Tamponların boyutları var. Küçük boyutunu kullanmak bozar mı?
Bir de bazen anlayamıyorum. Evet bence evlenmeden önce birliktelik olmamalı ama olup olmaması kişinin ilişki yaşadığı anlamına gelmemeli. Kadınlara dayatılan bu algı canımı çok sıkıyor.
Bir de bazen anlayamıyorum. Evet bence evlenmeden önce birliktelik olmamalı ama olup olmaması kişinin ilişki yaşadığı anlamına gelmemeli. Kadınlara dayatılan bu algı canımı çok sıkıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bozar ve sen evlendgın zaman ıstedgın kadar tamponla bozdum de kımse ınanmaz
Şahsen ben inanırdım. Sevdiğim kişi bana neden yalan söylesin ki
Hem erkeklerinkini nasıl anlıyoruz?
Onlar yapsa da yapmasa da değişen bir şey yok
Erkeklerınkını anlayamazsın ama bakir erkek olmaz orası net. Ama kadınlarda bakırelık önemi var ülkemızde. Senın dedhın gbı dusunmez kımse ınanmazlar bence bosuna rıske atma
Zar normalde 3 4 cm ıcerdedır ama bu senın vajına yapına genetıgıne ve delık kısmının dar ya da genıslıhıne gore degısır
Kadınlara yöneltilen bir şey olması ne çirkin bir şey.
Bu yenı olan birşey değilki varolusumuzdam berı var.
Yaratılırken kadına böylr bir özellik verilmiş demekki bir sebebi var yoksa erkegede verılırdi. Mesela penısin uzerıne bı zar olurdu ılıskıye gırınce yırtılıp kaybolurdu ama Allah sadece kadıma vermıs. Derin konular bunlar
O zarın amacı bu değil. Erkeklerinki kapalı kadınların idrar yolları da enfeksiyon alabilecek kadar açık. Bu yüzden bebekken bizi enfeksiyondan koruyor. O dönemden sonra da bir anlam ifade etmiyor. Ama geri kafalı insanlar bunu namus kavramı olarak nitelendiriyor. Namus o zar değildir.
O zaman niyetin bozuk
Aklında kötü şeyler var ki bu durum canını sıkıyor
Ne ilgisi var?
Bozulunca illa ilişkiye mi girmiş oluyorsun. Peki erkekler? Onların niyetleri bozuk olunca da anlayamıyorsun.
Yakın bı tanıdığim zarı bozuk kızla evlendi kız kazara öyle olmuş
Ama adam için sorun olmadı
Bu tampon tam olarak ne ben onu anlamadım
Ped yerine kullanılıyor. Vajinaya koyuluyor bu yüzden bozulma ihtimali var diyorlar. Pedden daha hijyenik
O zaman riske girip kullanma
tampon vajına ıcnıe sokulan cısımdır ta rahım agzına kadar uzanır bozulur
Bazılarının boyu daha kısa o yüzden sordum
Neden tampon kullanmak istiyorsun
Açıkçası tatile gideceğim ve denize girmek istiyorum ama adet dönemime denk geliyor
Öneride bulunabilirim istersen canım
Hiç kullanmadım bir de bozulsun istemem. Önerin varsa bir araştırayım
Gizliden çıksam olur mu canım