BDSM ( Kölelik/Hakimiyet) Nedir?

Sorulan sorularda sıklıkla kişilerin bdsmi araştırdıklarını ve yorumlayan kişilerin de fazlasıyla yetersiz ve yanlış bilgilere sahip olduklarını görüyorum. Bilgi sahibi olmanın bir zararı yoktur diyerek bazı sorulara gelelim.

Hiç hayatınızda;

Elleriniz partneriniz tarafindan sıkıca bir arada tutuldu mu? veya hiç partneriniz tarafından elleriniz meselâ ipek bir eşarpla bağlandı mı?

Sevgiliniz vulgar, argo kelimeler kullandığında heyecanlandığınız oldu mu?

Sevişirken küçük ısırıkları, çimdiklenmeyi hoş karşılar mısınız?

Hiç partnerinizle oyun türünde güreştiniz mi?

Aranızda bile bile tartıştığınız oldu mu?

Hiç seksüel utanılacak bir durumda kaldığınızda heyecanlandığınız oldu mu?

Partneriniz tarafindan hafifçe tehdit edilince heyecan duyduğunuz oldu mu?

Normal işlerinizle uğraşırken partneriniz tarafindan okşanmak veya ellenmekten heyecan duyduğunuz oldu mu?

Aslında sorulsa itiraz edeceğiniz bir seksüel harekete zorlandıktan sonra hoşunuza gittiğini fark ettiğiniz oldu mu?

Hiç başkalarını seyretmekten veya seyredildiğinizi keşfetmekten heyecanlandığınız oldu mu?

Hiç oyuncu bir tavırla seks isteğinizi yalvararak ortaya koydunuz mu?

Eğer bazılarına cevaplarınız evet ise buyrun BDSM dünyasına...

BDSM Nedir?

link

BDSM Hikayeleri, Terimler, Teorik Bilgiler

link

Soru 146558
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar

Ekleme taleplerim çıldırmış durumda. Neden deli gibi ekleme yolluyorsunuz? Buraya girdiğim ilk günden beri gizli kullanıcılara şaşırıyordum neden gizliler diye ama şimdi anladım. Nedir bu illa gizli saklı mı yazmalıyım mesajlarımı?

Bu sadece bilgi paylaşımıdır. Lütfen sormak istedikleriniz varsa buradan sorunuz. Bunun harici benden bir beklentiniz olmasın.
BDSM ( Kölelik/Hakimiyet) Nedir?