7 kişi alınmamalıyı işaretledi
alınmalı diyen 5-5
alınmamalı diyen 1-6
Midem bulandi * alinmali jiletle tuy dokucu ayni sonucu verir jilet batik yapmaz sadece agda yaparsan artmaz tuylerin daha iyi ama aciya katlanamaazsiniz siz lazere gidin en iyisi
erkek arkadaşların çoğu alınmasını işaretlemiş buna aldırmayıp aldırmak en iyisi değil mi
bacaklarımı alıyorum zaten kil gibi bişe var sürdüğünde döküyor
bacakları bayadır alıyorum sporla uğraşıyorum ama artık bununda gerekli olduğunu anladım
Valla her şey karşılıklı. O benden aşırı titizlik beklemiyosa benim için de sorun yoktur. Ama eğer alınacaksa da kesinlikle ağda derim.
yani aldırmak en iyisi diyosun
Yoo bence farketmez eğer o da çok irdelemicekse
valla nişanlımla ilişkiye giricez 2 hafta sonra kılsız kötü mü olur kıl ie aşırı var
Yok canım kılsız niye kötü olsun. Ama bence ona sor çünkü bundan sonra hep temiz isteyebilir :) başına dert olacak bişey yapmadan bir fikrini almalısın :)
Kardesim ben tuy dokucu krem kullaniyorm killarin cikis yonune dogry almazsan sivilce yapiyor tek priblem bu yaslari asiri terleme oluyor yoksa ve kiz miktop turetir
kardeşim bende tüy dökücü düşünüyorum aldıktan sonra pişman oldun mu hiç
eski halinden iyi oluyor değil mi
2 hafta sonra ufak bir ilişki yaşıycaz kötü olur mu kılsız kılsız
On kolun ic yuzu gibi oluyor puruzsuz bebek gibi 😗😀 simdilik bir problem gormedim
Kızlar götüne mi bakcak boşver sürekli almak zorunda kalırsın.
Cevap
4Cevap
jilet ağda falan uğraşma başa çıkamazsın, lazer yaptır. 5 6 seansa biter. tüm seanslar toplam 300 liraya falan hayatın boyunca kurtulmuş olursun. bir seans da 5 dakika falan sürer 30-40 günde bir.
aldırmak gerek değil mi yani?
Alinmalii , almanyalara
sesleniyorum: igrencsiniz
Lszerlemi kıcını gerip lazermi yaptıracaksın ne gunlere kaldık
bende takip ediyom hadi sonuç yazın :D :D
sende de mi durum kötü kardeşim
yok ben jilet ile alıyorum da biraz fazla çıkıyor tek sorun o :D
güncelledim
alınca ilk başlarda çok mu kötü duruyor
ya kısaca eskisinden iyi mi oluyor alınca
çok kaşınacak :D ilk yapıcaksan bulaşma diyebilirim aslnda :D
2 hafta sonra ilişkiye giricem kılsız kötü mü olur? ama kılda aşırı baya
ön takımın olduğu bölgeyi temizle ayaklarını kapatınca arkadaki kıllar görünmesin yeter. kız senin toton ile ne yapıcak ki bide onu düşün. onun için arka taraf gereksiz :D
bak mantıklı aslında o zaman her zaman ki gibi temizliği yapıyorum penis çevresi falan toto kısmına bulaşmıyorum
bulaşma bence. ben biraz bulaştım kaşındırdı arkada hala dokunmadığım yerler var. takip ediyorum acaba çözüm var mı diye. iyice pürüzsüz yapmanıda tavsiye ederim. ufacık bir pürüz onun canını yakabiliyor
tamam kardeşim çok sağol ön kısmı alıyorum arkasıyla uğraşmıyorum ççok sağol
şimdiden kolay gelsn o zaman :D
Sonucu merka ettim
güncellemeye bak kardeşim
banane katlansınlar o kadarına da.
takipteyim ben de
durum çok mu kötü bende kötü valla
aynen aynen uzun benimkiler de jiletle girsek daha da berbat olur bence
güncelledim
ben bacakları kil gibi bişe var onu sürdüğüm an döküyor onu bulursam yine onla deniycem hiç aldın mı
ben hiç almadım ama bacak kılları gibi sık sık bende de tutup çekince uzunluğu heralde 3-5 cm gibi oluyor :(
2 hafta sonra nişanlımla ilişkiye giricez kılsız kötü mü kılda baya uzun
takip
kötü mü durum sende de
güncelledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar