Arkadaşlar kız arkadaşımı zevke getirmek için ona masturbasyon yapıyordum biraz fazla zevke gelsin diye parmağımı soktum kan geldi kızlığımı bozuldu şimdi daha sevişmeden oldu bu kendimi kötü hissediyorum bekareti gittimi şimdi?
Cevabın nedir?
+1 yılİşte buradan milletin ne kadar cahil olduğunu anlayabiliyoruz.
Benim şaşırdığım konu kızlarında git diktir demesi.Bu konuya yorum yapıyorum çünkü bir şeyi açıklığa getirmek gerekli.Bozulan bekareti diktirmek sanıldığı kadar kolay bir şey değil arkadaşlar, kimse mümkünse bu heveste olmasın.Dikilen zarın dayanma süresi saatlerle sınırlı.Bunun bilincinde olun lütfen.Bu işlem adamda hem para hemde zeka ister.
Senin ne yapman gerektiği konusunda ise bir yorumda bulunmak istemiyorum.Böyle bir toplumda sana nasıl olsa hiç bir şey olmaz.
Gerildim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi yüzyıldayız ya hayatın keyfini çıkartın, başka insanlar ne düşünecek diye yaşamayın. 18 yaşındaymışsın evlenilir mi bu yaşta? Sakın öyle bir hata yapmayın, seviyorsanız güzel bir ilişkiniz olur işte. Sonunu düşünmeyin. Kız ortada kaldı diyenlere de şaşırıyorum, herkesin kafasında bir kızlık zarıdır gidiyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen kızı seviyorum asla bırakmam onu ama evlenene kadar öğrenmelerinden korkuyorum özellikle bu yaşımızda benim aile biraz serttir babam döver ayrıca kızın abiside beni kesin, kesin bir tarafımı sakatlar.
Usta vajinasini oksayip bosaltacak kadar samimi isen, hemen bir güzel aikisip zevkin soeuklarina varacakainiz ilimizde. Daha aonra ya o hatunu alip hanimin yapip ilimizde kurtulacakainiz bu günahtan ya da basacksin parayi kişlik zarini diktirereksin.
Geçmiş olsun.12 Yorumla
Soran+1 yılParam yokki. :( Evlenmek istediğimizi nasıl söylicem ailelere onu hiç bilmiyorum biz çocukluktan beri beraberiz yani ailelerimiz bizi arkadaş bilir kardeş gibiydik sonrada sevgili olduk ve sevişmeye başladık daha sonralarında ama asla penis felan girmedim yani o kadar ileriye gitmedik böyle bozulacağını hiç tahmin etmemiştim biz sevgili olduğumuzu söylersek bile acaip olay olur nasıl olur siz kardeş gibiydiniz felan diye birde kızla seviştiğimizi öğrenirlerse birde bekaretinide bozdum iyice işler kötüleşti abisi ve babası çok serttir ayrıca kendi babamda inanılmaz serttir yandık alıştıra, aşlıştıra biz sevgiliyiz diycez sonrada evlenmek istiyoruz diycez başka yolu yok galiba. :(
- +1 yıl
Kardeş yanlis anlamada senin kişi bir sikmedigin kalmis. Ayrıca sevgilisiniz yapacak hiic bisey kalmamis, sen bu hani alacan hanimin yapip yila devam edeceksin.
Yoksa ne ailelerden nede gunahindan kurtulamzsin san soyleyim.
Hem penis girmedi diyon ama maşallah vajinaya kadar parmaklamissin be usta.
olmuş yapacak birşey yok başka türlüde olabilirdi insanın düşünmesi lazım cinselliğini yaşarsın sonra bir hata daha olur kız hamile kalır işte bunlar hep risk
04 Yorumla
Soran+1 yılOff ya vallahi pişman oldum keşke kendisi bildiği yoldan yapsaydın ne bileyim oda sesini çıkarmadım zevkten gidiyordu bende daha fazla zevk alsın diye yaptım.
Soran+1 yılBüyük kötülük yaptım galbia ona oda üzüldü ne yapıcam şimdi ben gibisinden?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
16Cevap
Aşağıda yorum yaptım cevap vermedin. Eğer öyle içinde kuşku olacaksa gidin doktora muayene ettirin ne zaman yırtıldığı belli olur (6-7). Bir de seviyorum diyorsun. Madem küçüklükten beri arkadaşın hiç mi tanımadın kızı? Hiç mi güvenmedin? Ay nasıl sinir oldum ya.
16 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ona güvenim sonsuz ona kendi ailemden daha fazla değer veririm ve severim her zaman bana moral olmuş beni sevmiş bir kızdır güvenim sonsuz ama aklım karma karışık herşeyi başka türlü algılıyorum şu an ailelerimiz öğrenirse diye endişleniyorum ben onu asla ama asla bırakmam.
- +1 yıl
Sen, o ve Allah arasında kalsın. Kimseye söylemeyin. Kız arkadaşının yanında ol ve onu bırakma. Bence ilişkiye felan girmeyin. İlk ilişkiniz düğün gecesinde olsun.. Daha az yıpratır yaşanmamış gibi davranmanız. O kan gelmese bile o kadar ileriye gittiğin senin çıplak gördüğün bir insanla zaten evlenmen gerekir. Bana sorarsan.
Soran+1 yılHaklısınız zaten bizde öyle düşünüyorduk yani ilkimizi evlendiğimiz gece yaşayalım diyorduk ama oldu işte orallar felan sonrasında bu duruma geldik ama hiç penisimle girmedim yani Analdan dahi olsa yapmadık en fazla buraya kadar ilerledik onda da bekareti gitti.
Soran+1 yılOda çok üzgün beni suçlamadı ama öyle hissediyorum sanki utanıyor yarın konuşucam onunla bu konuları asla bırakmıycam ve evlenene kadar öpüşmeden daha fazla ileriye gitmeyelim diycem kabul edecektir muhtemelen.
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmiş olsun bozulmuş.
23 Yorumla
Soran+1 yılYemin et ne olucak şimdi? Ya böyle bekaret bozulurmu ya?
Soran+1 yılHay Allahım ya ne yapıcam ben şimdi onunla mecbur evlenmek zorundamıyım?
+1 yılMuhtemelen gitmiş olabilir ya da tahriş olmuş da olabilir... Gitmemiş olsa bile bu yaptığınızı değiştirmez. Böyle işlere kalkışmayın birdaha
01 Yorumla
Soran+1 yılBilseydim böyle olucakları hayatta kalkışmazdım elimi bile sürmezdim üstüne ama bilemedim.
+1 yılNeyin telaşı bu anlamadım sen kızı sevmiyor musun bir gelecek düşünmüyor musun. Hayır ise o kızla ne işin var ki zaten.
013 Yorumla
Soran+1 yılKız benim çocukluk aşkımdır 6 yaşından beri birbirimizi tanırız ailelerimiz çok yakındır ama bizi kardeş gibi sanıyorlar halbukı sevgiliyiz birde bu bekaret olayları, sevişmeler felan çıkarsa ne olucak ondan korkuyorum.
- +1 yıl
Öğrenci misin sen. Üni. Mi yoksa lise mi.
Soran+1 yılLise yaş 18 kız 17.
- +1 yıl
Daha çocuksunuz yaptığınızın sorumluluğunu alacak vaziyette değilsiniz yaptığınıza bak.
Soran+1 yılÇocukluktan beri sevgiliyiz ama yani bırakmayız birbirimizi sadece korkuyorum ailelerimiz öğrenirse diye bizi kardeş gibi biliyorlar biz birlikte büyüdük çünkü.
- +1 yıl
Kız bekarete önem veriyorsa ve dahası seninle evlenmek istiyorsa uzatmadan evlenirsen sorun çıkmaz.
Soran+1 yılEvert veriyor biz sevgili olduğumuz dönemlerde biraz soğuk davranıyordu böyle şeylere yani her defasında söylüyordu bunu korkuyorum diye korktuğumuz başımıza geldi. :(
- +1 yıl
Sana diyim ailelerden habersiz dini nikah işi daha da berbat eder gibime geliyor. Madem evli gibi olmak istiyorsun ailelere evlenmek istediğinizi söyleyin evlenin.
Soran+1 yılBizi kardeş bilirler yani birden biz evlenmek istiyoruz deyince büyük şok yaşarlar herhalde ama fena halde sıkıştık galiba en doğrusu söylemek yapacak birşey yok. :(
- +1 yıl
Ya siz düzgünce evlenmek istiyoruz deyin bir şey olmaz. bir de düşün dini nikah yapıp ilişkiye girsen ve kız hamile kalsa ne yapacaksın.
Soran+1 yılDini nikah yapınca gene normal hayatımıza devam edicez yan ibirlikte kalmıcazki sadece aileler bilene kadar böyle kalıcaz yaptığımızın büyük günah olduğu biliyoruz yani zina işledik evet bu yüzden Dini nikahla karım sayılırsa biraz olsun rahatlarız diye düşünüyorum.
- +1 yıl
:) bence dini nikaha güvenip bir şeyler yaparsınız. Neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın.
Soran+1 yılAnneme açmaya çalışıcam konuyu o her zaman beni anlayışla karşılıyor evlenmek istediğimizi tabiki ve aslında küçüklükten beri bizim sevgili olduğumuzu.
ciplak halini gormusun sen daha bekaret mi dusunuyorsun...
06 Yorumla
Soran+1 yılOff yandık ya. :(
Soran+1 yılDini nikah yapıcam onunla ailelerin haberi olmadan.
Soran+1 yılSonradan söyleriz olmazmı ki? :(
+1 yılne bahtsız adamsın çölde sahra bulmuşsun ama hepsi serap sanmışsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBozuldu yani ne yapıcam peki ben şimdi?
+1 yılbak güzel kardeşim olan olmuş üzülmeyin artık korunarak yapın zevkini çıkarttın zar ne yaparsan yap olmayacak diktirmek felan da hikaye keyfini çıkarttın artık ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki başımız belaya girmesin sonra?
- +1 yıl
tabikide hayır yeter ki korunmaya dikkat edin
Soran+1 yılOff öyle yapıcaz artık başka yolu yok. :(
- +1 yıl
buna ilk oflayan sensin lan :)
Soran+1 yılKorkuyorum sadece öğrenirse ailesi diye.
- +1 yıl
lan yok lan öğrenmez şaşırma hem sen kızı ortada komayı düşünmüyon herhalde ben keyfini çıkart derken takıl bırak anlamında demedim o seni bırakana kadar bırakma ve devam et
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten seviyorum ben kızı.
- +1 yıl
helal o zaman sana :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekaret gitti.. kiz basina kaldi.. ben onun yerinde olsam... benden ayrilmak istedigin zaman üstüne abilerimi salarim :P
11 Yorumla
Soran+1 yılYüklenmeyin ya böyle olucağını sanmadım ama gerçekten ben daha fazla zevk alsın diye öyle yaptım. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmis olsun bozulmus, yasalara gore nasil oluyor bilmiyorum zatende onemi yok!! vicdaninin ve kalbinin sesini dinlemelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum asla bırakmam ama hemen evlenemeyizki daha 18 yaşındayız off. :(
Cevap sahibi+1 yılBencede evlemeyin çok gençsiniz artik gerçegi ikinizde biliyorsunuz iliskinize bu sekilde devam edin. Hersey yolunda giderse ilerde evlenirsiniz..
Soran+1 yılBiz 6 yaşından beri beraberiz yani çocuklıktan beri severim ben onu ailelerimiz çok yakındır ve bizi açıkçası kardeş gibi biliyorlar çok samimi olduğumu biliyorlar ama iki yan arkadaş gibi sevgili olduğumu bilmiyorlar öğrenirlerse ailelerimizin arasının bozulmasından korkuyorum abisi zaten beni sürekli döverdi küçükken birde bu olaydan sonra öldürür kesin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen dikiş kutumu ve ilk yardım çantamı alıp geliyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeyin ya. :(
Cevap sahibi+1 yılsevişmeyi biliyorsun da kukunun nasıl bozulduğunu mu bilmiyorsun yeme bizi
Soran+1 yılSeviştim ama bekaretinin bozulacağını tahmin etmedim. :(
Hemen kızı çöpe at ve kullanılmamış yeni bir tane bul.
05 Yorumla
Soran+1 yılYüklenmeyin ya off bilerek yapmadımki yan idüşünmedim. :(((((
Soran+1 yılOnu çok, çok seviyorum ben ama yaşımız erken evlenmek için ailelerimize söylersek uçururlar bizi heleki bunda bir abi var düşman başına beni kesin ya öldürür ya da öldüresiye döver. :((
Soran+1 yılÖğrenirlerse bir gün diye korkuyorum işte. :(
lan bişey olmaz korkma manyak sağlıkçı olarak söylüyorum parmakla bozulsada cinsel ilişkide yinede kanar için rahat olsun dert etmeyin böle şeyleri.
00 Yorumla
+1 yılZedelenmiş olabilir fazla telaşe yapma
ilk girişte hafif esner 2 3 git gelden sonra bozulur15 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden hiç yaşamadık yani oral felan yaptım ama içeri girmemiştim hiç ilk defa oldu.
- +1 yıl
rahat ol yahu koca penis giriyorda 2 3 git gelden sonra bozuluyor birde sen parmak diyosun kesin zedenlenme oldu eğer çok korkun varsa kız 18 e grince kontrole gidin 200 tl arası özel hastanelerde
Soran+1 yılHastane bildirmez değilmi aileye?
- +1 yıl
18 yaşına girdiğinden itibaren öyle birşey olmaz..
Soran+1 yılKız 17.
Artik bir karin var.Sorumluluklarinin bilincinde olmalisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılKarımmı? Yani kesin evlilik diyorsunuz?
Soran+1 yılDini nikah yapıcam onunla dinen karım olucak başka yolu yok gibi.
kızına bısı olsam senı pompalıyla vuruldum hemde pompalıyla
06 Yorumla
Soran+1 yılAbi yapmayın ya ben kızı seviyorum yüz üstü asla bırakmam. :((
Soran+1 yılYaşım 18 en büyük sorun burada.
Soran+1 yılAsla bırakmam o benim çocukluk aşkım onu herşeyden çok seviyorum ama yaşımız biraz sorun yani tam evlenme çağına gelene kadar öğrenemlerinden korkuyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo çıplak gördüğün an bekareti gitmiş zaten. Kan da göstergesi.
216 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam peki? :(
Cevap sahibi+1 yılEvlencen.
Soran+1 yılYaş 18. :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman kızı hiç bırakmıcaksın. Askerden sonra evlilik.
Soran+1 yılBen açıkçası 24-25 den aşağı evlilik düşünmüyordum ama bu durumda galiba hemen olması gerekiyor. :(
Cevap sahibi+1 yıl24-25 iyidir.
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum ama baskı yaparsa diye korkuyorum beni yanlış anlayıp sen beni oyalıyormusun gibisinden bekaretimi bozdun şimdi bırakıcakmısın diye?
Cevap sahibi+1 yılYok o kadar sene bırakmassan sorun olmaz.
Soran+1 yılİnşallah olmaz ya acaba diyorum dini nikah felanmı yapsak hani aramızda iyi bir bağ olsun evli sayılalım diye?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bak. Mantıklı çocuk seni.
Soran+1 yılEvet Dini nikah olabilir ama iki kişiyle felan olurmu? ya da arkadaşlarımızı felan çağırsak yanılmıyorsam 15 yaşından sonra olabiliyor ikimizde ergenlik çağını geçtik. :/
Cevap sahibi+1 yılOlur olur yapilir gizli
Soran+1 yılPeki ne olucak böyle anlaşılırsa ya hamile kalrısa ne yaparım ben? :(((((((
Cevap sahibi+1 yılParmakla hamile mi kalicak ahshahhshshs
Soran+1 yılBilmiyorum ya birşeyler olur diye korkuyorum yani. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidin doktora diktirin. Bozulmuş.
18 yasindaysa aileye haber verilmez ama diktirmek 3 bin tl fln.06 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidersek ailelerin haberi olmazmı? Ayrıca çok para nereden bulucam parayı?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum interneten bir arastir ben baktim 3 bin tl idi.
18 yasindaysn olmaz haberi kiz 18 icindemi
Soran+1 yılKız 17, 18'e gircek.
Cevap sahibi+1 yılHemen yaptirmak zorunda değilsiniz. Para biriktirip yaptirin yazin çalış kizda çalışsın
Soran+1 yılAilesi izin vermezki ona ayrıca seviyorumda yani evlenicez ama bir kaç sene sonra. O kadar parayı toplayabilirmiyiz hiç bilmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırak gitsin, dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
23 Yorumla
Soran+1 yılBozuldumu yani?
Cevap sahibi+1 yılben olsam ben de bozulurdum
Soran+1 yılOff ya. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle durumlarda genelde kızın babası çocuğu vuruyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbi demin yaaa offf. Kızın babası beni tanıyor biz çocukluktan beri tanırırız birbirimizi sadece bizi aileler kardeş biliyor yoksa tanıyorum babasını felan biraz sert adam ama cidden yaparmı bunu?
Cevap sahibi+1 yılBilmem artık yapar mı yapmaz mı ama bir öğrenirse çok feci şekilde tepki vereceğini tahmin edebiliyorum. Bir de tanıyor diyorsun ki o çok fena.
Soran+1 yılYandım cidden ben adam sinirlidir biraz bazen bana kızar ki bunu öğrenince harbiden yakar beni mahalleye felan rezil oluruz bu kızla dini nikah yapmam gerekicek galiba.
+1 yılNe şehit ne gazi b.ok yolunu gitti niyazi olmuş
33 Yorumla- +1 yıl
ahahah hiç gülecegim yoktu :D Allah yardımcınız olsun ben bilemedim qanlamam da zaten
- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yılOfff. :(((
14-15 yaşında çocuklarsınız. utanmadınızmı ya?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 18, kız arkadaşım 17, 18 e gircek abi biliyorum büyük hata yaptık ama seviyoruz birbirimizi ben ömür boyu ondan ayrılmamaya yemin ettim çocukluktan beri biz sevgiliyiz 6 yaşından beri yani ilklerden karşıydık evlenene kadar yapmıycaktık sonrada olmaya başladı ama hiç penisimle girmedim Analdan dahi yapmadık en fazla bu kadar ileriy gittik en büyük cinsel ilişkimiş Oral başka yok.
Soran+1 yılBen masturbasyon yaptım evet bu doğru ona oral yapmadan önce bana oral yapmıştı yani böyle olma olasılığı varmı?
+1 yılSikin dursa elin durmamış be kardeş..
31 Yorumla
Soran+1 yılBilseydim hiç ilişki felan yaşamazdım yani böyle olacağını bilseydim hiç kızı soymazdım bile ya. :(
+1 yılO yar senindir artık bırakırsan namertsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakmam ama yaşımız küçük o büyük sorun. :(
Ohooooo bide soruyon daha..
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzelticem peki bekareti felan?
Soran+1 yılDini nikahla olurmu ailelerimiz öğrenmeden?
- +1 yıl
sende böle yerlere yorum yapp !
+1 yılGeçmiş olsun gitti bekaret
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ne yapıcam ben peki? :(
- +1 yıl
Alıcaksın kızı napıcan ortada mı bırakıcan
Soran+1 yılYaşım daha 18 nasıl alıcam kızı tamam çok seviyorum ama ben kendime bakamıyorum daha tamam kızıcaksınız yapmasaydın diye onu asla bırakmam zaten seviyorum ama hemen evlenememki ailelerimiz öğrenirse bizi yakarlar ben hem kendi ailemden hemde onun ailesinden dayak yerim herkese rezil olurum :((
- +1 yıl
İlişkiniz devam etsin o zaman.
Soran+1 yılZaten devam edicek ama ailelerin öğrenemsinden korkuyorum. :(
İŞte fakirsiniz daha sevişmesini beceremiyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazık sana artık evlencen mecbur
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evlenicem yaşım 18, kız 17. :(
Cevap sahibi+1 yılileriyi kasteddim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkan gelirken acı çektimi.
020 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ses çıkardı. :(
Cevap sahibi+1 yılbu kız seni kandırıyor olmasın. zaten kız değildi sana bana böyle yap o sırada bir yerde kan gelmiştir gitti kızlık.
Soran+1 yılYok abi ya bakire bir kızdı kız vainadan geldi kan.
Cevap sahibi+1 yılvajinadan gelen her kan o kan olmayabilir. ben sadece bunu yapan kızların olduğunu bil diyorum. yemesin yani seni.
Soran+1 yılBeni gerçekten seven bir kızdı asla bana yalan söylemez yapsa bile yaptım der dürüst bir kızdır.
Cevap sahibi+1 yılbiz ne dürüst kızlar gördük. önünde şu an bir perde var merak etme.
Soran+1 yılKandırıyormu diyorsun yani? :(
Cevap sahibi+1 yılben dikkat et diyorum.
- +1 yıl
Bu kızların kaderi de neymiş be kardeşim, adam gider kızın bekaretini bozar, sonra da kızı o* çıkarıp kendi vicdanını rahatlatmaya çalışır... İşte siz busunuz. Hemen sen de git elin adamına inan "Kandırıyor mu diyorsun yani" diye hemen inandın aferin sana...
Cevap sahibi+1 yılher kızı katmadık dikkat et dedim. yapan var dedim. kalkıp yaptı demedim. senin olayın farklıdır gelip burada aynı şeyi arama. sevgilim bana hep kız olduğunu söyledi ilişkiye gerdekten önce girmem diyordu ama Allah işte erken girdik sonrada itiraf etti. kızlığınız önemsiz adama koyan kandırılmak.
Cevap sahibi+1 yılmaşallah etrafındakilerin hepsi kademeliymiş.
Cevap sahibi+1 yılçıktım ne olacak şimdi. birazdan ad soyad adreste istersin yazayım mı? şimdi s.. gelip buraya duygusal yaklaşma kızların ne bok yediğini biliyoruz adamı uyardık o da zaten sevgilisine göre hareket eder.
- +1 yıl
S.. devamı ne? Küçül daha fazla devam et. Genelleme niye yapıyorsun? Kızların ne olduğunu biliyoruz? Senin çevrendekiler öyleyse biz ne yapalım? Çok büyük konuşuyorsun benden sana tavsiye bu kadar büyük konuşma. Küçümsediğin şeyi yaşamadan ölmezsin buna benzer peygamber efendimizin (s.a.v) de bir sözü var. Soranla muhatap oldum sana ne oluyor ayrıca?
Soran+1 yılBen kız arkadaşıma asla kötü birşey demedim onu canımdan, herşeyimden çok seviyorum sadece biraz aklım karışık karmakarışık hissediyorum kendimi. :((
Cevap sahibi+1 yılbenim yorumum altına yazmasaydın cevap almazdın kuş beyinli. bana ne oluyormuş. komiksin cidden. normal yorum ataydın soruya bak bakalım hangisine cevap vermişim akıllı bıdık. ben genelleme yapmadım böyle yapan kızlar var dedim. soranda kendi sevgilisine göre davranır. sonuçta olayları o biliyor. sevgilisinin yanında olan o. kimseyi küçümsemedim büyükte konuşmuyorum. sadece senin gibi dingiller canımı sıkıyor. hemen bir yeri kapıyorsunuz sonra o yer üstünden gidiyorsun git altta yazdıklarımı iyi oku. adama kesin öyledir dediğim yeri göster kafama sıkayım gerizekalı aptal.
Soran+1 yılOkullar felan sıkıntı gibi üniversiteye giderken sıkıntı olmasın sonra?
Soran+1 yılÜniversiteye gitmicem bırakıcam okulu açıktan devam edebilirim işe giricem kıza sahip çıkmam gerek. :(
Sictin :):):):)
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye? :(((((
Geçmis olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılGittimi?
Soran+1 yılBekaretmi? :((
Soran+1 yılAsla bırakmıycam seviyorum onu. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlacan kızı artık
26 Yorumla
Soran+1 yılDini nikah yapıcam ailelerin haberi olmadan sonrada resmiye dökebiliriz onunla evli sayılabiliriz. Olmazmı?
Cevap sahibi+1 yıldoğru düşünüyorsu.Bu kısmen kızında hoşuna gidebilir.Ama elbet aileler öğrenecekler.
Soran+1 yılNasıl öğrenicekler aramızda kalmazmı ki bu?
Cevap sahibi+1 yılilişkiniz resmen diken üstünde olur.Kız arkadaşın bunu koz olarak sürekli kullanır.Senin yerinde olmak istemezdim.
Soran+1 yılOff sıkıştım cidden onu asla bırakamam çünkü kendimede ihanet etmiş olurum seviyorum onu ve çocukluk aşkımdır 6 yaşından beri biz birbirimizi sevdik galiba ailelere ilk sevgili olduğumuz söylemek sonrada evlenmek istediğimizi söylemek en mantıklısıkıyamet kopacak olsada. :(
Cevap sahibi+1 yılevet en mantıklısı bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu alman farz artık
131 Yorumla
Soran+1 yılYani bekareti bozuldumu şimdi? Ya ben böyle bozulacağını hiç düşünemdim en azından penisimle bozardım ya off peki nolcak onunla evlenemem ki hemen daha en az bir kaç yıl geçmes lazım okuyoruz.
Cevap sahibi+1 yıldoktora gidin
Cevap sahibi+1 yılbelki adet olmuştur
Soran+1 yılDoktor söylemezmi aileye hem ben hem o yanar ikimizide zorla evlendirirler şahsen sorun olmaz ama okul felan yandım ben ya. :((
Cevap sahibi+1 yılailenizle paylaşın böyle bir b.k yedik diye evlenin la
Soran+1 yılYapmayın Allah aşkına daha 18 yaşındayız. :((((
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyler yaparken küçük olmuyorsunuz ama yaptığın haltı düzelt!
Soran+1 yılParamda yokki tedavi ettireyim. :(( Babam öğrenirse kesin, kesin beni öldürür sokak ortasında döver yemin ederim sonrada kızla evleniceksin diye tutturur bu yaşta. :((
Cevap sahibi+1 yılhani seviyordun hani evlenmek şahsen sorun olmazdı nooollllduuu? milletin lafına bakıp keyif mi yapıcan sonra da kızı ortara mı bırakıcan bu mu senin sevgi anlayışın
Soran+1 yılHayır asla bırakmam onu o benim eşim olucak insan biz küçüklükten beri beraberiz yani ben onu 6 yaşından beri tanırım ailelerimiz yakındır ama sevgili olduğumu bilmiyorlar durumlar çok farklı birde aileler düşman olmasın ikimiz yüzünden ondan çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yıldaha iyi işte aileler de yakınmış daha neyi bekliyorsunuz bir söz bir nişan yapın okul bitince de evlenin beraber olduğnuz bilinsin bence
Soran+1 yılBilmiyorum korkuyorum işte nasıl olur felan diye.
Cevap sahibi+1 yılkız ne diyor kızıyor mu sana
Soran+1 yılBiraz kızdı eyvah felan dedi neden bu kadar ileriye gittin dedi telaşa kapıldı oda bir an.
Cevap sahibi+1 yılçok mu girdi parmak belki de tahrişten kanamıştır
Soran+1 yılYani zevki çok yaşasın diye bayağı soktum sonra kan felan geldi.
Cevap sahibi+1 yılhm abartmışsın sen de hayırlı olsun hadi bakalım bir yastıkta kocayın
Soran+1 yıl:(( Yandık kısacası.
Cevap sahibi+1 yılyandık değil düğün var tilililililililili:))
Soran+1 yılOffff ya. :((((
Cevap sahibi+1 yılof deyip durma döverim ha
Soran+1 yılAma çaresiz kaldım nasıl düzelicek bu durum nasıl sıyrılıcam aradan?
Cevap sahibi+1 yılbüyüklere danışın dini nikah yapın.kaytarma.
Soran+1 yılOff ulan ya kendimide, kızıda yaktım 5 dklık zevk için bırak zaten o zevk aldı ben fazla alamadım hayatımın en büyük hatasını yaptım en azından yaşım 22-23 felan olsaydı direk alırdım kızı. :(
Cevap sahibi+1 yılhala bahane arıyorsun ya lise bitmedi mi gir bir işe çalış
Soran+1 yılOkulum ne olucak?
Cevap sahibi+1 yılüni de misin
Soran+1 yılHayır Lise, Üniye gidicem Kız arkadaşımda aynı.
Cevap sahibi+1 yılüniye gidip kız unutmaktansa hiç gitme sahip çık benden bu kadar.
Soran+1 yılGaliba haklısın okul hayatımı bitirmem gerek onun için ileride de açıköğretimden devam edebilirim dediğiniz gibi işe giricem aileme söylicem okumak istemediğimi büyük sorun çıkıcak ama söz bende bitecek ve babam işe sokacaktır beni böyle olması gerekiyor o artık benim sevgilim değil eşim oldu biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle kardeşim namusuna sahip çık
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kız arkadaşımın kızlığını bozdum sevişmeden acil yardım, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler