+1 yılkomşu ablanızın beklentisi büyük olabilir ama nişan seviyesine geldiğiniz biri ile sadece bu sebepten ayrılmak sizce doğru mu? ve bence bunu sorduğunuza göre de onu çok sevmemişsiniz, ayrılmanız önce nişanlınız sonra da sizin için daha doğru karar olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan sertleşmesi. Uyarılöan klitorisle oluyor ve vajinanın girişinde zaten. Benimki de ufak ama eşim gayet memnun. Sorunumuz yok. Hatta iri penis ilerde ereksiyon zorluğun neden olur. Nedenini merak edersen ayrıca anlatırım.
00 Yorumla
Benimkide büyük diye istemeyen daha küçük olsaydı keşke diyenler var bence ebat değilde sertlik vb birde içinde hissdiyorsan yeterli belki sertleşmemişken görmüşsündür
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSize ne kadar lazımdı ki nişanlınız bunu sağlayamadı? Bilimsel olarak 10-13 santim arası penis boyu normal ölçülerdedir. Asıl önemli olan ise kalınlıktır.
06 Yorumla
Soran+1 yıl9cm
Soran+1 yıl+ ince parmak gibi
- +1 yıl
Tedavi görebilir bu miktar için. Eğer kiloluysa muhakkak vermelidir.
- +1 yıl
Kalınlık ameliyatları da yapılıyor yani dolgu oluyor.
- +1 yıl
Öyle bir şey yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Penis boyuna göre erkek seçmek ne kadar saçma bir şey. Sevgilin aynı şekilde seni göğüs kalça ölçülerine göre seçip beklentisi karşılanmadı diye ayrılık düşünse hoşuna gider mi. İnsanların kişiliği ve karakteridir önemli olan. Geçin bu işleri, üzülürsünüz.
152 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Çok doğru söylediniz valla doğru dürüst karaktere veya kişiliğe bakan yok keşke bakan olsa
+1 yılBaskasinin da mahrem yerlerini gordun demek ki bundan boyle dikkat edersin almadan once tadarsin incelersin memnun kalirsan iade etmemek icin tepe tepe kullanirsin nisanlin bir taraflarini begenmiyor diye nisani atsaydi demedigin sey kalmazdi o da gri zekali midir nedir niye soyunuyorsa gozunun onunde evlilik disi cinsellige yaklasmak veya yasamak iste boyle evlilige giden yolu tikar tikamasa bile ilerde patlak verir iyi olmus ikinize de gri zekalilar
00 YorumlaSizde insanlık diye bişey kalmamış. İnsanlarin hisleriyle ruh halleriyle nasıl böyle kolay oynayabiliyorsunuz. Cocuk göğüslerin küçük ya da kalcan ufacık diye senden ayrılsa ne hissederdin dicem ama sende gurur pek yok gibi
00 Yorumla
+1 yılhe ayrıl ayrılda çocukta senden kurtulduğu için şükür namazı kılsın söylede!
30 YorumlaHaklısın küçüğü tat vermez, ikide bir çıkıçıkıverir, oda sinir bozucu olur, bir yokla belki daha büyüktür
00 Yorumla
+1 yılDemekki hem boyu hem isleviymis.. Ne aci.. Bu arada sadece bu durumu yasayanlara uzuluyorum devir tamamen dis görünüş olmus..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence lafla hareket etme bunu sen anlamalısın bede nişanlım için başka bşe düşünüyordum ama sonra alakasız olduğuna kanaat getirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalıyorsun bence dalga geçiyor olmalısın oldu olacak sevgili olacağımiz kişilerin pipisnin boyunu soralım ya da evleneceğimiz kişilerin böyle bir mantık yok yani
00 YorumlaAyrılmalısın evet soran olursada ufacık tefecik dersin. Bir ömür geçmez sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılçok büyük olunca da korkuyorsunuz. nasıl olacak bu iş 😊
00 Yorumlaereksiyonsuz halini görmüş olma o kada küçük olmaz
00 Yorumla
+1 yılYani beklentilerini karşılayamıcağını düşünüyosan komşu abla haklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılBamya sevmiyor musun?
tutunca şöyle ele avuca gelsin diyorsun yani…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin ayril. Sonra yeni birisini bulurken de herseyden önce tek şartım var de s*kinin boyunun belli ölçülerde olduguna dair resimli onayli örnekler al oyle evlen sonra yine sıkıntı yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılpenis boyu 13-14 cm altıysa fazla zevk alamayabilirsin ama bu ve üstüyse çok sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sana bağlı sorun ediyorsan ayrıl bunun için bize sormana bile gerek yok bence bazı insanlar öyle şeyleri derd etmez bazı insanlar sorun eder senin bakış açın önemli..
00 Yorumla
+1 yılYani sonra aldatcağına şimdi ayrıl. Birde doğrumu gördün acaba onlar hep öyle durmuyor☺️
00 YorumlaBir insanı orası için seviyorsan ayrıl zaten siyahi birini bul onunla evlen
00 Yorumlabnece ilerde çok sorun olur ya ayrıl ya da şartını koy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yani bu sana kalmış artık tamam cinsellik önemlide kafa denkliği de önemli bunuda düşün malafatı büyük aklı küçük birine denk gelirsen buda sorun😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu insanlık için çok aşağılayıcı bir şey. Empatiden ve duygudan yoksun bir düşünce. Hiç hümanistçe değil. O çocuğa bir iyilik yap ve hemen ayrıl.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendeki de büyük diye tırsıyolar kadınlar ne istediğini cidden bilmiyo
00 Yorumla
+1 yılsertlestiginde mi ufak
03 Yorumla- +1 yıl
buyuk penisli normal bir erkek yok yeryuzunde normal olculer sertlestiginde 15-16 santimdir daha buyugu insanlarda yok aksini soyleyen yalan soyler insan olanda normal olculer bunlar size gore buyuk kucuk nedir
Soran+1 yıl9cm dayi
- +1 yıl
sertlestiginde 9 cm ise ufak
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin yatakta ne kadar iyi olduğun nerden belli belki de o begenmiycek seni ya da göğüsün popon adamın hoşuna gitmiycek yanlış düşünüyorsun çok yanlış
00 Yorumla
+1 yılhemen uzaklas yoksa aldatırsın ılerıde
04 Yorumla- +1 yıl
kac kısıyle kıyasladın
Soran+1 yılvideo gördüm canlı olarak sadece
- +1 yıl
ufaksa bundan zevk alman ımkansız ama buyukde cok fazla zevk verır senın ıcın bu detaylar onemlı
- +1 yıl
lıbıdon yuksek mı
Hayırlısı olsun hakkinizda
10 Yorumla
+1 yılDarı sapi gibi değilse ayrıl elbette
00 YorumlaNe kadar ufak kaç cm ki?
00 YorumlaAblan halt yemiş yani evlilik düt mi orantılı 🤣😂
00 Yorumla
+1 yılNişanı bozma sebebine ne diyeceksin peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan işlevi derler ama
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan soru önemli olan karakter
01 Yorumla- +1 yıl
puhhhh sana
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon hali olduguna eminmisin?
00 Yorumla
+1 yılyani seni doyuramaz ve aldatırsın o kadar
00 Yorumla
+1 yılBelki uyandırmamışsın ondan
01 Yorumla- +1 yıl
bana gel o zaman ayrıldınsa
Saçmalama ya böyle sebeb olur mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılYolun başındasın kanka büyük bulursun 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Çocuk şansliymis boynuz yemekden kurtuldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. abla vermiş gazı zaten. kararı sen ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl.. sonra aldatman olacaksa olmasın!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomşu kesinlikle haklı sonuna kadar hemde
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBüyük ve kalın lazım mı 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyütürsün canım sen kendi ellerinle
00 Yorumla
+1 yılHemen komşunu dinle ufaklık
00 Yorumla
+1 yılGel bana büyük be kalın
00 Yorumla
+1 yılAyril. Kalin sert büyük bul
02 Yorumla