Sorum erkeklere ama kızlarda gözlemlerini anlatabilir. Diyelim ki işin oraya gideceğinden ikinizde bir haber olarak sevişiyorsunuz ve sevgiliniz bakire üstler çıkıyor ve neyse çok ayrıntıya girmeyeyim sürtünerek sevişiyorsunuz. Ve bir anda teğet geçen doğrular 45 derecelik açıyla faso yapıyor ve ait olduğu yere doğru yol alıyor. Sonra ortalık kan revan biri şokta biri aptallaşmış ve bu masum oyun birinin kadınlığa adım atmasıyla son buluyor.
Bir tarafta haftalarca bir daha asla kendisinden alınan en kıymetli hazinesinin geri verilemeyeceğini düşünerek ağlamaktan gözleri mosmor olan bir kız varken peki ya diğer taraftaki erkek olsanız neler hissedersiniz. Kendinizle ve yaptığınızla gurur mu duyarsınız. Yoksa vicdan azabı mı çekersiniz. ya da bütün sorumluluğu karşıya atar rahatlar mısınız.
Bir tarafta haftalarca bir daha asla kendisinden alınan en kıymetli hazinesinin geri verilemeyeceğini düşünerek ağlamaktan gözleri mosmor olan bir kız varken peki ya diğer taraftaki erkek olsanız neler hissedersiniz. Kendinizle ve yaptığınızla gurur mu duyarsınız. Yoksa vicdan azabı mı çekersiniz. ya da bütün sorumluluğu karşıya atar rahatlar mısınız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer