Aşık olduğum erkek eşcinsel, zerre kadarcık bile umut yok mu?

hiç farkında olmadan aşık oldum her hareketini dikkatle izledm, neleri sevdiğini öğrendim. 1yıl boyunca hep takip ettm. zerre kadar yakınlığımız yokken ilk önce onun arkadaşlarıyla arkdaş olup, ortak arkadaş vasıtasyla tanışmışız görüntüsü verdim :) sohbeti ilerttik ama onu tanıyalı 2 yıl geçti bile aynı okuldayız. ona deliler gibi aşık olduğumu söyledim. benden hoşlanmadığını söyleyip reddetti. geri adım atmadım yakın davranmaya devam ettm. 2 ay sonra tekrar sordum. bu iş olmaz dedi. günlerce okula gitmedim.kendimi tutamyrm ağlayp duryrm.su bile içecek halim kalmadı. 12 kilo verdim. dün beni arayıp okula çağırdı. herkes desteyken çimlere oturduk. hiç bişey söylemedi,söylemedim.bi saate yakın sessizce oturduk. bi anda belime sarıldı. elini yüzüme koyup beni uzun uzun öptü. heyecandan ölücem sandım. gözleri kapalı alnını alnıma dayayıp " ben eşcinselim bu öpücüğe rağmen sana ilgi duyamıyrm" dedi. daha çaresiz olamam :'(

tek sormak istediğim eşcinsel bi erkek bi kadından hoşlanamaz mı, hiç zerre kadarcık bile bi umut yok mu :'( aktif ya da pasif olmasının bi etkisi olur mu? zamanla geçecek aptal bi gençlik aşkı değil. ilk aşık olduğmda daha çocuk gibiydim onu takip ederken büyüdüm :( son sınıftayım.ayrı şehirlerde yaşyrz. onu bir daha göremeyebilirim :( lütfen gizli saklı nasıl yazıyosanız yazın ama bi akıl verin

Aşık olduğum erkek eşcinsel, zerre kadarcık bile umut yok mu?