Eşim benden bosanirmi arkadaslar. Kızlar slz olsanız bosanirmiydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yıl1) Penis boyun ideal !!! Defalarca söylüyorum hangi kız 18 cm içine tamamen alabilmiş ki bu zamana kadar hiç biri. Onlar reklam şirketlerinin kandırmacasıdır yok kadınlar büyük sever vs. erkekte bunalıma giriyor sonra benim ki küçük filan tatmin edemicem partnerimi düşüncesine kapılıyor Vpills gibi ürünler kullanıyor sonuç hüsran + sağlığa zararlı.
2) P*rno filmlerinde bir program ile erkeğin penisi yaklaşık 4-5 cm daha büyük gösteriliyor bu da erkek kadın herkesi yanlış fikirler edinmesini sağlıyor.
3) 7-11 Cm arası idealdir.
4) Sen penisini tamamen sokmak mı istersin? Yoksa 5-10 cm arası dışarıda kalsın kalçadan gelen o şap şap seslerini duymayayım mı istersin? Şahsen tam oturmasını isterdim ne o öyle 5-10 cm dışarıda kalacak üstelik seks yaparken zorlaştıracak işimi.04 Yorumla- +1 yıl
Abi sürekli çıkar yani ufak olduğundan orta parmak kadar bişey ama kalın bayaa. Nasıl doyursunki kızı :(
- +1 yıl
Hocam bak şöyle diyeyim bu tamamen p*rno videolarının aldatmacısıdır. Hiç bir kadın 18 cm'i tamamen içine alamaz. Büyük penis zevk vermez acı verir. Önemli olan boyu değil performansı yani işlevidir.
Penis boyunu sorun etme ideal boyda benim kide senden bir kaç cm büyük o kadar. Eskiden bende sorun ediyordum.
Şöyle düşün sen bu penis boyuna nereden takıldın? Muhtemelen videolardan ve o videolara özenen kadınların yorumlarından. Penis boyun ideal gerçekten eşini tatmin edebilirsin ama şu var eğer gerçekten kısa olduğunu düşünüyorsan ameliyat ile bir kaç cm uzatabilirsin ama gereği yok bence.
Mesela olaya şöyle de açıklık getirelim bir kadın p*rno izliyor ve erkeğin ki aa ne kadar büyük diyor demek ki seks için bu kadar boyutta bir penis lazım filan düşüncelerine kapılıyorlar ama hiç biri o kadar büyük penisi içine alamıyor. Kalınmış hem bak işini rahatlıkla görecek sen takılma bunlara ayrıca seni gerçekten seven insan bunu dert etmez :) - +1 yıl
Inşallah abi ya mutlu bir Yuvam olur inşallah :(
- +1 yıl
İnşAllah. Bence bunu dert etme bu bir kusur değildir çok az uzun olsa fena olmazdı 12-13 cm gibi ama 9.5 cm de yeterlidir. Şimdi yanlış anlaşılmasın ama şöyle diyeyim belki de evleneceğin kişide de buna benzer sorunlar yaşıyordur, vajinası sarkıktır, göğüs uçları güzel değildir, göğüslerin şekli güzel değildir kötü bir kalçaya sahiptir vs.
Unutmayalım hiç bir insan kusursuz değildir önemli olan o kusurlar ile sevebilmektir :) Üzme bu kadar kendini ilişkiye girersin baktın tatmin olmuyor son çare ameliyat olursun bir kaç cm boyunu büyültürler. Bunun dışında Vpills vb. ürünlere sakın aldanma yalan hepsi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş sana bir bak bana; dinleme o penis görse dinamit sanacak boy sevdalısı hatunları.
bak şimdi kardeş; seksin temelinde sevgi yatar, sen önce karına onu sevdiğini hissettir ve öyle ilişkiye gir. karın zevk alacaktır. boyun tıbba göre normal, kilon varsa ver 1-2 cm daha uzar zaten. sen yeter ki sevişmeyi bil her türlü tatmin edersin, ön sevişmeyi uzun tut, klitorisi elinle ağzınla bolca uyar, karına onu sevdiğini hissettir. hiç sorun çıkmayacak.
bir de benden sana tavsiye arkadaşlarına öyle boyunu felan anlatıp durma, karına göz koyarlar kandırırlar şeytana uydurursun. mahremin sende kalsın.010 Yorumla- +1 yıl
Hiç arkadaşım dostum yok. Olsada demem ama ne bileyim orta parmak kadar bişey nasıl girip çıkacak abi kafam almıyor avucumda kayboluyor
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım zevk alamazsa boşanır dedi demişsin ya. kardeşim sen bu kızı annesinin evinden almıyor musun? kendisi bu konuda ne biliyor sanki? evlilikte herşey seks değil ki, sen kocalık vazifelerini yerine getir yeter. doktorlar açık açık diyor 8 cm yeterli. bu boyla sende mutlu olursun karın da mutlu olur, inşallah çocuğun da olur.
görücü usulu mü evleniyorsun sen?- +1 yıl
Evet abi. annem buldu istedik verdiler. . ev kızı işte
Cevap sahibi+1 yıltamam ev kızıymış işte. daha önce ilişkiye girdin mi hiç?
- +1 yıl
Hayır hiç girmedim kız arkadaşım bile olmadı
Cevap sahibi+1 yıldüğünden sonra banyoya gir, mastürbasyon yapıp öyle gir ilişkiye
- +1 yıl
Ne alakası var abi
Cevap sahibi+1 yılerken boşalman olmasın diye kardeşim. ilk gece hemen ilişkiye girme heyecan olursa, biraz sakinleş ondan sonra
- +1 yıl
Eyvallah saol abi
Cevap sahibi+1 yılsende sağol, Allah mesut etsin
birşey olmaz merak etme, görsel olarak seni sevmiş evleniyorsunuz işte. ne bu büyük takıntısı millette anlamadım. mutluluklar şimdiden :D
013 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiz ama ne bilim eşimi kaybetmekten korkuyorum buzamana kadar ilişkiye girmedim karima sakladim kendimi. . yikilirim ayrilir ya da aldatirsa
- +1 yıl
Boyum 1; 94 kilom 109. . zayiflasam uzarmi :(
- +1 yıl
Diyeti Bozuyorum sürekli napicam bilmiorum
- +1 yıl
Peki ilk gece dilimle vajinasini uyarsam bu ona zevk verirmi tepki göstermez demi bana
- +1 yıl
On sevisme bu değilmi opusmemi oluor on sevişme. hiç opusmedimde nasıl opusulur onuda bilmiyorum ben naneyi yedim
- +1 yıl
Sen Cansın ya adınız ne?
- +1 yıl
Cidden soruyorum gerçek hayatta adın ne?
+1 yılsen wajinasi sarkik die bosarmisin
13 Yorumla- +1 yıl
Bosanmam ama bunu bana arkadasim soyledi zevk alamazsa bosa nir dedi. Ben her haliyle kabul ederim
- +1 yıl
ole yapanlarda war ama esin seni sewiyosa bunu hic sorun etmez ki ewlencekmisiniz sewiyodur hem derler ya boyu değil islewi die hem normal yani bakma sen 17 18 die atanlara allah mutlu etsin eic icinde tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yılya bir çek git sorudaki meymenet bozukluğuna bak bir yahu... Kardeş yeni bir sentetik çıkmış sanırım onun kafası ile soruyorsun.. evlenmeden önce istersen bir birinizin cinsel organ niteliklerini noterde tastikleyin... Saçmalık bu ya evlilik meclisi bu kadar basit değil bireylerin uzluvlarına göre hareket etmez...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyorum evlenmeye karar vermişimki kesinlikle bunun için boşanmam ama şuda kesin tatmin olmaz ben hissetmiyorum ble. bide daha öncekilerden tatmin olmadığım için bıraktım erkek tatmin edeblirsse kadın asla aldatmazda brakmazda farklı fantaziler dene mutlaka tatmin et
01 Yorumla- +1 yıl
Özelden konussak nolur bana yardımcı ol özelden nolur sevap kazanirsin Yuvam yikilmasin
ben olsam boşanmam ya. penıs boyuna gelene kadar daha önemlı seyler var ılıskılerde
05 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kız bosanir ya da aldatir diyor
- +1 yıl
şu an ölmek istiyorum resmen ya neden benimki böyle off ya
- +1 yıl
E hadi boşandı naparim ben :(
+1 yıliyi bir insan olursa acır bosanmaz ama aldatır.. tövbe ya
02 Yorumla- +1 yıl
Aldatirmi? Öyle bir karaktere sahipsiniz kızlar olarak
- +1 yıl
alay etmiştim
Karakterini bilmeden ve evlilikte ki hayallerini bişey söylememiz çok saçma olur.. Sen karar ver boşanırmı boşanmaz mı
00 Yorumla
+1 yılNe mantıksız insanlarsınız ya hayret ediyorum gerçekten
09 Yorumla- +1 yıl
Zor durumdayım eğer boşanma ihtimali varsa bileyim
- +1 yıl
Karın seni bunun için boşamaz sakin ol cinselliğe çok düşkün değilse seni sevdiği için evlendiyse sıkıntı yok
- +1 yıl
Üstteki gizli kullanici bosan ir Dior hanginizin dediği doğru
- +1 yıl
Sen karına güvenmiyomusun? Esin olucak kişi o , onunla paylaşman gerek
- +1 yıl
Evlenmeden bunumu soyleyim ya olmaz söyleyemem zaten hiç cinsel ilişkide bulunmadım kendimi karima sakladim
- +1 yıl
Söylememen hata olur biz burada ne desek boş karına bunu uygun yolla söyle ve sorun olurmu de çünkü evlilikte cinsel yaşamda sorun olması ev içindeki huzursuzluga neden olur
- +1 yıl
Beni bu yüzden sevicekse sevmesin daha iyi kardes. . zenci değiliz sonuçta 1m olacak hali yok allah böyle yaratmis
- +1 yıl
ozaman kafana takma basit
- +1 yıl
Kız hemşire
boşanmaz 7 cm den büyükse sorun yok zaten.. çocuğunuz olması için 7 cm'i geçmesi gerekiyor..
03 Yorumla- +1 yıl
Abi zevk almaz diye korkuyorum
Bunu şimdiye kadar konuşmadınmı hiç. Neden onunla oturup konuşmayı denemiyorsun. Bu gibi durumlar ilerde büyük sorunlara sebep oluyor bazen.
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır bu konuları konuşmadık ne zaman konusucak olsak kızıyor bana
- +1 yıl
Allah böyle yarattı beni bukadar var Penisim uzun değil beğenmez ise gitsin hergün başka kocaninki büyük olsun ama her gece dovsun
- +1 yıl
Oylede abi nekadari gircek nekadar disarda kalicak altı üstü ortapatmak kadar
+1 yılBir güzel oral seks yap seninkini 95 cm görmezse ne olayım?
00 YorumlaEğer doyurmsan ve güvenmiyorsan belli bir süre sonra başkasının altına yatar
02 Yorumla- +1 yıl
Napim küçük diye olelimmi
+1 yılyapicak birşey yok hocam idare etcen ama boşanmaz eşin hayirli olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah saol
+1 yılkafaya takma yeterli kardeş geç boşalıyosan hiç sorun olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Erken bosaliyorum mast yaparken
- +1 yıl
karıya gitmedinmi hiç
- +1 yıl
Yok valla kariya gitmeye utandım küçük diye
+1 yıl9.5 cm penis mi olur ya ne o öyle ilk okul cetveli gibi
20 Yorumla
+1 yılBüyük bir ihtimalle ya aldatır, ya boşanır. Kadınların hiçbirine güven olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntı etme 7-15 arası standart ölçüdür, Zamanla uzatma çalışmalarına başlarsın artık =))
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
Üstad ne oldu son durum? Mutluluklar dilerim
00 YorumlaBol bol bamya ye :) seviyorsa sorun etmez onu
00 YorumlaHayal gücünüze hayranım KS üyeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa hemşo takma kafana.
02 Yorumla- +1 yıl
Takma demesi kolay gelde bana sor
Cevap sahibi+1 yılSen onu mutlu etmeye bak. kalin olsun yeter onlara.
+1 yılSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanabilir
121 Yorumla- +1 yıl
Hersey sexmidir yani
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin temeli seks
- +1 yıl
Ne yapıcam ozaman oleyimmi
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım benim için sorun olmazdı ama cogu kadın ıcın sorun evlilik boşanma sebepleri 1 2 sene evli kalırsınız ya boşanır ya da aldatır seni cok seviyorsa hep mast yapar ama mutlu olamaz clas99 çeneni kapat
- +1 yıl
Napayım allah bole yarattı kızlar orta parmakla zevk alior benim Penis orta parmak tan daha büyük ve daha kalın ozaman zevk alır
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsun ama sanmam hemen boşalıyomuşsun bide
Cevap sahibi+1 yılAyrıca zayıfla kız ezilmesin
- +1 yıl
Erken bosaliyorum ama 5 posta atabiliyoru m. . zayiflayami yorum diyeti Bozuyorum
Cevap sahibi+1 yılKız kaç kilo
- +1 yıl
Balık etli isteya çok kilolu değil
Cevap sahibi+1 yılÖldürme la kızı sakın bakirmisin? Bakiremi?
- +1 yıl
Hiç ilişkiye girmedim 22 yılın acısı içimde :)
Cevap sahibi+1 yılAdamsın panpa Oral yap memelerine ilgi göster ama kendinden geçme:D pozisyonlar deneyin çok sert davranma yavaş gir sonra hızlan hemen boşalmamaya odaklan
- +1 yıl
Niye nasıl zevk alacam bosalmaZsam
Cevap sahibi+1 yıl3 dakıkada boşalırsan sıkıntı mk
- +1 yıl
1 dk surmuyor bile keşke ucdakika olsa
Cevap sahibi+1 yılÇüş kesin boşanır
- +1 yıl
Gecikdirici alırım
Cevap sahibi+1 yıliyi oral yapta sen
- +1 yıl
Oral yaparsam nolur
+1 yılBosanmaz askmm