Dün partnerim ile arkadan yaptık 2-3 kere girdi zorla ben duramadım canımın acısından. Çok canım yandı. Dün de akşam otururken popomun içine doğru olan kısımda bir acı hissettim. Daha sonra tuvalete gittiğimde popomdan peçeteye kan geldi. Bugünde lavoboda büyük tuvaletimi yaparken popomun içi çok acıdı. Sonra peçetede yine kan gördüm. Ve popomun şuanda oturduğum halde hala acıyor... Bu kadar açık yazmamın sebebi detayları bilip ona göre cevaplamanız... Çok utanıyorum ama lütfen söyleyin o kan ve acı beni korkutuyor...
Cevabın nedir?
Oncelikle buradaki yazilanlara bakarak sakin korkma anlattigina gore hicbir sorun yok emin ve rahat olabilirsin 2_3 gune hicbirseyin kalmaz o tuvaletini tutamazsin diyenlere de aldirma bu bahsedilen sey devamli oradan yapan kisiler icin gecerli ayda bir iki kezle hicbirsey olnaz emin ol o kadar kotu degil oradaki kaslar soyle dusun hemoroid tede kanama ur hatta cok daha fazla olur ve iyilesir icin rahat olsun ve birde bir daha yasamak istediginde bunun icin kremler yaglar mevcut bunlardan temin edin ve yeterli sabri gostererek alistirarak deneyin zamanka seninde cok hosuna gidecek sorun biraz tedbirsiz ve sabirsiz davranmis olmaniz olmus ama sana garanti ediyorum hic sorun yok
162 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol...
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi hep soyluyorum bu yasadiklariniz bilincsizce yasanan anal sonucunda yasadiklariniz eger bazi prosudurleri yerine getirseydiniz akliniza bile gelmeyecek kadar fazla haz yasardiniz bu yasadiginiz olaya gelince genelde ilisk sonrasi kanamalarin nedeni kisinin bile farkinda olmadigi hemoroid neden olur yani sizde zaten hemoroid varmis zorlanmaa sonuc kanamaya neden olmus ikinci neden ise ic klipsoda yirtilma bu cok ama cok az bir ihtimal ortalama konusacak olursak 5 cm capinda acilmakda bukalinliktaa bir penisde mumkun degil zaten korkmanizi gerektirwn konu yok sadece partneriniz cok bilincsizmis
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılB*k yolunu secerseniz fantazi diye olacagi bu tabi. Yine yapin birkac kez sonra artik diskini tutamazsin. Bagirsak ulseri de olursun, bu ulser ilerledikce ve sn yaslaninca stresten ve baska nedenlerden dolayi kansere bile donusur, o sevgilin dedigin herif de virus kapar arkada girdi diye. Daha fazla bilgi istiyor musun? Dua et, ins sadece bir poliple kurtaracam de.
111 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
ulan kınamak ıstemıyorum ama ne şıılııkkkk seysınız ya
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl19 yaşında bir kardeşimsin, seni ayıplamak istemiyorum ama, yaptığın çok günah, hele bir bayana hiç yakışmıyor, erkeklerin huyu pis olabilir, kadın dediğin buna dur demeli;
ikincisi önden çok acıyor demişsin önden dayanamayan arkadan nasıl dayanıyor aklım almıyor, bir kere arka daha dar ön ise bu iş için dizayn edilmiştir, biliyorsun ki arka sadece dışkılamak içindir, bu işi yapan bence sapık ve günahkardır, tamam sevgili olun ama cinsel olaylara önden dahi girmeyin evlenene kadar zina günahtır, evlenince ilk gece uzun bir ön sevişme sonrası iyice sulanan vajinaya giriş hiçte zor değildir, acı ise senin ne kadar sulandığın ve zevk aldığınla alakalı ben evliyim ve eşimden biliyorum ne fazla canı acıdı nede fazla kan geldi,
Ayrıca şu anki durumununda tahriş kaynaklı olduğunu düşünüyorum, sürekli tuvalete çıktığın için orası hareketli olduğundan düzelme süreci minimum 20 gün kadar sürecektir.
Dediklerimi dinlersen yatak ortamsız sevgililik yaşa bence.40 YorumlaCinsellikte zorlama varsa, insanın karısı bile olsa, bunun adı tecavüzdür.
Ve kızlık zarının yırtılmamış olması,
senin durumunda, bakire olduğun anlamına gelmez.
Anal ilişkiye devam edersen, zamanla dışkını tutamayacak duruma gelirsin.
Bunların farkındasındır umarım.
Doktora git, geçmiş olsun.30 YorumlaAteist misiniz? arkadan yapmanın hem dinen hadi onu geçtim hemde sağlık açısından zararlarını araştırmadın mı? ordaki kaslar dışa dönük içeri giren her zaman zarar verir zamanla kontrolunu bile kaybedersin gelen kendiliğinden çıkar gider bu sefer popon için de pet kullanırsın , 4 kanatla albatros kuşu gibi uçarsın
20 Yorumla
+1 yılİmanları zayıf bir takım sapıklar karılarıyla dübüründen pisliğin çıktığı, bağırsakların sonundaki boşaltım organından ilişkiye girmekten çekinmez. Bu büyük günahlardan biridir. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) böyle yapana lanet etmiştir.
Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
‘Kadınla dübüründen ilişkiye giren mel’undur/lanetlenmiştir!’ buyurdu.”
Ahmed Müsned 2/479, Albânî Sahihu’l-Cami 586443 Yorumla
Soran+1 yılBen günah olduğunu biliyordum ama önden de çok canım yanıyor... Yapmayalım diyorum rahat durmuyor :(((
popo zarın bozulmus :) benım basıma cok geldı bu olay benımkı bıraz kalın oldugu ıcın anal seks yaparken karsı tarafdan kan gelıyor bunun sebebı karsı tarafın delıgındekı kılcal damarların catlaması olayı korkma gecer bır kac gune hem krem kullanın yatay pozısyonda al ıcıne domalarak alma emı canım
419 Yorumla
Soran+1 yılBir daha çime almak istemiyorum
- +1 yıl
işte senın ıcıne gıren o deyyuz gıbıler yol yorrdam bılmeden seks yapmaya kalkıyor ondan sonra senın gıbı tatlı kızların canını yakıyor kan gelıyor bır kac gun yazık guzelım popo mundar olmus ee her onune gelen anal yapmaya kalkarsa böle sogursun ıste işin erbabıyla yapmalısın bu işi korkmussun sen zamanla gecer
Soran+1 yılçok korktum... bir daha istediği kadar ısrar etsin yapmıcam...
- +1 yıl
korkma bıraz sızlar oturup kalkarken acır tuvaletını yaparken acır kan gelebılır ama korkma sakın sana tavsıyem nemlendırıcı krem sur popo delıgıne bıraz gevsetsın kasları hatta hemen sımdı surmelısın.. ve kremsız anal seks asla yapmamalısın krem muhakkak olmalı ozellıklede dove krem harıka bırsey bayılıyorum dove ye daha ayrıntılarını yazmak ısterdım canın acımasın dıye ama burdan yazamam sıteden atarlar benı :D
Soran+1 yılTeşekkürler, hemen sürüyorum kremi ben...
Soran+1 yılArtık acımıyor...
Soran+1 yılÇok katı yememeye dikkat ediyorum... büyük tuvalate de elimden geldiğince çıkmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılPeki, dediğin gibi yaparım... Bir daha yapmıcam zaten. Ne kadar ısrar ederse etsin...
Soran+1 yılO derece diyorsun... Demek ki ondan istiyor benimki...
Soran+1 yılAnladım...
Soran+1 yılTamam kapat konuyu artık
Soran+1 yılOkey.
Seni ve verirken çok zorlamış yani afedersin hayvan gibi sikmiş, hic nazik davranmadan büyük bir ihtimalle anusunun girişinde çatlaklar olmuştur, yırtılma dan dolayı kan gelir açıda normaldir yani
212 Yorumla
Soran+1 yılPek o yırtılma geçer mi?
- +1 yıl
Evet geçer ama uzun bir sure arkadan vermeden lazim kati yiyecekler yemeyeceksin yani büyük tuvalette pop onu zorlamadan lazim açılı yemek yeme,
Yav arkadaşım neden su gözünüzü siktiriyonuzki yaaa ;((( valla alıyorum yav hem günah hem haram hem de aci cekiyisun bak.
Değişimi 20 saniyelik zevk için ;((
Soran+1 yılHiç zevk almıyorum ki ben :((((
Soran+1 yıl:((((
Soran+1 yılöyle :(
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılönden giremiyor canım acıyor
sanırım bir malla yapmışsın bunu. sana zarar vermiş. orası en fazla mikrop bulunduran yerlerden biri. kanamış olması yaralandığı anlamına gelir. dikkat et. iltihap kapmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılkrem sürüyorum işte bakalım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 hafta içinde geçer. Aynısı kız arkadaşımda oldu geçti. İlk girdiğimde kanadı yara oldu hatta oturamıyor idi. 1 haftaya hiçbir şeyi kalmadı. Dini yobazlara bakma haram da yok şu da bu. Zevkine bak sen aldırma. Her hafta yapar isen sorun olabilir çok genişler delik yoksa öyle korkma.
40 Yorumla
+1 yılDostum bence bir doktora git çok zorlamışsınız yara oluşmuş. Dışkı kana karışırsa hastalık kapabilirsin. Bence hemen doktora git.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidemem
- +1 yıl
O zaman bir eczaneye git derdini bir bayana anlat sanrım bir kremi veya bir hapı vardı. Önemli bir konu bu küçümseme.
Soran+1 yılKüçümsesem burada sormazdım. Çok takıldım bu duruma. Eczaneye giderim de nası anlatıcam utanırım ben
- +1 yıl
Sonuçta sağlığın söz konusu arkadaşım. Git bir bayana anlat işte. Anlar o senin derdini.
Soran+1 yılPeki, denerim
- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılYırtık olabilir, doktora gitmelisin. Mikrop kapması veya dışkının kana bulaşması sonucu ölüme kadar yolu olabilir.
26 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm mü?
- +1 yıl
İlişki yaşadığın yer, kalın bağısak ve dışkı buradan atılıyor. Bu bölgede çeşitli mikroplar var ve bunlar kana karışıcak, eğer tahriş değil yırtıksa kılcal değil normal damalar ile bu durum olacak.
Benzer bir durum apandist patlamasıdır. www.pudra.com/.../...t-patlamasi-nedir-10254-2.htm
Soran+1 yılPeki eğer dediğin gibi olursa ölüme kadar yolu mu var?
- +1 yıl
Tedavisini olursan, bunun için önce doktora gitmelisin, en az zararla atlatabilirsin. Attığım linki incele...
Soran+1 yılPeki, sağol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılzarar görmüş olabilir arkadan ilişki çok sakıncalı ilerde tuvaletini tutamamana neden olabilir bence sakın tekrarlama oradan zevk de alamazsın zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum ama önden girmek istiyor, orası da çok acıyor. Yapmayalım diyorum rahat da durmuyor :(
Cevap sahibi+1 yılön sadece ilk seferde acır sonra acı falan yok sadece zevk var yoksa kimse yapmazdı zaten de eksileyen niye eksiledi anlamadım ben
Soran+1 yıl2-3 defa denedik ama her defasında acıdı önden..." Senin neden böyle oluyor?" dedi bana. Ya aslında çok korkuyorum girsin istemiyorum resmen yakınlaştırırken kaçıyorum altından ama yine de...
Olagan bir durum siradisi bisey yok rahat ol. Tek sorun acemi ellerde olman. Lakin tedirgin olma cok kisa surede gececek ve tekrar kan gelmeyecek...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal şekilde yapmak varken. Zorlanmıştır. Keşke kaygan bişi kullanılsaydı önce. Neden arka yani yazık normal yollarla yapmak varken kendine yazık
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakire tabi işte konu bakirelik insanın içinde olacak ver ver arkadan bakireyim diye dolaş. Çok saçma
+1 yılkorkutmasıon muhtemelen çok zorlamışsınız ve yeterince kayganlaşmamıştır bu gibi durumlar amatörce yapılan anal ilişkilerde görülür yani sık sık
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki düzelir mi?
- +1 yıl
evet düzelir düzelir merak etme ama bidahaki sefere dikkatli ol
Soran+1 yılPeki, sağol rahtlattın beni biraz... Bir daha arkadan yapmıcam...
- +1 yıl
yapma demiyorumn sana ama yaptıgında profesyonel davranın biraz yaş kaç
Soran+1 yılyaşım 19 ben nasıl profosyenel davranabilirim ki bilmiyorum bir şey !
- +1 yıl
e ögrenmen gerek peki seninki kaç yaşında ben yardımcı olurum sana bu arada sıkıntı yok
Soran+1 yılNasıl öğrenicem? 22-23 yaşında
- +1 yıl
yaz bana mesaj
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
nasıl ögrencem dedin ya
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama öğretme. Ben zamanla kendim öğrenirim.
- +1 yıl
keyfine bak
çok zorlamışsınız demekki anüs ağzında yırtılma olmuş ondan dolayı o kan gelmesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir daha arkadan yapma kalın bağırsağı yırtarsan hastanelik olursun ya da makatın aralanırsa istemsiz gaz kaçırırsın sorun devam ederse hastaneye git
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmıcam zaten çok korktum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence doktora git derim... şimdi orda bir yara veya yırtılma olduysa mikrop kaparsın oranda intihat olur utanma korkma... doktora git... niye önden yapıyosun nalamıyorum arkdadan yapma bideha dar dememkki baya...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsiri tahrisden dolayi. Kabiz olmamaya dikkat et. Korkulcak bisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç tarafta yırtılma olmuş enfeksiyon kapabilirsin dikkat et ve bir daha okadar sert yapmayın. Veya hiç yapmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha hiç yapmıcam
+1 yılerkek arkadaşın seni zorlamış. ondan popondan fazla açı hissediyorsun. acele etmeden zorlamadan yapılırsa çok fazla zorlanmazdın. yinede dikkat et.
00 Yorumlanormal bır durum canını sıkma 2-3 gune bışey kalmaz az zorlamış
06 Yorumla
Soran+1 yılDoktora falan gerek yok demi?
Soran+1 yılÖn hazırlık derken?
Soran+1 yılEvet, fazla vaktimiz yoktu... Yapmayalım dedim dinlemedi.
Zorlamis herif seni demekki kalinmis kicin catlamis:)))
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet, çok kalın...
Soran+1 yılSevmediğini de nereden çıkarttın?
Soran+1 yılAcıyor dediğim zaman hemen çıkartıyor...
Soran+1 yılKanama kafama takılmıştı sadece derdim o.
yeterince hazırlık yapılmadığı için kaslar zorlanmış damarlar zedelenmiş.
00 YorumlaZorlamıs sert yapmıs serefsiz ondan yırtılma olmus bir müddet sonra düzelir geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmeye gerek yok demi
Gizli Üye(36-45)+1 yılzorlamış seninki. o kan normal ilk yapıyorsun. yarın ağrısı geçer kanda geçer. zamanla alışırsın geçer. içine alırken kasma kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte hep sorun bunlar neden yapıyorsunuz arkadan yırtılmış olabilir sağlık sorunuda çıkarabilir acısı geçmesse zamanla
00 Yorumla
+1 yılgötün patlamıs * salagı :D 10 dakkalık zevk için düstügüz hallere bakın güler misin aglar mısın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkış olan yerden girilir mi? sağlığınla oynama git hak yolundan ver cahil
00 YorumlaBananeeeee bk yemeden once dusun ;)
14 Yorumla- +1 yıl
Bence burada oturcagna kalk doktora gitttt totonu yirttirmissin salak :@ ameliyat ederler eger yirttirdiysan ki bu ameliyattan sonrasii tuvalette cok canin acir kakan gelmeden kalk git doktora da de boyle boyle yaptirdimtamam mi? Sonra tekrar yirttir :) cooook sukuurrr senn gibi degilm coook sukur bu arada ameliyat olursan eger birdaha yirttirman zor olur ahahah
Soran+1 yılBak ne zaman ne oalcağını ne yaşaycağımızı planlayamıyoruz? Senin başına böyle bir şey gelemyecğei ne malum?
- +1 yıl
Bunun icin dua ediyorum bu senin elnde Rabbin sana secme hakki verdi ustelik bu sana ders oldunn Rabbimin haram dedigi herseyin bir sebebi var bu da gayet acik ders alinacak bir olay bunun için bana kizma dost dogru soyler ancak bu yanlis yapan kisinin fazlasyla cani yanar bu arada BEN CIDDIYIMMMM KALK HEMEN GIT DOKTORA DAHA KOTU OLMADANNN
Kılcal damarlar zarar görmüştür.
10 Yorumla
+1 yılSeni yapan partnerine sorsan ya bunu?
11 Yorumla
Soran+1 yılBir dahaki görüşmemizde sorucam zaten ama korkudan burada sordum
Ak yolu varken neden bok yolu
12 Yorumla
Soran+1 yılAk yolu çok acıyor...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnalın yan etkilerinden biri kanama zaten.
00 Yorumla
+1 yılihmal etme kardeşim, mikrop kapabilirsin.
00 YorumlaIci yirtirmis olabilir doktora git gec olmadan
06 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmezsem kendi geçmez mi?
Soran+1 yılDeme öyle geçermiş bak...
Soran+1 yılYa deme öyle :(((( Napıcam o zaman?
Gizli Üye(36-45)+1 yılG. tü başı dağıtmışsın sen artık düzelmez.
10 Yorumlaİlk defa yaptığın içindir korkma
10 YorumlaHak yolu varken bok yolunda ne işiniz var
00 Yorumla
+1 yıloha gelmesı cok nadır
00 Yorumlafordçuluk mu oynadınız
03 Yorumla
Soran+1 yılCık
Soran+1 yılöyle verince fordçuluk mu oluyor. bunu da ilk defa duyyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılYirtmisin totoyu sanirim :/
01 Yorumla
Soran+1 yıloff ya :(
+1 yıl2- 3 güne birşeyin kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazelin falan surmedinizmi direk soktumu efeyi ya
011 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey sürmedik...
Cevap sahibi+1 yılSiz manyakmisiniz ya kaydiriyici olmadan arkadan vermissin olurmu ya bakiremisin onden yaptinmi
Soran+1 yılÖnden girmeye çalışyor şeyin kafası girerkenden bir acı hissediyorum hemen çıkartırıyorum önden giremiyor o yüzden
Cevap sahibi+1 yılAcicak tabi bakiremisin diye sordum cevap vermedin bakire ise bozulurken acir tabi ama tukuruksuz yapmissiniz arkadaş manyaksiniz ya yaslariniz kac da bu kadar tecrubessiniz
Soran+1 yılBakireyim işte... öne tükürüyor ama yine de acıyor gireceği vakit... bennim 19 onun 22-23
Cevap sahibi+1 yılCanim bidaha vazelin surun kaygan olsun tobe tobeee ya :)
Soran+1 yılpeki, tamam.
Cevap sahibi+1 yılFazla yapmayin haaa fazla varsa banada gonderin :)))
Soran+1 yıldalga geçmeyin ya
Cevap sahibi+1 yılYok yok saka yapıyorum gecmis olsun
Soran+1 yılsağol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yerler tahrip olmuş yırtılmış olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki o yırtık geçer mi kendi?
Cevap sahibi+1 yılgeçebilir bilemem doktora gitmeye utanırsan nette araştır, ilerde zararı çok olur sana ishal falan olursan tutamazsın herkesin içinde rezil olursun
Soran+1 yılBir daha arkadan yapmazsam yine tutamaz mıyım?
Cevap sahibi+1 yılbir daha yapmazsan zaman içinde eski haline gelir, arada bir yaparsan hücre yenilenmesi durur öyle kalır
Soran+1 yılBir daha yapmıcam
Cevap sahibi+1 yılöndeki delik bunun için zaten istediğin kadar yap ordan, Allah korkun yoksa sağlığını düşün, varsa ne kadar büyük günah olduğunu bil
Soran+1 yılÖnden yapmakta sıkıntı... Bakirelik ne olucak?
Cevap sahibi+1 yılsen bakire değilsin zaten:)
Soran+1 yılNereden biliyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYırtılmış zorlanmadan sebep bir kaç güne geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeter ol farsaklı
20 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadan cinsel ilişki sonucu popodan kan gelmesi ne demek? Çok utanıyorum ama bana yardımcı olun ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler