staj yapıyorum yatan hasta servisinde ve bugün adama hareket yaptırırken penisini gördüm neden iç çamaşırı yoktu bilen var mı sadece o hastada değil başka bir hastada daha gördüm neden böyle özel bir nedeni mi var anlayamadım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılacil bir durum için, rahat etmek için ya da bez bağlandığı için olabilir. Ki onlar hasta o sıcakta bunalmışta olabilir siz onlara bu gözle bakmayı kesin.. Yok sevgilim olsa çıldırırdım yok öyle yok böyle, kardeşim insanlar canının derdinde emn olun ki kimsepenisinin derdinde değil!
25 Yorumla
Soran+1 yılben ne gözle bakıcam ya ben sapık mıyım tabi ki canının derdinde ama rahatsız olacağını düşündüm ben hastanın da
Cevap sahibi+1 yılhastada onun derdine düşmüyor canıyla uğraşmaktan ya da bunalmaktan..
Soran+1 yılçok ağrısı yok durumu iyi şehirdışından olduğu için yatıyo yoksa taburcuydu şimdiye
Cevap sahibi+1 yılhastane odaları o kadar sıcak oluyorki birde yattığın için o sıcağı bir kaç kat daha fazla hissediyorsun yatak sürekli sıcak falan..2 ay yattım ordan biliyorum kimse terlemezken üzerindeki her şey fazlalık gelir vs vs tabi belkide kültürel farkta olabilir ama insanlar yok sevgilm olsaydı tıp okutmazdm vs yazınca sinirlendim kusura bakma sende
Soran+1 yılyani bana yazman saçma olmuş ama sorun değil hastane odası klimalı ya onu da düşündüm ben üzerimde önlükle üşüyorum da o üşümüyo mu diye hatta sordum üşüyosanız kapatıyım diye gerek yok dedi
En İyi Cevaplar
+1 yılHasta yoğun bakımda mı? Değilse de ameliyat sonrası hastalara enfeksiyon riski nedeniyle, hemen kıyafet giydiremezler. Onun yerine yesil örtüden yapılan kıyafetler giydirilir. Giydirilmezse de sorun değildir, sonda takılacaktır vs. Sonucta hasta ile aramızda pek bir mahrem yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılyoğun bakımda değil normal yataklı serviste bel ameliyatı oldu diskektomi 2 gün önce ve durumu iyi yeşil örtüden kıyafeti yok sondası da yok diğer hastada sonda vardı evet ama bu hastada yok
- +1 yıl
Komplikasyonu yüksek bir ameliyat olduğu için giydirilmemistir muhtemelen. Sondası yoksa da, belki sürgü ve ördek kullanıldığı için iç çamaşırı zahmet vermesin diye olmayabilir.
+1 yılben de merak ediyorum ya burundan ameliyat oldum bana o arkası çıplak elbise gibi şey giydirdiler hayır ne alaka :) bir de neden popo bölgesi çıplak kumaş mı yetmedi arkadaş
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır ameliyat drğil ameliyat oldu bitti 2 gün geçti
- +1 yıl
Bu işte bir yanlışlık var
- +1 yıl
ne bileyim yanlışlığı hemşire ablaya diyecektim abla ameliyat için mi giyiyorum senin için mi o derece kıllandım ben de :)
+1 yılacil müdahale edilmesi gerekildiğinde bide onunla uğraşıp zaman kaybetmemek diycem aklıma farklı bir şey gelmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılorasıyla sorun değil ki bel ameliystı olmuş hasta sorunu da yok fazla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
+1 yılçok merak ediyorum eve gidince o kadar hasta görüp ağrı çeken bir yerine bir şey ola kişileri görünce pskolojin nasıl oluyor hayattan zevk alabiliyormusun yani öğrenmek istediğim şu bu işi sevebilirmisin
17 Yorumla
Soran+1 yılaçıkçası üzülüyo insan bu benim ilk stajım daha önce teorikti görmemiştim böyle kötü durumda hasta orda anlıyosun sağlığın en önemli şey olduğunu ve şükrediyosun haline o kadar çok kötü durumda olan insan var ki
- +1 yıl
tamam işte yani pskolojin nasıl mutlumusun mutsuzmusun keşke bu mesleği seçmeseydim diyormusun onu diyorum
Soran+1 yılkeşke seçmeseydim demiyorum hayat kurtarıyosun daha güzel birşey var mı ama çok zor bir meslek onu farkettim göründüğü gibi değil hiç değil
- +1 yıl
hayatmı kurtarıyorsun ne alaka yuhu sen kurtarmıyorsun ki doktorun elince sen sadece onun çıraklığını yapıyorsun iğne vs. bence boş meslek
Soran+1 yılben de doktor olucam 4 sene sonra
- +1 yıl
ne doktoru
Soran+1 yıltıp doktoru canım sonra tusa giricem bölüm seçicem
+1 yılaşağıda demişsin bel ameliyatı oldu diye nasıl giysin iç çamaşırını?
zaten belinde sargı filan vardır her gün pansuman yapılyordur oraya11 Yorumla
Soran+1 yılo giymeyecek zaten hasta yakını giydiricek pansumana da engel değil hafifce sıyırabilirler yaparken
Genellikle belli yaşın üstündeki hastaları soyarlarki. pulmoner veya kardiyak arrest gelişirse kardiyopulmoner ressüsitasyon zor olmasın bir an önce başlansın. üzerindeki elbiseleri çıkarmakla uğraşmayalım diye soyarlar.
30 Yorumla
+1 yılBir tıp öğrencisinin bu sitede yer alması, çok vahim bir durum. Asosyallik her meslekte varmış :(
01 Yorumla
Soran+1 yılasosyal olduğumu nerden çıkardın
harbiden yaa iğrenç bir durum sonuçta orada yatanlar kenan imirzalıoğlu değil yaşlı moruk pis herifler ve kadınlar çoğu.
11 Yorumla- +1 yıl
Orada amaç insanlara yardım etmek güzel yakışıklı diye ayırmıyoruz hastaları
+1 yılSen de bitane gorunce hadi gordin digerlerine niye bakiyosun:-) ic camasiri cikarmakla ugrasmaain diye onlar sonucta yurucek halde olmadgi icin saglik problemlerinden yatiyolar keyfinden degil
05 Yorumla
Soran+1 yılgörünüyo arkadsşım adamın bacağını açıyosun oturtuyosun sıyrılıyo görünüyo gözümü dikip bakacak halim yok yoksa
- +1 yıl
Tamam tamam. d alismisin artik yapcak bisey yok bosver dusunme :-)
- +1 yıl
Biraz daha dikkat edebilirsin yapcak bisey yok:-)
Soran+1 yıldikkat edeceğim birşey yok iyileşmesi için şart
- +1 yıl
Tamam umursamican yani oylesine etkisiz bisey işte sabret sadece is olarak dusun ayip bisey yapmiyosun isini yapiyosun
Her hastanın değil ameliyata girme riski olan hastalarda oluyor. O adam muhtemelen ANJİO olmuş ya da olacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır bel ameliyatı oldu
Soran+1 yılameliyat olalı 2 gün oldu
Soran+1 yılniye ayıp olsun ya adamın kalçasını keyfimden ellemedim heralde
ee ben de yoğum bakımda yatarken herkes çıplaktı lakin sen nereye bakıyorsun? odalara filan bakıyorsan öyle birşey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılodada hasta ve öyle
staj yapmanın sebebi bu iste pratik yapman olası bir ameliyata hazır beklemeleri
24 Yorumla
Soran+1 yılolası ameliyatlık durumu yok
Soran+1 yılnöroşirurji
+1 yılAcil bir durumda hemen müdahale yapilmasi icin. Bunu bilmiyorsanız yarin istifa edin.
24 Yorumla
Soran+1 yılacil durumu gerektiren birşeyi yok hastanın onu anlatamıyorum hastanın durumu stabil
- +1 yıl
Bunu bilemezsiniz.
Soran+1 yılbasit bir ameliyat
- +1 yıl
Bunu doktorunuza sorun bende yattım bir ara küçük operasyon bende ciplaktim ve tam penisin oradan oldu stajyer kiz tuttu penismi.
genelde ameliyat olacaklar çıplak olur acil müdahele gerekirse kolaylık icin
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır ameliyat olalı 2 gün olmuş durumu stabil
Soran+1 yılgerekmez durumu iyi
ayvayı yedik hangi hastanede stajyerlik yapıyorsunuz ?
21 Yorumla
Soran+1 yıl9 eylül
+1 yılstajer sensin sorda bir öğren burada millete sorucağına
22 Yorumla
Soran+1 yılneden çıplak diye soramam
- +1 yıl
hemşirelere sorsana
+1 yılAmeliyata giderken çıplak olunur benim bildiğim kanka :)
06 Yorumla
Soran+1 yılameliyattan çıkalı 2 gün olmuş
- +1 yıl
e onun suçu ozaman ben ameliyattan uyanır uyanmaz giymiştim
Soran+1 yılsuçu olur mu ama kendini adamın yerine koy rahatsız olmaz mıydın
- +1 yıl
ben ameliyat olduğumda tuvalete bile kimseyi sokmadım o haldeyken
Soran+1 yılyani ben de rahatsız olurdum
- +1 yıl
yani ben ameliyat için giderken bile rahatsız oldum.
Hasta yakınlarının düşüncesizliği işte
+1 yılSapıklar bolumunemi girdin yanliskla nasıl hastane kic baş açık yatiyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
Yogun bakimda genelde ciplak olur ve sen saglikcisin bundan sikayetci olmamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılben şikayetçi değilim hasta yoğunbakımda değil benim daha çok düşündüğüm hastanın durumuydu insan rahatsız olur çünkü
Soran+1 yıldoktoru ben sayılıyorum şu an hocaya da soramam ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece penisini gormekle kalmiyorsunuz ki uroloji bolumunde staj yaptin mi sen
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır yapmadım nöroşirurjideyim ben
Cevap sahibi+1 yılNöroloji mi demek istediniz
Soran+1 yılhayır nöroşirurji beyin ve omurilik cerrahisi yani
Cevap sahibi+1 yılÇok hassa bir bolum beyin ve sinir sistemlerinini inceliyor
Cevap sahibi+1 yılBen fe biliyorum da ama ben ostajlari coktan gectim sonra da istifa ettim
allahım bu gün yeter artık bıktım staj yapanlardanda hastanedende :(((
00 Yorumla
+1 yılsen çalışıyorsun bizmiyiz çalışan sorsaydın ya birine utandın mı yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire bir kızla evlenmeyi düşünüyordum ondan da soğuttunuz:(
04 Yorumla
Soran+1 yılhemşire değil tıp öğrencisiyim ben
Cevap sahibi+1 yılO da olur farketmez Benim eksik tarafımı tamamlıyor. çeşke soruyu görmeyip uyusaydım :)
Soran+1 yılbunun için sevdiğinden vazgeçecek değilsin herhalde inş evlenirsiniz
Cevap sahibi+1 yılYok orası hastane normal heralde sadece birden öğrenince ağır geldi:D hayatım kimse yokk :) sadece evleneceğim kadın sağlıkla ilgili bir alandan olsun istiyorum. Bana zeki ve davranışları daha olgun geliyorlar. Birde hayatımı başka tanımadığım birine emanet edeceğime sevdiğime olsun. ölsekte onun elinden ölelim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıp okuyan bayanlara karşı zaafım var seni görmem iyi olmadı..
00 Yorumlabacım sende gözetleme sanane elalemden ahah :)
14 Yorumla
Soran+1 yılgözetlemiyorum heralde ama hastanın bacağını ellemek zorundayım anladın mı
Soran+1 yılvalla olmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılrahatça ihtiyacını görmesi için, tuvalatte külot çıkarmayla uğraşmasın diye
00 Yorumla
+1 yılDoktorla hasta arasında özel yoktur :)
10 YorumlaBen çok yattım hastanede hiç çıplak durmadım. 😎
00 YorumlaHastane kiyafeti giymyolar mi
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Oha orasina ne bakiyon cok mu hosuna gidiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılya zevkten öldüm o an saçmalama ama adamın kalçasına hareket yaptırmam gerekiyodu onun sağlığı için örtüsü açıldı o yüzden gördüm
Soran+1 yıliğrenç değil asla değil
Soran+1 yılhoşuma gitme nedeni penisini görmek değil onun iyileşmesine yardımcı olabilmek sen bunu anlayamazsın
Sevgilim olsan deli olurum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıyım o da yanımdaydı çekil ben yapıyım dedi saçmalama dedim yaptım diye bütün gün surat astı utanıp diyemedi de
staj yaptığına emin misin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gece ışıklar söndüğünde parti başlıyor
10 Yorumla
+1 yılstaj yapan sensın senın bılmem lazım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbir anlamı yok
- +1 yıl
ok.
+1 yılAslinda senin bilmen lazim biz nerden bilelim
00 Yorumlaohh be sevgilim az farkla kaçırdı TIBBI
00 Yorumla
+1 yılsonda takmaları gerekir iç çamaşırı engel olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılameliyattaan sonra ayağa kalmamıştır daha
02 Yorumla
Soran+1 yılyavaş yavaş mobilize ediliyo ayağa kalktı ama o zaman elbisesi vardı
Cevap sahibi+1 yılhım anlamadım ki hepsimi öyle hastane yönetimi falan mı giydirmiyo:D yoksa onlarmı fazla rahat anlayamadım ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzerine mavi tisort vermiyolarmi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır çeplak yatıyo örtü örtünüyo ama açılıyo oturturken hareket yaptırırken
Cevap sahibi+1 yılYazik ya onlarin bir sucu yokki
Soran+1 yılsuçu tabi ki yok ama kendimi adamın yerine koyuyorum rahatsız oluyodur eminim
Cevap sahibi+1 yılHaklisin
+1 yılBen de tanik olmustum dogal bir durum ama
00 Yorumla
+1 yılBana bakan hep cirkindi yav ben giyinikdm. hep :)
00 Yorumla
+1 yılSağlıkçı olan sensin bize sorma bence
00 YorumlaMerhaba
Acıl Bı Mudaheleye Karsın O Sekılde00 Yorumlaokulda öğretmeleri lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yolunu bulmuşsun..:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisi gördüğünde tahrik oldun mu?
00 Yorumlastaj yapan sensin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor çıldırmış olmalı!
00 YorumlaSen sor diye :D
00 Yorumlakalınmıydı peki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora sor
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!