Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Metresini kaçtan dikiyorlar? Ya arkadaşım nelerle uğraşıyorsunuz bunu sorun etmeyecek birisiyle yoluna devam et bunu sorun edecek birisi her şeyi sorun eder sana, ayrıca kızlık zarı dikiyorum diyenlere de çok itibar etme konuyu çok iyi araştır..
06 Yorumla
Soran1 yılBulunur ama ya ilerde bana kızdığı zaman kötü biri damgası vurarsa?
Soran1 yılBunu yapan erkekler var maalesef
Soran1 yılşu an hayatımda biri yok ama görüp duydum erkekler var başta kabulleniyolar sonra bi tartışmada ilk bu konuyu yüzüne vuruyolar
Erkekler Ne Diyor
1 yılYa kızlık zarı kadar boş bişey görmedim ben ömrümde
12 Yorumla
Soran1 yılBen mesela evlenmeden asla yapmak istemiyodum ama tcvz e uğradım Bunu da bana beni sevdiğini sandığım bi erkek yaptı Saftım kötü biri olmasına rağmen seviyodum laflarına inanıyodum çünkü Bana bunu yapıp öldğrmekle tehdit ettkten sonra bir daha asla konuşmadım çok sevmeme rağmen Aslında önemli olan böyle şeyler değil de iki kişinin birbirini gerçekten sevmesi anlaşabilmek Ama işte ben ilerde öyle birini bulsam da onun gözünde kötü olmak istemiyorum İlerde bir gün bana laf atmasını falan çünkü insanlar zamanla değişir
- 1 yıl
Özelde konuşuyor olsak çok şey söylerdim ama yorumdayız işte takılma herkes önce kendine baksın sonra önüne baksın
Merhaba, güvenmemek icin bir problem yaşamış olmalısın
02 Yorumla
Soran1 yılBir değil bin
Aslında sen kendini kandırıyosun okadar. Karar tabikş senin soruya cevap için yazdım.
08 Yorumla
Soran1 yılKendimi kandırmak için değil İlerde kimsenin bunu yüzüne vursun istemiyorum Namussuz damgası yemek yani Çünkü benim ilki kendi isteğimle olmamıştı
- 1 yıl
Bak objektif bakıcam olaya. Şimdi evleneceğin biri oldu vs. Ondan önceki hayatın onu bağlamaz. İşin günah boyutu da seninle ilgili. Hee evleneceğin kişi belki bu konularda hassastır kabul eder etmez o onun bileceği bir şey. Demem oki insanların hatasını yüzüne vuracak kişi ile zaten bırak evlenmeyi iki lafın beli bile kırılmaz. Evlenmeden önce kabul ederse bitmiştir. Sonrasında yüzüne vurmaya kalkar mı bilinmez ama evlenmek kadar boşanmakta bir hak. her şey gönlünce olsun.
Soran1 yılHaklısın aslında umarım karşıma iki yüzlü biri çıkmaz o zaman
Soran1 yılEvet evet Zaten yaşadıklarım bana ders oldu resmen Ki evlenmeyi düşünmüyorum da kendi ayaklarımın üzerinde durmadan önce
Soran1 yılSağ ol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBeğendiğin birine verecek kadar güveniyorsun ama evlendiğin erkeğe mi güvenmiyorsun
08 Yorumla
Soran1 yılİlki zorla oldu Bana bunun için bi erkek kşr muamelesi yaparsa kaldıramam
- 1 yıl
Hmm, iş işten geçti yani..
Zorla olacak bir ortama nasıl girdin ki
Soran1 yılİlk sevgilimdi benden yaşça büyüktü Bana evlenmeden sana elimi bile sürmem dedi ama ilk fırsatında yaptı Ben o zamanlar çok saftım Beni seviyor falan zannediyodum halbuki iğrenç bi adamdı
- 1 yıl
O zamanlar dediğine göre, 20li yaşlar mı
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kırgınlığını ve uğradığın ihaneti anlıyorum. Cidden üzücü , kahredici..
Yine de hayata sarıl, kendine daha fazla değer ver.
Diğer yandan boş yere kendini kısma artık, beğendiğin biri olursa ve güven duyarsan seviş gitsin.
Bokunu çıkarmadan ama
Soran1 yılBokunu çıkarmadan derken?
- 1 yıl
Her yaklaşıklı adamla yatmadan.. Sadece sen istiyorsun diye değil, seni de arzulayan biriyle yatarak
1 yılNasip bir düşünce için belki de hayatını alacağım belki lafın etmez Boşa yaptırmış olursun
02 Yorumla
Soran1 yılGüvenemiyorum kimseye belki ilerde anlaşamayız ya da kötü biri çıkar İnsanlar masum değil ki
- 1 yıl
Böyle yaparsan hayatını Zindan edersin
Böyle bir şey yapma doğanı bozma evlenip namusunu temizle çok ayıp yaptığın kardeşm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenden sonra sadık olsun o bana yeter ben geçmişe saygı duyan biriyim. Artık sevmek sevilmek istiyorum tanışalım mı
02 Yorumla
Soran1 yılGizli takılıyorum ben burada
Cevap sahibi1 yılBakın yorumlarınızı okudum geçmişte bende neler yaşadım aşk konusunda anlatsam beni anlarsın. Benim bi artniyetim yok sadece tanışmaya çalışıyorum lütfen bana bi ulaş bi konuşalım sonra istersen engelle
için rahat edecekmi peki, amaç kandırmaksa diktirmeden de kandırırsin
04 Yorumla
Soran1 yılKan gelmeyince anlar tabi Ben onu canım yerine koymak için değilde ilerde değişirse yüzüme vurursa diye yapmak istiyorum
Soran1 yılErkekler evlendikten sonra değişiyor :( Bi makale okumuştum daha önce tcvz uğrayan kadınlar evlendiklerinde kocaları öyle kabul ediyor daha sonra bunu yüzüne vuruyolar Makaleyi sana da atabilirim istersen
Ve sana güvenmemizi bekliyorsun demi gizli kardeş ahahah
00 Yorumla
1 yılBir tanıdık bayan arkadaş diktirdi. süreç hakkında bilgi istermisin? Basit cidden diktirmesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSeven insan yüzüne vurmaz ya
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olmuyor ki kimseyi tamamen tanıyamıyosun evlenince değişen o kadar erkek var ki Bi makale okudum bunu kabul eden çoğu erkek bi zaman sonra kadını ezmek için oradan vuruyo
- 1 yıl
Hmmm evet haklısın sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmqyan şeyi nasıl dikiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkaç yaşında yaptı bunu yapan adi herif
04 Yorumla
Soran1 yılBen 20li yaşlardaydım o 32
Cevap sahibi1 yılbence yalan söyleme çünkü yalanla kurulan işten hayır gelmez ben erkek olarak eğer karşımdaki kadın beni kandırsa hani bekareti geçtim yalan söylemiş olmasından dolayı aşırı sinirlenirdim bekareti geçtim yalan daha beter
Soran1 yılAma bak sana daha açık olucam
Soran1 yılErkeklerin çoğu o kadar güvenilmez ki 1 senedir peşimde olan bir adam vardı içten içe güvenemiyodum Kendini sürekli ben çok iyiym ben kimseye kazık atmadım ben sevdiğim kişiye değer veririm diyodu bana ihtiyacın varsa çekinmeden bana söyle diyodu birde bana ben hiç evlenmedim iyi biri denk gelmedi dedi Gel seninle evlenelim dedi Ben daha önceden bi erkekten kazık yemiştim bu yüzden hemen atlamadım önüne İşte bir yıl gibi bi zaman geçti geçen gün tesadüfen fb hesabı çıktı bi baktım profilde eşi ve iki çocuğuyla gayet mutlu bir hayatı var Bana da hep manipülasyon yapıyodu sen iyi kızsın etrafımdaki kadınlar param için benimle olmak istiyor ama sen öyle değilsin falan diyodu Sanki canım gibi Yani demek istediğim erkekler sırf elde etmek için yapmayacakları şey kalmıyor Biri benimle evlenipte bir gün beni sen zaten ptlktın diyip beni namusumla yargılamasını istemiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseye güvenme dediğin gibi peki pismanmisin
026 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBakire olmadigina
Soran1 yılİlki zorla oldu zaten
Cevap sahibi1 yılOndan sonra kendi isteginlemi oldu
Soran1 yılO gün bıraktım
Cevap sahibi1 yılSevgili miydi bu kisi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılOndan sonra devam ettiniz mi zorla yapinca
Soran1 yılHayır o gün bitirdim
Cevap sahibi1 yılMerak etme ahın bırakmaz onu şimdi önünde evlilik falan var mı talibin
Soran1 yılBen şu an için evlilik falan istemiyorum biriyle beraber olmakta
Cevap sahibi1 yılDikecen ya var sandım senin durumun farklı istemediğin bişey olmuş en iyice diktir kimsenin ağız kokusunu çekme sonra
Soran1 yılEn iyice 😂😂 güldürdün sağ ol Evlendikten sonra değişebilir insanlar ya da nasıl desem belki anlaşamicaz Bi kavga çıktığı zaman bunu yüzüme vurup beni kimsenin namussuz ilan etmesini istemiyorum
Cevap sahibi1 yıl😅😅 vurur. zaten yüzüne en iyisi diktir tekmi yasiyorsun
Soran1 yılYok ailemleyim
Cevap sahibi1 yılDiksen hastane işi nasıl olacak yatırma olurma
Cevap sahibi1 yılOlursa
Soran1 yılHiç orasını düşünmedim ama ayrı eve çıkıcam yakında
Cevap sahibi1 yılFiyat 8 10 bin duymustum
Cevap sahibi1 yılYani bence 1 2 gün yatış yaparlar tüm bunlar o srfsz yuzunden
Soran1 yılGerçekten çok kötü bi hayal kırıklığı oldu hatta o gün kendimi öldürmek istedim korktum yapamadım 2 3 sene etkisinde kalmıştım şu an iyiyim
Cevap sahibi1 yılYok ne öldürmesi ya senin zina olsa tamam dicemde senin istemiyerek olmuş dikecen bitecek kimseyede soylemiyeceksin
Soran1 yılGeçti gitti aynen
Cevap sahibi1 yılNasıl bir kızsın 😅 yaşın kaç fiziğin nasıl acikmisin kapalimi söylesene ☺️
Soran1 yılBen burada gizli takılıyorum
Cevap sahibi1 yılYa birbirimizi nerde tanicaz burada olmasada konuşmak isterim niyetim miyetimde kötü değil olsa engellersin zaten
Cevap sahibi1 yılRahatsızlık veriyorum degilmi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklere güvenmiyosun ama erkekleri kandırıyosun.
01 Yorumla
Soran1 yılKandırmak amaçlı değil ya Beni bi erkek o şekilde de kabul eder ama ilerde bunu yüzüme vurup sorun yaratma ihtimali çok yüksek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden
03 Yorumla- 1 yıl
Diktirince senin vicdanın rahat olacakmi?
Soran1 yılYanıtları okuyabilir misin
- 1 yıl
Soruma verilen cevapları okurum
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim için sorun olmaz şahsen
10 Yorumla
1 yılNeden olmasin dene
00 Yorumla
1 yılAltın kaplama galiba
00 Yorumla
1 yılTanışalım buyur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGerek yok.
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama biri bana bunun için ilerde kşr muamelesi yaparsa kaldıramam
- 1 yıl
Anliyorum ama onemsiz gercekten. Kafaya takma lutfen.
gerek yok bence
10 Yorumla
1 yılFarketmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne