimal senin durumda böyle.02 Yorumla
Soran+1 yılayy bende az insanda görülüyo saıp dert edinmişm kendime yaa
Cevap sahibi+1 yılGeçen gün öğrendim bu sayfada. Her on kadından üçünde görülen bir durummuş.
Bana ise bakirelerden 5'te dördü gelmişti.
İnsan şüpheye düşüyor ama gerçekten doğru.
Ve kadınlar için çok zor bir şey gerçekten.
Benim gibi bir çok erkek böyle düşünoyur ve ilişkilerinde sorunlar yaşıyor.
Tecrübe ettiğim için artık sıkıntı yok kendi adıma yalnız Doğu bölgesinde zannediyorum ki bu durumlardan dolayı intihar vakaları var.
+1 yılEsnek bile olsa o zar patlar güzelim onunkide küçük bile olsa yine patlar sen emiinmisin hayla bakire olduğuna.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çnkü bir damla bile kan gelmedi
Zarın esnektir kızlığı delemeyecek kadar küçük penis çok azdır..
02 Yorumla
Soran+1 yılya benm derdim onun kendini kötü hissetmemesi. Olay benim zarla ilgili dimi? Onunla ilgili bir sorun yok yani
bende kızlık zarın esnek, en derinede gitse zarın yırtılmamsı normal evli olup doğuma kadar yırtılmayanlar var
bende yaşadım kız 3-4 defa yaptık br sey olmadı04 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu esnekliğin herhangi bir olumsuz etkisi var mı?
Soran+1 yılorgazma ulaşmamda falan sıkıntı olmaz yani
+1 yılsenin zarın esnek olabilir herkeste kan gelmiyor da şunu merak ettim daha önce bozduğu kişiyle neden evlenmemiş? bir erkek öylesine bir kızı bozduysa bu çok büyük bir günah.
016 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok sevmiş evlenceklermiş ama kız o... çıkmış onunla birlkteyken başkasıyla falanda olmuş. hataa oldu diyim çnkü bende biliyorm
- +1 yıl
ha o zaman eyvallah. zar esnektir daha önceden kimseyle yapmadıysan ve ilk nişanlınla olup kan gelmediyse
Soran+1 yılevet ilk kez onunla oldu ve kan gelmedi
Soran+1 yılAma acıdı da
- +1 yıl
bende yaşadım aynı şeyi esnektir.
Soran+1 yılpeki esnek olması herhangi bir sorun oluşturur mu? orgazma ulaşmakta falan?
- +1 yıl
hayır ama orgazm olmak kadınlar için biraz zor bir sürü nedenleri var. Esneklikle alakası yok.
Soran+1 yılne gibi nedenler?
- +1 yıl
ohoo çok uzun konular bunlar :D merak ettiğin bişey varsa mesaj at bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
Soran+1 yılSağol :)
- +1 yıl
yanlış anlama nişanlı birine asılcak değilim zaten öyle bişey olsa engellersin. sen o gün orgazm olmadn mı
Soran+1 yılOldum hatta çok fena zevk aldım tahmin edilemiycek şekilde. hatta o gün hiç bitmesin istedm. kasıldım çok fena şeklde. neden sordun?
- +1 yıl
tüm konuşmamızı oku neden sorduğumu anlarsın. diğer abazalarla bir tutma.
Soran+1 yılTamam anladım. Ve seni diğerleriyle br tutmuyorum merk etme :)
- +1 yıl
sen o soruyu sordun ve olamadın sandım nedenlerini sorunca iki medeni insan gibi konuşuruz diye yaz demiştim sadece.
Soran+1 yılBian kendimden de tereddüt ettim çünkü. Artık o derece kafam karışık çnkü. ve mesaj attm
Yeminle jinekolog bu siteye takılsa alanında 10 sene kafadan ilerler :D
20 YorumlaDirekten dönmüşsün bak senden önce yaptıgı kızdan kan gelmiş onla da nişanlıdır Allah bilir 2 çakınca ayrılmıştır senle başlamıştır. evlenmeden verme Boşver :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır o nişanlısı değildi. biz gerçekten nişanlıyız. sevgilimi nişanlı diye söylmedm yani.
Zar esnek olabileceği gibi Vajina duvarı içinde çok yukarıda da bulunabilir. Doktora görünmelisin.
00 YorumlaNasıl yani ilk defa yapıyorsun üzerine zıplıyorsun domalıyorsun falan garip ne bu profluk ve canın yanmadımı
07 Yorumla
Soran+1 yılo biliyo ne yapması geerektiğini sadece ona ayak uydurdum ben. Ve evet canım çok acıdı. ama kan gelmedi?
Soran+1 yılben istedim. bir keresinde bir ara kucakta zıplatmanın hoşuna gittiğini söylemişti. o yüzden ben yapmak istedm. Sonuçta evlenicez herşeyi konuşabilmemz gerek. Onun ne istediğini sevddiğini bilmem gerek mutlu etmemiçin diye dşnüyorm
Soran+1 yılhiç bişeyn garantisi yok elbet bu hayatta ama araya allah işi karışmadığı sürece birbirmizden vazgeçmeyz biz. 5 sene çıktık yaklaşk 1 senedr nişanlıyız. evlilik hazırlıkları başladı ve en azından 10 senedir. birbirmize karşı ilgiliyz. sadece bn ondan az kçk olduğm için o bazı şeyleri bnden önce yaşadı o kadr. allah nasip edrse evlncz
Soran+1 yılbiliyorum ama işte. keşke falan demeye gerek yok olan olduyani
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup bir de önceki olduğu kızdan kan gelmesini mi konuştunuz yanii? Valla değişik bir durum
15 Yorumla
Soran+1 yılhayır onu şimdi konuşmadk zaten çok daha önceydi. bütün geçmişini bilmek istedim oda ne var ne yok anlattı. herşeyini biliyim öyle evlenelim istedim.
Cevap sahibi+1 yılEskisiyle seviştim kan geldi mi dedi yani nasıl bir muhabbet bu :D esnektir zarın doğum yaparken falan patlar belki
Soran+1 yılOf anlamak istemiyosun ki sen sadece dalga geçmek amacın ya.
Cevap sahibi+1 yılYa ne anlamıyorsun kızım dalga geçmiyorum. Aç interneti araştır, zarı geniş kadınların doğum yaparken patlayabiliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZarin esnekti de cocuk daha once kiz mi bozmus oha. Peki canin acimadi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılacıdı en başta çok acıdı sonra hafif hafif acıdı
Zarın boyla alakası yok kalınlıkla alakalı bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadr kalın olması gerker ki?
esnektir yavrum yoksa bozulur ama kan görmeye çok meraklıysanın eliyle uğraşsın
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır kan görmeye meraklı olmak değil sadece neden öyle onu merk ettm. elle yapınca bozulur mu?
Soran+1 yıle o şeyle bozulmayan elle nasıl bozulcak?
Soran+1 yılhee anladm tamam :D
Ayrıntıya girmeden sorulmuyor deyilmi, illa bizde bilicez ne yaptığını
02 Yorumla
Soran+1 yıle ayrıntıya girmezsem ne olduğunu bilemiceksiniz. Bu şlde benimle ilgili bir sorun mu var onu anlamak istedm
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorlar esnek zara sahip kişilerin büyük penisle bile yırtılamayabileceğini doğum anında yırtılabileceğini söylüyor yani bu kadar takılmaya hacet yok ama illa detay istiyorsan doktoruna danış derim.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok sağoll :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek. Yeter ki kendinizi üzmeyin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsnektir, geridedir. Bu kadar takılacak bir mevzu değildir, zevk almaya bakın
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyoruz zaten sadece ben merk ettm
bak bence ya derinlerde ya da daha önce kazayla bozulmuş olabilir bence bir doktora gözükmelisiniz :/
... Volkan19...00 Yorumla
+1 yıl10 cm penis olsa yine zarı yırtar zaten 8 cm vajinanın içi zarın esnek oldugu için yırtılmamıştır.
06 Yorumla
Soran+1 yılbu adar esnek olabiliyo mu?
- +1 yıl
evet olabilior tabikide doktorlar söylüor ya hiç bilmior musun
Soran+1 yılbiliyorum ama ne biliyim ya tedirgin oldm. yanlş şeyler düşünür diye
- +1 yıl
o zaman açıklamasını yaparsın canım sonucta hep öyle olacak hali yok ya elbet sonucta yırtılacak
Soran+1 yıltamam sağol :)
- +1 yıl
rica ederim :)
belkide zarın hiç yoktur bazı kadınlarda olmayabiliyo
010 Yorumla
Soran+1 yılaa peki o başka herhangi bir sorun yaratmıyo mu ki?
Soran+1 yılHayır ilk olduğunu biliyo. ve asla hiç bişey ona bunu düşündürtmez eminim ben. zaten esnek kızlık zarı denen kavramıda biliyo yani
Soran+1 yılo nerden anlıcak? sadece doktor anlayabilir diyebiiliyrm bn
Soran+1 yılpekiii
+1 yılEsnek kizlik zarinin bozulabilmesi icin penisin kalin olmasi gerekir. Uzunlugu onemli degildir kalinligi onemlidir
06 Yorumla
Soran+1 yılne kadar kalın mesela
- +1 yıl
Bu senin genetiginlede ilgili olabilir vajinan genistir ama ortalama 4 santim capindaki bir penis yeterlidir kanimca
Soran+1 yılvajinam baya darmış öyle söyledi nişanlm. zor giriyo falan dedi hatta
- +1 yıl
Girisin dar olmasi normal bakiresin ama kizlik zarin esnektir peniste ince bozulmadin yani
Soran+1 yılAslında çokta ince değil. yani bana kalın geliyo. Daha önce hiç görmedim başka birini belki ondan da olabilir ama en azından elimle tuttuğmda parmaklarm biirleşmiyo
- +1 yıl
Tarifine gorede normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu sorabildiğine göre atlamış veya unutmuş olabilirsin. daha önce kanatmış olmasınlar?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilk defa onunla yaşadım böyle bişeyi
+1 yılYalan fakesin ya da cok aZginsin ilk kez iliskiye giriyorsun ve ziblayip hopladin helal
00 Yorumla
+1 yılesnek olabilir kendini kasmadığın bir zaman da bozulur
02 Yorumla
Soran+1 yılkastığm için mi bozlmadı?
- +1 yıl
evet. akışına bıraktığın bir vakit kendiliğinden gider.
doktora gidin ögrenin burdan görmeden esnekmi degilmi yorum yapamam istanbuldaysan yardımcı olurum doktordan çekiniyorsan
00 Yorumlaeğer onunki küçük değilse geriye tek seçenek kalıyor o zaman seninki büyük :)
00 Yorumla
+1 yılseninki esnek yoksa kan gelırdı
acıdımı gırdıgınde08 Yorumla
Soran+1 yılAcıdı
- +1 yıl
senın zarın esnek acıdıgı halde kan gelmıyorsa kucuk derken oncekınden kan gelmıs dıyorsun demkkı kuck degıl
Soran+1 yılEvet onun bencede küçük değil. Çok mu esnek benmki acaba?
- +1 yıl
cok esnektir cunku herseyı yaptık dıyorsun kan gelmemesı ımkansız oncekındende kan geldıyse senınkıu baya esnek
Soran+1 yılBu kadar esnekliğin olumsuz bir etkisi var mı herhangi bir konuda ya da yırtılmışsa bile kan gelmeme ihtimali var mı?
- +1 yıl
yokya esnekse zaten yırtılmaz soncuta herseyı yapmısın ozaamn bıle kan gelmedyuse yırtılmamısıtır
Soran+1 yılpeki sağol :)
- +1 yıl
rica ederim sorun yok ıstedıgını sorabılıısn cvolarım
sen önceden patlamışsın.. kesin parmak falan soktun yanlıslıkla
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç bişey yapmadım.
Soran+1 yılben çok iyi biliyorum Öyle bişey olmadı. eminim ki zarıma daha önceden bişey olmadı. Öyle bişey olsa soruya onlarıda ekler öyle sorardım
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzunlugu degıl kalınlıgı onemlı yırtması ıcın yırtamıcak kadar inceyse ameliyatla kalınlaştırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılaslında ince değil. Nasıl desem ağzıma adığımda falan hafif daha kalın olsa alamam yani öyle elimde tuttuğumda orta parmakla baş parmak birleşmiyo. ve özelkkle söylorm daha önceden bir ilşki yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevgılınde sıkıntı yok senın zarını doktor halletmelı uzunlugun ne zevkle nede oranı yırtamamasıyla alakası yoktur bilginize
Soran+1 yıldoktora falan gitmesek olmaz mı? böyle devm etsk?
Cevap sahibi+1 yılBir doktora danış derim tatlım sana site veriyim orda sor istersen üyelik açıp
https://www.doktorsifa.com/
Soran+1 yıltamam çok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :) iyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisle alakalısı yok bu işin dr ye git zarın esnektir senin sende de ne mide var sevgilin her sevgilini kızlığını alıyor adamla takılıyon pes
03 Yorumla
Soran+1 yılher sevgili değil bu bir. ikincisi sevgilim değil nişanlım. üçüncüsüde sen hç mi yapmadn da bana midesiz diyosun. Eminm sennde evnlenceğin kişi bakire olucak ilk seninle yapıcak sen o zaman başka kızlarla yapammış mı kab etcn kendini? Boş muhabbbet yapmyın
Cevap sahibi+1 yılevlenmem evlenmem çoğu erkek alacagını aldıktan sonra bırakır unutma bunu
Soran+1 yılBizim ilişkmiz öyle değil. Beni bırkıp gideceği yok. düğün hazırlıklarımız bile başladı neyin kafası sendeki? bence sen herkesi kendin gibi sanma aralarda düzgnleri de çıkıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarı vajınanın hemen 2-3 cm ıcerısındedır. Bu nedemek penısın kucuk olmadıgı anlamına gelıyor :) kızlık zarın esnektir. Hilal tarzı dedıgımız sekle ve yapıya sahıp. Dogumda bozulabılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanimi nie cektirion sevgilime trip atiom zorla baristiracan:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyice abandığında göbeğinde hissetmiyorsan penisi bozulmaz :
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa tam göbeğimde hissettm bir kere
+1 yılzarın esnek senin
penisi küçükmü?226 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama bana yetrnce büyük geliyo. öyle 20 cm falan diyenlerinki kadar değildir ama yeterli boyutta gibi
- +1 yıl
zarın esnek zevk aldınmı peki? aldıysanda sıkıntı yok o zaman
Soran+1 yılhoşuma gitti. zevk aldm yani
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok zarınız esnek bu kadar basit. sıkıntı etmeyin yani..
Soran+1 yılOnun penisiyle ilgili bir sıkıntı değil yani
- +1 yıl
hayır malesef zarının yapısı oyle ancak dogum sonrası yırtılır :)
Soran+1 yılKötü bişey değil ama esnek olması dimi?
- +1 yıl
hayır kötü degil gerçektende sakın kalın bir obje sokup kan gelecek mi diye zorlamada sakın.
Soran+1 yılöyle bişey yapmam zaten asla ama merak ediyorum gerçektn kan gelip gelmeyecğini. Bide allahtn nişanlm anlayışlı biri ve esnek kızlık zarı denen şeyi biliyo. Yoksa bu yüzden karsını boşayanalr bile vrmış
- +1 yıl
malesefki var böyle insanlar evet.. bu durum sizin için çok iyi aslında kan geliyorda çok az bişey ya oyle adet kanaması gibi felandegil acık renkte bir kan.
Soran+1 yılama ilişkiden sonra herhangi bir akıntı tarzı hiç bişey olmadı. daha sonrakilerde mi olur acaba
- +1 yıl
aslında olabilirde ilk ya sonradan kanda gelebilir bu durumu kafanıza takmadan zevkinizi almaya devam edin lütfen ya :)
Soran+1 yılpeki :)
- +1 yıl
çünkü haayt kısa eglenmenize mutlu olmanıza ayırın sıkıntı etmeye degil:))
bir bakmışsınız gerdek gecesi kanama olmuş :))
Soran+1 yılaaa ne güzl olur :D
- +1 yıl
aynen :) tam olur ozaman :)
ya dert ettigin şeye bak :)) valla gülüyorum bence esnek zarlı kızlar çok şanslı :)) hep bakire kalıyolar :)) evlenip boşansa bile bakire :P
Soran+1 yılaman allah boşandırtmasın :D
- +1 yıl
amin amin :)
yani o yonden şanslılar :)
Soran+1 yılöyle sanrm :)
- +1 yıl
evet :)) 7 kocalı safinaz misali :D
ıspatlamazsında :)) - +1 yıl
Allahım yalansız dürüst kişileri çıakrsın karşımızada :) gerisi boş bence
- +1 yıl
hani derler ya ruhu bakire olsun o misal
Soran+1 yılAynen :)
- +1 yıl
evet :))
- +1 yıl
ADAM HAYDAR DÜMEN BEYLER ÜŞENMEDİM BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM
- +1 yıl
@PulpFiction1
İyi güldürdün Allahta seni güldürsün :)) üşenmedinmi ya. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni orospudan ne farkın var zina yapmışın derdin ne pislik
00 YorumlaBakmadan anlanmaz. ...
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bakmak
Soran+1 yılevet düşünüyorm ve korkuyorm bundan ama o biliyo ilk olduğnu
Soran+1 yılPeki soru işaretini yok etme ihtimalim var mı benm?
- +1 yıl
Iliskiden oncecbelki vardi. Yani doktorxsoylerdi ama iliskiden sonra simdi doktor yirtik derse nerden bileceksiniz sizmi yaptiniz yoksa cocuk gecmistemi oldu derse? Zar bu illaki kanama olmaz genis olur ufak bir yirtikla olmus olabilir. Esnek olur icerde olur ama mutlaka bir, sebebi vardir sende bu durum icin doktora gitmelisin ama doktorlarda tehlikeli nasil guvrneceksin?
Soran+1 yılEvet doktorada güvenemiyorum ki. Çok sağlam biri lazım. Tanıdık jinekologta yok
Çok çok kötü bir troll çalışması.
00 Yorumla
+1 yılsenin ruhun geniş esnek
00 Yorumla
+1 yılsizin düğün yatar.. benden söylemesi :D
06 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
sonra anlarsın ])
Soran+1 yılŞimdi söylee
- +1 yıl
adam sana cakmış ya da sen ona.. bu anlattıgına göre yırtılması gerekiyor.. sen nekadar emin olsanda kendinden seninki buna nekadar inanacak.. çaka çaka delememiş çocuk :D.. ama çük normal diyorsun. zevk aldım diyorsun. birazda böyle düşün ;))
Soran+1 yılAma o ilk olduğunu biliyo emin yani onda sıkıntı yok asla başka bişey dşnmez :)
- +1 yıl
insanoğlu ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEsnek olma ihtimalin yüksek.
00 Yorumla
+1 yılgel bide ben skm o zaman anlarız
20 Yorumlayalanını sıkıym senın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sana inandırmak için uğraşıcak halm yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin zarın trambolin gibi anlaşılan :D :D
05 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey mi bu?
Cevap sahibi+1 yılNe iyi ne de kötü. Vajinanın geniş olması sorunundan daha önemli değil.
Soran+1 yılgeniş olup olmadığını nasl anlıyoruz?
Cevap sahibi+1 yılOnu en iyi tecrübeli bir erkek penisi sokunca anlayabilir.
Soran+1 yılpeki o zaman
Ne zarmış be Azından Çıkacak nerdeyse :DDD
00 Yorumlaya evlenmezse
evlense bile gerdeye ne bıraktın05 Yorumla
Soran+1 yılEvleniyoz bile canım evlenmezse diye bir seçenek yok. Ve gerdeğe haklsıın bişey kalmadı ama sonçta ilk olduğunu biliyo ha gerdekte ha gerdekten önce
Soran+1 yılİnşallah pişman olmam dediğin gibi sağol :) Ama beni pişman edicek biri değil. buna tüm kalbimle inanıyorum. çünkü nişanlanmadan önce tam 6 sene çıktık ve süre içinde bana hiç dokunmadı bile. Şimdi yaptık böyle bişey. inşallah pişman olmam
Soran+1 yılSağol :)
zarın esnek canım rahat ol...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzarın mı patlak senin veya çok mu esnek?
01 Yorumla
Soran+1 yılpatlak olma ihtimali yok. ilk defa bugün onunla yaşadım çnkü ama esnek mi bende onu soruyorum işte
+1 yılkızlık zarın esnek olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKızmısın sen
010 Yorumla
Soran+1 yılkız mısın derken?
- +1 yıl
daha önce cinsel ilişkiye girip patlattırdıysan zarını başka patlamaz: D
Soran+1 yılHayır ilk defa onunla yaşadım bugün. daha önce kimseyle birlkte olmadım
- +1 yıl
Zarı siz soğan zarı gibi sanıyorsunuz sanırım ancak öyle değil, Vajinanızın büzüşüp ortasında küçük bir boşluk olduğunu varsayın penis o üçük deliğe girip yırtıp genişletiriyor o arada kan geliyor
Soran+1 yılişte biliyorum. bende onu merak ediyorum. zar yuvarlak bişey ve ortası delik değil mi? ve penis o delikten girio içeri. e benden kan gelmediğine göre o deliğe tam oturdu ya da küçük geldi. O zaman bu durumda olay benim zarımda mı yoksa onun penisi mi kçük bunu anlmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Belkide esnek olabilir belkide ırtıldı ancak kan gelmedi penisi kaç cm eşinizin
Soran+1 yılkaç cm bilmiyorum ama 14-15 falandır. çok aşırı uzun değil çokta kısa değil. veyırtıldığı halde kan gelmeme ihtimali var mı?
- +1 yıl
olabilir bu arada eşiniz size başka bir kadınla ilişkiye girip kan getirdiğinimi söyledi
Soran+1 yılhayır Olay şöyle oldu anlatıyım. benden önceki herşeyini bilmek isbatedm kimi sevdi kimi sevmedi sadece birlikte oldu falan. Herşeyini bilip termetz bir şeklde bana gelmesini istedm. ve bir gün oturduk konuştk eski kız arkadaşlarından flan bahsetti. ilk ilişkisini 17 yaşlarında yaşadığını falan söyledi şu an 25 yaşnda. ve ben sordum merak etmiştm konuyla iligli bişey bilmiyordm çnkü. ilişkide sokunca direk kan geliyo mu diye o kızda noldu diye. Oda o şeklde söyledi ve konuyuda kapattıık bir daha konşmadk. aslada konşmucz zaten. yani benm anlamadığm aynı erkek farklı bir kızda sorun yaşamıyo bu konuda ama bnde böyle oluyo
- +1 yıl
Bilemiyorum bide elini sokmayı dene
Gizli Üye(30-35)+1 yılNisanlininki kac cm dirki tahmini
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama 14-15 vardır herhalde.
+1 yılSenin Zar Esnek Canım ;)
00 Yorumla
+1 yılesnek arkadaşım.
07 Yorumla
Soran+1 yılçok mu esnek olmş oluyo şimdi ve bu herhangi bir olmsuz bişey yaratır mı?
- +1 yıl
yaratmaz. doğumla ancak yırtılan zarlar var.
Soran+1 yılkötü bişey ya. bence görmek ister her erkek gerçekten ilk olduğunu anlamak ister o kanla yanlş mı düşnüyorm?
- +1 yıl
yanlış düşünüyorsun. kan değildir namus. namusu kan olarak görende...
çok güzel bir örneksiniz aslında.
Soran+1 yılHayır hayır namusu bacak arasnda arayanlardan değiliz kesinlkle
- +1 yıl
çok güzel bir çiftsiniz, mutluluklar..
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Sende zar yok
04 Yorumla
Soran+1 yılVar mı öyle bir ihtimal?
Soran+1 yılCanım acıdı
Gizli Üye(36-45)+1 yılTambolin mi amk. Zarı :))
00 YorumlaEsnek.
00 Yorumla
+1 yılZarın esnek
04 Yorumla
Soran+1 yılbazıları olmaz o kadar esneklik gibisinden bişeyler dedi olabilir mi yani?
- +1 yıl
Mesaja gel anlataym
Soran+1 yılBurdan yazar mısn
- +1 yıl
Ya şimdş ayıp olur burdaa acık kınuşmam
bamyadır bamya
05 Yorumla
Soran+1 yıl14-15 cm falan
Soran+1 yılhayr o söyledi 2-3 sene önce ölçmüş
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında