Parmakla kızlığımı bozucam ama korkuyorum yardım!

Merhaba ben bakire bir bayanım ama daha önceden bir sürü kişiyle anal ve oral seks yaptım. Fakat artık bakire kalmak istemiyorum çünkü biliyorum ki önceden yaptıklarımla zaten bakire sayılmam artık, bakireyim diye kendimi kandırmak istemiyorum kızlığjmı istemiyorum artık. Yarın da sevdiğim çocukla sevişicem, ona kızlığımı bozmasını söyledim, ben şuana kadar kimsenin kızlığını bozmadım sen kendşn psrmaklayarak boz yarın da seks yaparız ilk içine giren ben olurum dedi. Bende kabul ettim ve bu akşam kendimi parmaklamam lazım amakorkuyorum parmağımı içeri sokamıyorum bir türlü içim bir tuhaf oluyo. Biraz da parmağıma kan gelicek ya ondan korkuyorum içim ürperiyo. Lütfen bana cesaret verin bu akşam kızlığımı bozmam lazım sizce nasıl bozabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya lütfen bir cevaplayın ya
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer ona yalan söyleyip.kendimi.bozmazsam ve ona saklarsam.çok kızar mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Dğn gece yine denedim kızlığımı bozmayı denedim ama yapamadım ağlamaya başladım. Ve 2-3 saat sonra onunla buluşucaz halletmem lazım bu işi. Sizce kendim bozmayıp bozma işini ona bıraksam yalan söyledim diye beni bırakır mı? Çünkü dün ona bozduğumu ve kan geldiğini söyledim, yüz kere emin misin diye sordu evet dedim şimdi bozma işini.ona bırakırsam yalan söyledim diye çok kızıcak bana, ama kendim de bozamıyorum napıcam ben :(
Parmakla kızlığımı bozucam ama korkuyorum yardım!