Ben tampon kullanmak istiyorum fakat tampon kullanmak bakireliği bozar mı bilemediğim için girişmiyorum. Benim tahminim bakireliğe zarar verir ama deneyen birine de danışmak istedim. Sizce tampon kullanmak kızlık zarına, bakireliğe zarar verir mi?
Cevabın nedir?
Tampon kullanmak bekareti bozar mı?

kadın tamponu Genelde evli olmayan yani bekar kadınlar arasında "tampon kullanmak bekareti bozar mı, kızlık zarına zarar verir mi?" soruları akıllara takılır ve sıklıkla konuşulur. Benim de zamanında aklıma takıldığı için sana bu konuda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Tampon kullanmak bakireliği bozar mı, berakete zarar verir mi?

tampon Bakirelik, bekaret gibi kadınsal konular toplumumuzca sık konuşulan ve cevabı kişisel olarak değişmekle beraber daha çok geleneksel açıdan değerlendiriliyor. Özellikle evlenme çağına geldiği düşünülen kadınlar için bekaretin önemli olduğu vurgulanan bölgelerde, regl döneminde kullanılan kadın tamponu da dahil pek çok sebebin bekareti bozabileceği ihtimaline karşı "tampon berakete zarar verir mi, vermez mi?" diye hiç düşünülmeden, araştırılmadan tampon önyargısı oluşuyor. Fakat şunu belirtmem gerekir ki; Tampax gibi hijyenik tamponlar, kullanıma ve reglin yoğunluğuna göre çeşitli boylarda bulunuyor ve aralarından en küçük boylarının bekareti bozmadığı uzmanlarca ifade ediliyor. Yani tampon kullanmak bakireliği bozar mı derseniz, kullandığınız tampona göre değişir diyebilirim.
https://www.youtube.com/embed/S9C48sGZ6PA
"Tampon nasıl kullanır, nelere dikkat etmeliyiz?" diye merak edenler için ise uzman görüşünü eklemek isterim, mutlaka faydası olacaktır:Peki tampon kızlık zarını bozar mı?

Tampon kızlık zarını bozar mı bozmaz mı diye zihnimizde tartmadan önce kızlık zarının nasıl bir yapısı var bunu bilmek gerekiyor. Şöyle belirteyim; kızlık zarı yani hymen, vajinanın yaklaşık 1,5-2 cm içerisinde bulunan perdemsi bir yapıdır. Adet dönemindeki kanamanın çıkması için de kızlık zarında ufak bir delik bulunur, bu sayede kanama rahatça dışarı atılır. Yani düşünülenin aksine kızlık zarı, tamamen kapalı değildir. Hatta size normal kızlık zarı ve zedelenmiş kızlık zarını bir arada göstereyim, o zaman daha net anlarsınız:

kızlık zarı Ayrıca kızlık zarının gayet esnek bir yapısı vardır ve çoğu cinsel birliktelikte yapısının bozulmasına karşın bozulmama, yırtılmama ihtimali de bu sebeple göz önünde bulundurulmalıdır.
Kızlık zarının bozulmasının sadece cinsel birliktelikle olduğunu düşünüyorsanız size diğer sebeplerinden de bahsedeyim:- Vücut yapısına uygun boydaki tamponu seçmediğimizde yani büyük boy tampon seçtiğimizde kızlık zarı bozulabilir.
- Esneme veya ağırlık kaldırma gibi sporlar yaptığımızda hem basınç hem de hareket nedeniyle kızlık zarı bozulabilir.
- Özel bölgeyi temizlerken veya mastürbasyon yaparken kızlık zarı bozulabilir. Zaten mastürbasyonun kökeni de "elle bozmak" anlamına geldiği için, bir cisimle veya elle yapılan yöntemler kızlık zarını direkt etkiler.
- Yabancı bir cismin bilerek veya bilmeyerek kızlık zarına zarar verme ihtimali de göz önünde bulundurulması gerekenler arasındadır.
Yani tampon kızlığa zarar verir mi dediğinizde aklınıza yukarıda belirttiğim ihtimaller de gelsin. Çünkü kızlık zarının yapısını bilmek ve nasıl zarara uğrayabileceğini anlamak, bekaret ile ilgili endişelerinizi hafifletecektir.
https://www.youtube.com/embed/gK6IUiMYwII
Kızlık zarı nasıl bozulur diye merak edenler için de uzman görüşü vereceğim size, faydası mutlaka olacaktır:10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kullanma cünkü kizlik zarin kolayca yirtilabilir. Zaten zar ince bir dokudur cesitleri de farklidir. Normalde kizlarda halka seklindeki kizlik zarina rastlanir ve buraya zardan daha enli herhangi bir cisim girdiginde yirtilma meydana gelir veya tahris olur.
00 Yorumla
+1 yılyırtılır vajinanın içine giriyor sonuçta kullanma uzun yada gece petlerinden kullan
00 Yorumla
merhaba öncelikle tanpon ilişki hayatı iyi ve düzenli olan bayanlara önerrim evet kızlık zarınıza zarar verir cünkü 1.5 cm den sonra zar patlar yani size önermem onun için pedle devam etmeniz lazım ve türkiyede cogunluk ped kullanıyor birde tanpon kullanırken birazdaha dikkatli olmak lazım mikrop üretme yüzdesi pede göre 2 kat daha fazladır yardımcı olduysam ne mutlu bana :) iyi aksamlar
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılYırtılır, illa denize-havuzamı giriceksinki kullanmaya böyle can atıyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılcan atmıyorum. Arkadaşım kullanıyor memnunum dedi de, o yüzden.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
+1 yılYanlış yere sokmaya çalışmada.
Anatomi yi azıcık arastirirsan, vajina da iki delik vardır, idrar için olan deli farklı bölgededir ve tampon da oraya girmesi gerekir. Yani kan gelmemiş olmaması normal.05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİdrar deliğine tampon girmez küçüçük orası fjfkfb ayrıca tamponu taktıktan sonra çişimi yaptım %100 doğru yer yani
- +1 yıl
Ben yanlış yazmışım
Demek istediğim senin belki yanlış deliğe yani idrar deliğine sokmuş olmandir. Ama anladığım kadarıyla öyle olmamış.
Çok daha derindedir zarın bı tampon ile bozulmamali zaten
Gizli Soran+1 yılÇoğu yerde 3-4 cm içerdedir yazıyor. Ben 10 cm parmak soktum.
- +1 yıl
Ozaman ya esnektir
ya da zaten önceden zedelenmistir sen farketmeden
Gizli Soran+1 yılValla bir kaç hafta öncesine kadar dokunmaya bile çekiniyordum zedelenmesi zor
bakireler için uygun olduğunu düşünmüyorum kızlık zarı kaç cm.de bilmiyorum ama 3-4cmlik bişeyi parmağınla vajinada geriye doğru ittiriyorsun. riske atılacak bişey değil
10 YorumlaVajina içine yerleştirildiği için zarar verir tabii ki.. link
10 Yorumla
+1 yılBu cvp veren erkekler gtlerine mi tampon takıyor acaba. Ne çok bilmişler. :D
103 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKadınları ilgilendiren her soruda böyleler
- +1 yıl
Neden acaba
- +1 yıl
Hahhahaahha ellerine sağlık bro on numara yazmışsın :)
link ped gibi toleranslı değil hem evet yırtılabilir
10 Yorumla
+1 yılBazi kizlar zarsiz bazilari esnek olabiliyor belkide yoktur :)
00 Yorumla
+1 yılİyi halt işledin derdin nedir peki parmağının hepsini soktun içeri
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye sokmiyim?
- +1 yıl
Sen normalmisin gerçekten vajinana parmağını sokuyor ve neden sokmayın diyorsun
Gizli Soran+1 yılBana sokmamam için geçerli bir sebep söyle?
- +1 yıl
Arkadaşım yarın bir gün evlenip aile kuracaksın tamam yanlış orası ayrı ama o zar ın ülkemizde bir manevi degeri var kocanada parmağını soltum yırttım diyebilecekmisin
Gizli Soran+1 yılBenim çevremde değeri yok. Bütün ülkeyi kendiniz gibi sanmayın.
- +1 yıl
Senin çevreni bilmem artık nasıl bir cevrede yaşıyorsun ama ülkenin bir çok yerinde bu önemli onun oraya koyulmuş olmasının hem fizyoloji hemde manevi bir anlamı var sen nerde yaşıyorsunda bunun önemi olmadığını idda ediyorsun peki
Gizli Soran+1 yılKim koymuş oraya? Hdkfjfk bebekleri mikroptan koruyor o. Yetişkin bir kadının zarını yırtmaması için 1 tane bile akıllıca sebep yok.
- +1 yıl
Iyice saçmalıyorsun akılla bu iş olmuyor bazı şeyler edep vicdan ve maneviyat gerektirir sende bunların hiçbiri yok anlaşılan
Gizli Soran+1 yılSendeki olay cehalet gerektiriyor sadece. Millet uzaya çıkarken küçücük zarla kafayı bozdunuz.
- +1 yıl
Ben cahil felan değilim arkadaşım 4 üniversite mezunu aklı başında sosyal demokrat laik ve işi gücü olan bir insanım senin bu saçmaladığın şey ne demokrasiyle ne ahlakla ne laiklikle nede özgürlükle sınıflandırılabilecek birşey
Gizli Soran+1 yıl4 üniversitesitede de şey'i ayrı yazmayı öğretmediler mi?
- +1 yıl
Sen git kumda oyna salatalık şok bilmem neyine havuç sok anca öyle için ferahlarsın ben senin seviyene inmiyorum ailene yazıklar olsunki senin gibi bir kız çocuğunu nasıl yetiştirmişler bunda payları var mı yok mu bilmem istediğini yap
+1 yılGenelde yırtılmaz. Ama bazılarınınki hassastır. Zaten tampunu kızlık zarı sorunu olmayan kadınlar kullanır. Senin için erken.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı vajina girişinin 1-1.5 cm gerisinde.Oraya yabancı bir madde girdiği zaman doğal olarak zara zarar verir.
00 Yorumla yırtılır tabi hem hiç hijyenik değil kullanma bence.
20 Yorumlaaman dikkat et yırtma zarı falan. Sonra evlenmeden seks müptelası olur çıkarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bir bakımdan doğru söylüyorsun :D
İyi dünyaya kız olarak gelmemişim. İşiniz çok zor ;)
10 Yorumla
+1 yılnasıl bişeyki o evde kullanmadığın kötü bezlerimi tıkayacaksın ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar kolay olmaması gerekirdi seni vajinan geniş galiba
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSon 1-2 haftada 3 kere filan alıştıra alıştıra soktum parmağımı. Ayrıca yarım çay bardağı zeytin yağı kullandım kolay olsun diye.
Cevap sahibi+1 yılha öyleyse girer çok darmıştir o ilk önce
Gizli Soran+1 yılAsıl konu ya ZARI NERDE
Cevap sahibi+1 yılne bileyim zar nereye gitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabi zarın.
Daha kalın birsey girecek oraya, tampon birsey degil ki...010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTampon şu an zarın ortasındaki delikten mi geçti yani?
Cevap sahibi+1 yılHayır zarın daha ileride.
Gizli Soran+1 yıl2-3 cm içerde olur yazıyor. Tampon da baya geride şu an. Orta parmağımın tamamını soktum diyorum
Cevap sahibi+1 yılFazla kurcalama bozulur:))
Gizli Soran+1 yılBozulsun istiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBunu bir erkekle neden yapmiyosun
Gizli Soran+1 yılİlk seksimde kanama olmamalı
Cevap sahibi+1 yılNeden
Gizli Soran+1 yılNeden olsun? O anda kanama,. acıya ne gerek var? Önceden içimde bişey olmasına alışayım ki ilk sekste zevk alabileyim
Cevap sahibi+1 yılYanlış bilgi vermişler sana tercihin de umarım istediğin gibi olur.
+1 yılzorlama. tamponu al. ben anlatırım zana nasıl kan geleceğini
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTampon biraz kalsın belki zorlanınca yırtılan bir zardır.
- +1 yıl
sen bozmak mi istiyorsun
Gizli Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bana yazabilirmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTampon nedir paylaşırsan bilmeyenler olarak öğrenmiş oluruz.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpoiler taktır =D koni jant da takarsın tam tunning ;)
21 YorumlaYırtılır deneme onca yıllık emeğin bu yolda çürümesin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTampon içinde şişmez mi? Parmak incedir de tampon sakıncalı.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılRegl olsaydım şişerdi ama değilim
Cevap sahibi+1 yılIslanınca da şişer o, sen şişirmek iste yeter ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYırtılır tabiki zar hassas ise daha kolay yırtılabilir.
00 YorumlaAdın Feride, zarın geride.
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHer yerde 2-3 cm içerde olur yazıyor
Gizli Soran+1 yılyoğamına
+1 yılTabiki yırtılırr sakın öyle bişey yapmaaa
10 Yorumla
+1 yılyokmuş işte anlamadın mı daha soruyosun...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBunca yıl boşuna mı ped kullandım ben yani...
- +1 yıl
Öyle gibi. Sağlık olsun... ;)
Sana iyi bir yardım gerek.
00 YorumlaZedelenir yırtılmaz ama
10 Yorumlatampon ney? vibratormu
00 Yorumlacartttt diye yırtılırrr
00 Yorumlademekki senin zar gevşek patlaması zor
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHofff
Gizli Soran+1 yılBenim için kötü bişey
Gizli Soran+1 yılSalatalık sokcaktım evde kalmamış.
+1 yılyırtılmaz
00 Yorumlaewt yırtılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlara önerilmez tampon
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yılşu an içimde ama..
Cevap sahibi+1 yıliçinde ne yapıyon onla niye kullandın ki
Gizli Soran+1 yılPed kullanmaktan bıktım. Sonraki regl dönemime kadar kendimi alıştırmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zararlı ama dikkat et
Gizli Soran+1 yılAbartılıyo o ya. Müslüman olmayan çoğu ülkede tampon pedden daha çok kullanılır.
Cevap sahibi+1 yılvücudun onu atması lazım. birde onun yüzünden hasta olanlar var. enfeksiyon falan kapanlar
Gizli Soran+1 yılSaatlerce değiştirmeyen tabi hasta olur. Ped de uzun süre değiştirmeyince genital enfeksiyona sebep oluyor.
Cevap sahibi+1 yıldeğiştiriyosan sorun yok. ben hasta olduğun bütün dönem için kullandığını düşündüm birden
Gizli Soran+1 yılBütün regl boyunca dayanmaz tampon. 4-5 saatte bir değişmeli.
Cevap sahibi+1 yılçok ilginç ya ilk defa duydum böyle bişeyi. ben onları hastayken denize havuza girdiklerini sanıyodum
Gizli Soran+1 yılRegl hastalık değildir. Ve evet tampon varken havuza girilebilir.
Cevap sahibi+1 yılhastalık değil biliyorum öyle tabir edilir ondan dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır yırtılacağını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki yok
046 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTuhaf
- +1 yıl
O degil de yaş kaç olmuş nasıl bakire olabilirsin ki?:O çok çirkin ya da aşırı şişman mısın yoksa ?
Gizli Soran+1 yıl19 yaşındayım
- +1 yıl
Ama 25-29 yaş aralığı görünüyor profilinde ondan dedim
Gizli Soran+1 yılRastgele seçtim doğum yılını
- +1 yıl
Tamam anladım da o salak zara neden bu kadar takılıyorsun ki? Üni okumuyor musun sen?
Gizli Soran+1 yılSeks yapmadan önce yırtılmasını istiyorum
- +1 yıl
Zaten yok galiba anlatıklarin onu gösteriyor sanırım tamponu da yırtmek için takmıştın
Gizli Soran+1 yılHayır parmağımı yırtmak için soktum. Sonra parmağım giriyosa tampon da girer diyip tamponu taktım. Ped çok rahatsız edici bişey.
- +1 yıl
Hmmm peki içinde tampon olması ya da bir şey olması nasıl bir his?☺
Gizli Soran+1 yılTuhaf. Sana bişey sorabilir miyim? Tecrübelisindir muhtemelen.
- +1 yıl
Sorabilirsin de neden bu kadar çekingensin artık ünilisin biraz daha açık girişken ve özgüvenli ol. Neden özelden yazmıyorsun hem tanışmış oluruz merak etme it kopuk değilimdir eğer öyle olsaydım 150 küsür hatun takip etmezdi beni
Gizli Soran+1 yılTanışmak istemiyorum. Neyse soruya geçiyim zarın olmadığından emin olmak için içime daha kalın bişey sokucam, salatalık gibi. Oturur pozisyonda mı yoksa yatarken mi daha kolay ve acısız olur?
- +1 yıl
Acının pozisyonla alakası yoktur tamamen zevke gelemekle alakalı bir durum
Gizli Soran+1 yılbir pozisyon mutlaka girişi kolaylaştırıyodur. Doggyde daha dar oluyomuş mesela
- +1 yıl
Salatalık falan tehlikeli kırılırsa rezillik yaşanır ona göre
Gizli Soran+1 yılAntalya'da mı yaşıyorsun?
- +1 yıl
Evet antalyada yaşıyorum ne oldu ki?
Gizli Soran+1 yılBakire biri biraz tecrübe edinmek için senden yardım istese kabul eder miydin?
- +1 yıl
Kişiye bağlı beğenmem lazım ayrıca güvenmem şart iki kişi arasında yaşananın iki kişi arasında kalacağından emin olursam ancak o zaman olur
Gizli Soran+1 yılBeğenmek için kriterlerin neler?
- +1 yıl
Yani öyle özel bir kriterim yok baktığımda beğenmişsem beğenmişimdir sadece aşırı kiloluysa asla olmaz
Gizli Soran+1 yılBenim 6-7 kilo fazlam var ama spor yapıyorum vermek için. Beyaz tenli, koyu kızıl saçlı, kahverengi gözlü, çilleri olan 1.60 boyunda biri iyi mi senin için?
- +1 yıl
Minyon bayanları hep sevmişimdir ama ben kilolu sevmem derken illa zayıf isterim. demedim hatta balık etli bayanlara bayılirım. neyse bu sorun değil asıl sorunumuz karşılıkli güven siteden daha ince çok partnerim oldu hiç birisi de bana yamuk yapmadı ben dr onlara asla ihanet etmedim 2 kisi arasında yaşanan hep 2 kişi arasında kaldı benim için her şeyden önce bu gelir yani güven. bu konuda rahat olabilir miyim?
Gizli Soran+1 yılEmin olabilirsin ama ben öylesine soruyorum. Şimdilik böyle bir planım yok ama birkaç ay sonra sana yazabilirim.
Kilo fazlamı belirtme sebebim sen değildin, göbeğimin olması filan özgüvenimi düşürüyor. Beğendiğim bir vücuda sahip olana kadar seks yapamam yani.- +1 yıl
Yani sen bilirsin ama bence bu kadar ozgüvensizlik iyi degil işte bunlar hep tv de ve nette topluma pompalanan ideal kadın algısının yarattiģı travmalar
Gizli Soran+1 yılİyi olmadığının farkındayım ama aşamadım bir türlü. Zayıflayınca daha iyi hissedeceğime eminim ama.
- +1 yıl
Peki nasıl istersen bu konularda ısrarcı olmak aderim değildir asla. Beni takipleyen sen misin peki?
Gizli Soran+1 yılHayır takip etmedim. Hazır hissedince edicem ama.
- +1 yıl
Iyi peki nasıl istersen
Gizli Soran+1 yılbir soru da sorucam gerçekten evli misin?
- +1 yıl
tabiki profilimde yazan her şey doğru senin için sorunsa bir şey diyemem
Gizli Soran+1 yılSorun olup olmadığından emin değilim... Neden aldatıyorsun?
- +1 yıl
çünkü evliyim başka sebebe gerek var mı ?
Gizli Soran+1 yılKarını sevmiyor musun?
- +1 yıl
yoo severim ama arzulamıyorum...
Gizli Soran+1 yılArkadaş gibi seviyosun yani :D ilk evlendiğinizde böyle miydi yoksa sonradan mı oldu?
- +1 yıl
eee heralde yani zamanla tüm evli erkekler zamanla karılarına arzularını yitirir.
Gizli Soran+1 yılKadınlar da aynıdır bence. Eşini seni aldatsa rahatsız olur muydun?
- +1 yıl
illaki olurum ama ben yapıyorsam onun da hakkı var
Gizli Soran+1 yılMantıklı birisin en azından
- +1 yıl
valla işin açığı sırf çocuk için devam. bir de beni çok seviyor boşanırsam yıkılır diye mecburiyetten devam ediyorum ahh bendeki şu vicdan yok mu nefret ediyorum kendimden :/
Gizli Soran+1 yılÇocuğun kaç yaşında :/
- +1 yıl
yaa bir şey desem böyle ortalık yerde özelimi yazmayı sevmiyorum profilinde foton varsa kaldır fotonu özelden konuşalım
Gizli Soran+1 yılAmacım muhabbet başlamak değildi meraktan sordum. Neyse şimdilik bay bay.
- +1 yıl
tamam byee
Olabilir
00 Yorumla
+1 yılyırtılır tabi kızım
10 Yorumla
+1 yılKızlık bozulur
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBakalım çıkardığımda tamponda kan olursa yırtılmış demektir
- +1 yıl
Ne kadar büyük tampon kaç santim
Gizli Soran+1 yıl4-5
Gizli Soran+1 yılAma 8-9 cm geride duruyor
- +1 yıl
4 5 santim seni bozar nasıl 9 santim geri anlamadım
+1 yılEsnek olabilir
00 YorumlaEsnektir
00 Yorumlamümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk kez duydum
00 Yorumla
+1 yılmümkün değil patlar
00 Yorumlayırtılır tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne için gerekiyo
02 Yorumla- +1 yıl
kızların her ay gecirdiği adet dönemi olarak adlandırılan yumurtalıkların kendini yenileyerek temizlem yoluyla vucuttaki kirli kanı vucuttan atmasıdır bunu içinde 2 yöntem kullanılır 1 i tanpo digeri ped tanpn süngersı uzun cuktur ve arkasında ip bulunur ped zaten biliyorsundur :))
Cevap sahibi+1 yıl:))
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem