Tırtıklı prezervatifler dış yüzeyinin belirli kısımlarında tırtıklar ya da kabartmalar bulunabilen özel prezervatiflerdir. Birçok prezervatif markasının tırtıklı prezervatifleri vardır. Özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tırtıklı prezervatifler tercih edilir. Çünkü tırtıklı prezervatifler vajina içini çok daha iyi uyarırlar. Bu da tırtıklı prezervatiflerin kadınlara cinsel ilişki sırasında çok daha fazla zevk vermesine sebep olurlar. Tırtıklı prezervatif acıtır mı, tırtıklı prezervatif farkı nelerdir sorularına ise istersen birlikte cevap bulalım.
Tırtıklı prezervatif farkı
Tırtıklı prezervatiflerin diğer prezervatiflerden temel farkı dış kısımlarında bulunan tırtıklar ya da kabartmalardır. Bu tırtıklar ya da kabartmalar prezervatifin sadece uç kısmında olabileceği gibi bütün prezervatif boyunca da olabilir. Birkaç denemeden sonra kendin için en uygun, sana en çok zevk veren tırtıklı prezervatifi bulacağından eminim.
Tırtıklı prezervatif acıtır mı
Tırtıklı yüzeyin can acıtıp acıtmayacağı sıklıkla sorulan bir sorudur. Ancak hayır, gerekli ıslaklık sağlandıktan sonra tırtıklı prezervatifler can acısı kesinlikle yapmaz. Hatta bunun yanında tırtıklı prezervatifler kadınların zevklerini katlar. Yani kadına zevk vermek için kullanılan bir ürünün kadının canını acıtması zaten abes olurdu değil mi?
Tırtıklı prezervatif özellikleri
Tırtıklı ve kabartmalı prezervatifler dokulu dış yüzeylerinin yanında birden çok özelliğe sahip olabilir. Örneğin tırtıklı bir prezervatif aynı anda afrodizyak etkili de olabilir. Ya da tırtıklı prezervatiflerin kadının zevkine göre sadece baş kısmı tırtıklı olabilir ya da tamamı tırtıklı olup baş kısmı daha geniş olabilir. İstersen sana seçimini kolaylaştırmak için birkaç tırtıklı prezervatif önerimi paylaşayım ve tırtıklı prezervatif yorumları yapayım.
OKEY Zirve
OKEY ZİRVE
OKEY Zirve hem tırtıklı hem kabartmalı hem de aromalı bir prezervatiftir. Cinsellikte zevkin zirvesine ulaşmak istiyorusan kesinlikle OKEY Zirve denemelisin.
OKEY Çifte Haz
OKEY ÇİFTE HAZ
OKEY Çifte Haz ilişkide hem kadının hem erkeğin aldığı zevki arttırmayı amaçlar. Baş kısmı geniştir bu da OKEY Zirve'nin erkeklerin zevkini arttırmasını sağlar. Aynı zamanda tırtıklı ve kabartmalı bir prezervatif olması ise ilişkide kadınların zevkini katlar.
OKEY Nirvana
OKEY NİRVANA
Geldik benim favorime. OKEY Nirvana denediğim tüm prezervatifler içinde benim favorim oldu. Çünkü OKEY Nirvana ultra tırtıklı yapısının yanında aynı zamanda afrodizyak etkili. İçerisinde bulundurduğu Orgazmax jeli sayesinde orgazmı da kolaylaştırıyor. Özellikle cinsellikte orgazm olamıyorum diyen kadınların kesinlikle OKEY Nirvanayı kullanması gerektiğini düşünüyorum.
Yani sonuç olarak tırtıklı ve kabartmalı prezervatifler kesinlikle kadınların cinsellik sırasındaki hazlarını arttırıyor, tırtıklı prezervatifler acı yapmıyorlar ve tahrişe neden olmuyorlar. Kesinlikle denenmesi veya şans verilmesi gereken ürünler olduklarını düşünüyorum. Umarım denediğin zaman sen de partnerin de tırtıklı prezervatiflerden memnun kalırsınız. İyi günler
prezervatifin üzerinde hemen hemen her tarafını saran çok küçük yuvarlak tümsekler var bunlarda prezervatifin kendi maddesiyle aynı olduğu için acı vermesi imkansız ki.noktacıklar halinde bir çok çıkıntı işte.tabi buda içeriye girip çıkarken bayana daha çok haz veriyo sürtünmeden dolayı.Kullandım ve kız arkadaşım beğendi.tecrübe edilmeli diye düşünüyorum
Alacağın zevkten çok acı duyacam endişesiz başlarsan sekse, iğneyi batırmadan canım acıdı diyenlerden farkın olmaz. Yok ne acıması. Odaklanacağın şey o olmamalı. Zaten ıslanmadan sekse başlanmaz. Islandıktan sonra kayar girer içeri. Islanma olmadan bşlarsan acır zaten. Erekte (erekte sadece erkekte yok kadınında vajinası içeride erekte oluyor, ıslanmalar falan oluyor, penis rahat girsin diye) olmadan seks olmaz. O yüzden acımaz. Tırtık mırtık ı ııh.
Yazıda düzeltme: Alacağın zevkten çok acı duyacam endişesiyle başlarsan sekse, iğneyi batırmadan canım acıdı diyenlerden farkın olmaz. Yok ne acıması. Odaklanacağın şey o olmamalı. Zaten ıslanmadan sekse başlanmaz. Islandıktan sonra kayar girer içeri. Islanma olmadan başlarsan acır zaten. Kuru kuru masaj yapılır mı mesela? Hayır. Erekte (erekte sadece erkekte yok kadınında vajinası içeride erekte oluyor, ıslanmalar falan oluyor, penis rahat girsin diye. Bu olmadan erkek "tamam benimki uyandı hurra "yok öyle birşey.) olmadan seks yapılmamalı. Herşey hazırsa, öyle seks yaparsan acımaz. Tırtık mırtık ı ııh.
bence prezervatıfsız seks en guzelı et ete degecek yoksa ne anlamı kaldı. kadına gıren sik degıl prezervatıftır erkegınde ıcıne soktugu * veya got degıl prezervatıfıtr. ıllakı kullanılacaksa da en ınce halı olmalı.
öyle bir yazmışsın ki sank dikenli tel ☺kullandım ama partnerim beğenmedi başka aldım acıttığı için değil görünce huylandı. okey nirvana kullanıyorum şimdi
Hiç sevmem onu takınca boşalamıyorum.. Bir gün 20 li yaşlardayken bir kadın bana gaz maskesiyle gül mü koklanır diyip çekip atmıştı o gün bu gündür takmadım :)
tırtıklı prezervatifin tırtık dedikleri çok küçük yumuşak noktalar...çok az prüzlü..çok işe yaradığını zannetmiyorum belki ilkinde farkedersin ufak bir prüz ama 2. 3. de bişey hissetmiyormuşsun;)
En İyi Cevaplar