Kızlar çok ciddi soruyorum gerçekten :/?
Vajinanızda koku oluyor mu hic?
Vajinanızda koku oluyor mu hic?
Bayan olsan buraya bu saçma soruyu sormazdın google den araştırırdın!
bilmiyorum ama ben pek inanmıyorum bayan olduna inanasım da gelmiyor..
al oku nedenini. .
Vajinada oluşan koku özellikle hijyen eksikliği başta olmak üzere birçok nedene bağlıdır. Bu yüzden vajinanızı her daim temiz ve kuru tutmalısınız. Dar kıyafetler giyen bayanlarda da nem ve bakteri oluşumundan dolayı koku ortaya çıkabilir.
Vajinada oluşan kokuyu önlemek için bol kıyafetler giymelisiniz. Eğer regl döneminde değilseniz altınıza bir şey giymeden uyuyabilirsiniz, böylece genital bölgeniz hava alabilir. Bu yolla ayrıca kaşıntılarınızdan da kurtulabilirsiniz. Pamuklu kıyafetler ve iç çamaşırları tercih etmelisiniz.
Tampon kullanıyorsanız tamponunuzu sık sık değiştirmeyi ihmal etmeyin. Eğer cinsel hayatınız aktifse, her ilişkiden sonra idrara çıkmayı unutmayın. Bu yöntem vajinanızdaki bakterilerin dışarı atılmasını sağlar. Bu yolla vajinal kanalın dışındaki bakterilerden de kurtulabilir ve bakterilerin idrar yoluna girmesini önleyebilirsiniz.
bize sor esas onu, full idrar kokuyor genelde, domaltma pozisyonuna getirdiğimizde de sizde berbat bir b. k kokusu var. cidden temiz değilsiniz. daha kötüsü bunun farkında değilsiniz.
Ciddi misin ya o kadar kötü durumlarla karşılastin mi?
bir çok tatil bölgesinde ve büyük şehirlerde yaşadım ve maalesef aşırı derecede çok kızla ilişkiye girdim. yabancılar her an hazır kızın kilodunu indir başla oral yapmaya o derece ama bizim kızlar maalesef duş bile alsalar koku oluyor çünkü temiz değiller, yabancı bir kız özel mendil var onunla siliyorum ve jel kullanıyorum demişti.
Aa evet görmüştüm vajina temizleme mendilini ben de
bak görmekle kalmışsın sadece, mesela vajina için ayrı sabun ayrı temizlik ürünleri filan kullanıyor gavur kızları ama bizimkiler tırt o konuda. bana kimi arkadaşlarım yabancı kızlarla fazla ilgilendiğim için kızıyorlar ama nasıl ilgilenmeyeyim, bizim kızlar maalesef sifonu çekilmemiş tuvalet gibi kapkara delikleri, bak bir rus gördüm ama gerçek ha burada söylenenler gibi değil 69 pozisyonundaydık ve aklından geçen şey şuydu bu kız hiç mi tuvalete gitmemiş? bembeyaz bir vajina ve kalça deliği vardı önümde ne bir koku ne de kötü bir görüntü
Valla renk bizim elimizde değil ne yapalım :/
temiz tutmazsan kararır ve yanlış bilmiyorsam ağda da kararma yapıyor. hem onun da çaresi var anüs beyazlatma diye arat görürsün
Doğal yol ne mesela canım ne uyguluyorsn
Su kaynatıyorum içine lavanta yağı damlatiyorum her banyoda güzelce masaj yaparak yediriyorum duruluyorum.. Lavanta çiçeğini bulup kaynatırsan da olur.. soğan suyu içiyorum hafta da bir eğer iltihap varsa da koku olabiliyor akıntı olabiliyor onu söktürüyor ve kesiyor.. kararmaması içinde sürekli olmasa da aklima geldikçe pirinci suda beklemtiyorum suyunu sürüyorum.. bende kararma yok daha beyazlasın diye yapıyorum ama arkadaşım işe yaradığını söyledi.. ve banyodan sonra sürekli bebek pudrası ile pudralıyorum.. kılları da çok uzatmıyorum.
Canım benim eline sağlık cok tesekkurler.
Peki ne kadar suya ne kadar yağ damlatmam gerekiyor, herhangi bir yan etkisi olmaz dimi? Bende akıntı falan yok cunki
Canım yağı sür bileğinin iç tarafına bekle.. Eğer kızarıklık vs. Olmazsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.. ben 2 3 bardak suyun içine göz kararı 10 15 damla atıyorum.. bu bahsettiğim genital bölge kokusu için zaten.. akıntı için soğan suyunu söyledim ama soğan suyunu da içebilirsin bir zararı yok varsa da iltihap onu söktürür akıntıyı kurutur.. arkadaşın dediği mendil jel vs. Kullanma benim bir arkadaşım mantar oldu.. gerek mi var? Doğal yollar en iyisidir..
Aman aman haklısın, tekrardan cok tesekkur ederim iyi geceler
anüs temizliği içinde birşeyler öner arkadaşa
Sık sık yıkandığım için bende bu aralar hiiiiç olmuyo. Ama olur bazen tabisi. Öğhk
Evet ya bazen oluyor malesef :(
Cevap
12Cevap
Tabiki koku oluyor, bunu tek kurtuluş yolu var arkadaşım.
Geçenlerde cinsel set aldim içinde vajina temizleme menzilleri çıktı, partnerimin etek bölgesini onunla temizledi gayet güzel oldu ve bor kaç defa daha yapınca tamamen gitti ama traş konusunda dikkat edersen kalıcı oluyor.
ben ılıskıye gırdıgım bır donemde o bolgeden okadar ıgrenc bır koku koku geldıkı az daha kusuyordum yanı kelımeler yetmez okokuyu tarıf etmeye ınsallah ole bırsey degıldır ya hastalık vardır ya ıltahap ben ole tahmın edıyorum
evet kokuyor kokanlarda çok pis kokuyor harbiden insanın burnunun direği kırılıyo resmen
Kimse de demiyorki sen oraya kadar nasıl eğildin abi
kız değilim ama cevap vereyim. koku olmayan çok az :/
Ya ciddi misin sen de mi cok rastladın :(
Acayip rahatsız eder dimi?
Tiksiniyor musun
evet ben çok nadir oral yaparım tiksiniyorum maalesef :/
2 ay yapmasınlar bak o kokuyu nasıl arıyo bunlar :D:D:D:D:D
hepmi geliyor. mantar olduysan kokar iltahap olduysa kokar normaldir
sonuçta idrar yapılan yer. oluyor yani çok kızda
ölü balik gibi kokanlari bile var.
Harbiden irenc bir koku ya
Adet dönemine yakın koku olur her zaman herkeste