Bakire olmadığınız için pişman mısınız ? neden ?
yoksa iyi ki yapmışım diyor musunuz.
yoksa iyi ki yapmışım diyor musunuz.
Bakirem değilim çok pişmanım.Kızlık zarı olmadan nefes alamıyorum,düşünemiyorum,konuşamıyorum.O kadar önemli bişeymiş ki onsuz hayat çok boş geçiyor.
2grlık et parçası altı üstü ne pişmanlığı neyin kafasındasın sen ya.
tabii unun kuru tuzun kuru. kırsal bölgede kız olsaydın vede ev kızı olsaydım görürdüm o zaman bu şekilde mi? konuşuosun öttürüyorlar mı? asıl sen neyin kafasındasın.
Pisman degilim vallaniye pisman olayim, sadece b iraz daha bilincli bir sekilde yapabilirdim diyorum bazen. Cok ani olmustu.
Değilim cinsellik benim hakkim iyikide yapmisim
evli misin bekar mı ?
Bekar
evlenmeyi düşünüyor musun yaş kaç ?
22 yasindaym Suan iki yıldır suren iliskim var iki yıl sonra düşünüyoruz üniversitem anca bitck
kaç kişiyle ilişkin oldu ?
Ondan önce bir sevgilim vardı ayrıldık olmadi benim icim bir hayal kırıklığı oldu ama hayat karsima sevdigim insani cikardi suanki mutluyum yani yaptigim hicbiseden de pisman değilim
şu anki sevgilinle seks yapıyorsundur sanırım. eskisinden haberi var mı ?
Eskisinden haberi var suani sevgilimle öyle bir iliskim yok kendisi bakir evlenmeden yapmak istemedigini söyledi bende ona saygı duydum evlenince yapıcaz
eskisinden zevk almadın mı ? aramıyor musun :)
Aramiyorum tabiki seks zevk olarak degil duygusal anlamda sevdigm kisiyle yasamak isteyecegim bişey .artık hayatimdaki insanı seviyorum eskiyi sevmiom unuttum ki sevgilimi arzuluyorum sadece ama o istemio evlenene kadar beklicez napalım onu cok seviyorum
küçük kaçamaklar oluyor mu öpüşmek okşamak gibi.
Cevap
0Cevap
Evli olduğum için bakire olmam söz konusu değil ilk eşimle yaşadım bunu kendimi ona sakladım
daha sonra başkası oldu mu?
ne olucak olum hala aynı adamla beraberim ne sandın beni bakirelik bir namus meselesidir yat kalk sonra evlen olmaz...
herkes senin gibi değil. bazıları da evlendikten sonra açılıyor :)
Açılan açılsın beni de ilgilendirmez seni de!
evet pişmanım il deneyimim 18 yaşında olmuştu 23 yaşında evlendiğim zaman sorun olmuştu kocamla
kabul etmedi yani.
nasıl bir sorun yaşadınız
Öğrenince nasıl davrandı kocan.
neden kan akmadığını sorunca anlatmıştım tabi tartışmıştık ama aramız ıyı ya artık
ne demiştin kocana ?
daha önce böyle birşey yaşadağımı
Kocan oldukça postmodernmiş;)
kaç kez olmuştu birkez mi ? yoksa çok defalarca seks yapmışmıydın evlenmeden önce
bir kere yaptım oda sevgilimle yapmıştım tabi kocam 1 ay nerdeyse gönlünü almakla geçirmiştim
keşke önceden açıklasaydın
hiç konusu geçmemiştiki bakiremisin değilmisin diye
daha sonra kocandan başkasıyla oldu mu ? hiç daha önceki sevgilini düşündün mü ?
hayır kocamdan başkası olmadı ve kımseyı dusunmedım neden dusuneyım kı
Bakire olduğum için bir sıkıntım yok açıkcası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar