Toplumumuz; Tamamen yanlış yorumlamadan kaynaklanan dini saiklerle, cahillik ve bilinçsizlik ortamında, cinsellik üzerinde bir baskı kurmuştur, kızlar daha fazla olmak üzere, erkekler de kızlarda bu tabunun tutsaklığı içinde hayata adım atmaktadırlar, doğru adımları atabilenler, açık görüşlü, aydın aile çocukları ailelerinin desteğiyle kısmen ve çok az sayıda bunu yaşayabilmektedir.. Üzülerek söylemek zorundayım, erkekler, genellikle, ergenlik çağında, genelevlerde, profesyonel kadınlarla ilk tecrübelerini yaşamaktadırlar, ve bu alışkanlık hayatın içinde de devam edebilmektedir.. Arkadan gelen, eğitimli kuşakların, modern toplumlar gibi, ülkemizde de, bu tabu yu yıkarak, hayata doğru bir başlangıç yapmak için çaba göstermeleri gerekmektedir, diye düşünüyorum :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakirelik nedir arkadaşım ya. Bir erkek olarak bu durumdan cidden utanıyorum. Neymiş efendim bakireliği kaybedince kadın olurmuşun ondan önce kızmışın. Ne gerek var hanımları böyle bir ayrıma konu etmeye. Kadın kız bayan hanım. Hangisini kullanırsan kullan sorun değil ama bunu bakirelik gibi bir olgunun etrafında söyleme. Bence gerçekten önemsiz birşey. Sen o kişinin afedersiniz ama vajinası mı sevip evleniyorsun düşündüğün tek şey bu mu ? O kişinin duyguları bağlılığı sadakati sevgisi bu kadar mı önemsiz be kardeşim ? O zaman hanım kızımız gittin bakireliğini korusun geri kalan yerlerden istediğini yapsın mı ? Off saçma sözün özü. Önemseme önemsettirme. Beden senin bakirelik senin kime istersen verirsin ya da kendin alırsın bu kadar basit!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok aşığım. çok çok çook aşığız birbirimize. çok istiyoruz fakat direnmeye çalışıyoruz. bazen tartışıp ayrılıyoruz bitti buraya kadarmış diyorum sonra hayatıma başka biri giriyor yeniden hoşlanıyorsun birinden ve düşünüyorsun iyiki yapmamışım. yoksa şuan hoşlandığım ve ileride karşıma çıkan bir sürü kişiyi elimden kaybedicem. bekaret benim için önemli değil ama aşık olacağın kişiyi seçemezsin, o senin gibi düşünmeyebilir. biz tekrar barıştık yine aynı süreçten geçiyoruz ve bu ayrılık sayesinde çok eminim kendimden evlenene kadar asla yapamam!
93 Yorumla- +1 yıl
buda güzel br mantık
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyadım değişmeden- fizyolojim değişemez.
1817 Yorumla- +1 yıl
evlenince vericem diyorsun güzel ben çok ikilemdeyim ama gerçekten sevdiğimle olabilmek daha iyi
Cevap sahibi+1 yılhiç ikilemde olma. doğrusu da bu değil mi? kocan olmayan biri ile neden yaşansın ki?
- +1 yıl
ama çok aşıksan olmaz mı
- +1 yıl
helalin var kız.
- +1 yıl
helalim var derken
Cevap sahibi+1 yılaşkla ne alakası var? çok aşıksam evlenirim zaten neden yatayım evlenmeden? Ha evlenemiyorsam da kocam değildir ki yatmam.
Cevap sahibi+1 yılgüncellemenize; vicdan; kötü ve günahı kabul etmez ki, nasıl önemli olmaz bu bahs ettikleriniz?
- +1 yıl
Bu da mı gol değil. . Sevilir bu
- +1 yıl
iddalı bir cevap
Cevap sahibi+1 yılaslında olması gereken normal bir cevap
- +1 yıl
muhteşem
- +1 yıl
canım benim size de bakire olmayanlara da saygım var sonuçta vicdani insan meselesidir bunlar. Sizler kötülersiniz onlar kötüler ben saygı duyarım çünkü benim vicdanım bunu gerektirir bende müslümanım helalim hala ama eğer veririsem de kötü kadın olmam ki sevmişimdir o erkek kendini adam sanmıştır ama aslında hayvandır o nedenle kandırmış olur gerçi bunlar çoğaltılabilir ama dediğim gibi herkese saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılsevmek yatmayı doğurmaz ki aldatıp kanı bozuklukla açıklansın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBakirelik niye önemlidir biliyor musun? Erkek sevdiği kızın önceden bir başkasıyla olmasını kaldıramaz. Kalbi kaldirsa midesi kaldırmaz. Bakire olmadığını bile bile de sevebilir insan sorun etmez kör kütük aşıktır çünkü. . Ben önem veririm ben dayanamam benden önce başkasıyla olmuş olsun kıskanirim hem de çok. . He bakire değildir bilerek sevmisimdir bu da olabilir olmaz değil. . Burada önemli olan sevgi asıl kaynak sevgidir.. bakireligin önemli olup olmaması da sevgiden gelir. Kim ister karısı önceden başkasıyla sevişmis olsun. Sizi bilmem ben istemem. Ama diyorum ya bunu bilerek de sevebilir insan gönül bu. Nitekim çok var bu durumu bile bile seven aşık olan evlenen. Bakış açınızı değiştirin sevgiye önem verin.
10 Yorumlasikimde degil diyorum kizin bakireligi,kendi kendimizi kandirmayalim sevgi dedigin yurekte amda sikte degil,ya evlendikten sonra ayrilirsaniz bunu nerden bilebilirsinizki,yasayin gecnliginizi istedigniz gibi erkek arkadasinizla yasyin ozgurce seviyorsa hayati birlikte paylasabiliyorsaniz gerisini dusunmeyin
10 Yorumlatatlım şöyleki ben evlenene kadar kimseyle yatağa girmedim bir bayanın elini bile şehvetle tutmadım tokalaşmak haricinde ne öpüştüm ne seviştim.inancım gereği yapmadım elime fırsat geçti ama yapmadım hala da yapmam niye çünkü önemli olan ahiret öbür dünya burası bir oyalanmacadır hesap günü gerçektir kimsenin hoşuna gitmese de zina yapanların büyük günah işlediği gerçektir.diyeceğim şu ki zina yapmak büyük günah zina yapanlar zina yapmış olanlara laiktir
00 Yorumla
+1 yılbakire olmayan bir sevgilim olursa ve bakire olmadığını evlenmeye yakın bir zamanda öğrendi isem sevdiğim kadının kişiliğini ve bana karşı olan ilgisini düşünürüm .bu zamana kadarki geçen zamanda bana hangi duydularla davrabdığıını düşünür karar veririm .dürüstlüğüne inanıyorsam bakire olmasa bile evlenirim
01 Yorumla- +1 yıl
Bakire olmayayip da bakire olmadığını tam evlencegimiz zaman söylüyorsa kizarim hem de çok kizarim.evlenme raddedesine kadar arada hic gizli birşey olmamalı
+1 yılKişisel bir şey hayat görüşü ile alakalı sen daha önce bir şeyler yaşadıysan karşındaki insana sen yaşamamalıydın deme lüksün yok. Yine de evliliğe de bir şeyler bırakılması taraftarıyım hem kadın hem erkek için bu söylediklerim amaç aradaki bağların daha sağlam olması tabiki
00 Yorumlaben 23 yaşındayım şu ana kadar bir ilişki yaşamadım bunun sebebi gerçekten ilerde evleneceğim kişinin herşeyi ilk benimle tatmasını istiyorum geçmişiyle kıyaslama yapmasın
benim isteklerim olduğu gibi karşımdakinin de bunu isteme hakkı olduğunu düşünerek sabretmeye çalışıyorum evlenene kadar10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşımda kaybettim. İki tarafında isteğiyle olan bir durumdur. Her insanın cinsel özgürlüğü vardır. Önemli olan her şeyi dozunda yapmak. Bir kere oldu bir daha olmadı. Bu konulara da dar bakmıyorum. İleride hayatıma girecek insan beni bir zarla yargılayacaksa hayatıma girdiği çıkar. Sevgi bu değildir,evlilik bu değildir. Hayatımda hiç bir şey değişmedi pişman da değilim.
36 Yorumla- +1 yıl
güzel önyargılı bende olmam
- +1 yıl
olay bir zar değil ki. siz zara takılmışsınız. zara çözüm var zaten. önce sitiriyor sonra diktiriyorlar. siz bakış açınızı biraz genişletin. mesele zar değil. paylaşılabilir obje olarak kendinizi aşağılamanız. biraz kendinize değer verseniz ve herkes tarafından paylaşılmasanız daha doğru olmaz mı
- +1 yıl
Ailen biliyor mu? Ya da bilseler tepkileri ne olur?
- +1 yıl
arkadaşlar burası özgür bir devlet herkes insan ve ne isteniyorsa o yaşanır öldürecek değil ailesi bizler köle değil insanız baş kaldırırız sevişiriz yeriz acıkır susarız ama köle olmayız özellikle bir Türkler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin rahatça ulaşıp cinsel ilişki yaşayabileceği birini neden eş olarak evime alacağım, neden sahipleneceğim, neden hem maddi hem manevi mutlu etmeye çalışacağım, neden hayatımı ona adayacağım.eğer zeki biriysem bende diğerleri gibi kolay yoldan sahip olup geçmeye çalışırım.Hayır bakireliğin önemli olmadığı bir toplumda niye evlenilir ki. Evlenen enayinin tekidir.
00 YorumlaTüm erkeklerde Bakire kızla evlenilir olmayanla eğlenilir mantıgı vardır. Şayet erkek bakireliği önemsemiyorsa kız cok güzel ve yaş olarak küçüktür. kadın ne kadar iyi olursa olsun çocuklarının annesinin lekeli olmasını hiçbir erkek kabullenemez. Bunun modern omakla alakası yoktur kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılbekaret nedır yahu.. kızlık zarı denen seyi genelde 3 dunya ulkelerı onemsemekte .. ama asıl ne oldugunu okumamakta ısrar etmekteyız.. sevdıgım kadını zarı ıcın sevemem kusura bakmayın...
22 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederım
+1 yılevlenmiş boşanmıştır
sorun değil
gençlikte bir hata olmuştur
o da sorun değil
ama her önüne gelenle yattıysa...istemem öyle bir karı...30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse zara takılmıyor ki! bir kere şunu anlayın erkekler kadınlarının temiz olmasını ister kendinden önce başka erkeklerin dokunmamasını ister kadınıyla ilişkiye girerken acaba benden önceki lavuk benden daha fazlamı zevk veriyordu diye düşünmeme erkeklerin kıskançlığı ölüme kadar götürür konu cinsellik ise anladınızmı zar mar hikaye
10 Yorumlaburaya üye olan bir arkadaşım var onu tanıdıktan sonra bakirelik şu bu önemli olmadığını anladım adam sevdiği için herşeyi göze almış ama sevdiği vefasızlık yapmış diğeceğim şu ki bence gerçekten seversen hiç bir önemi yok
20 Yorumla
+1 yılbekareti pek önemsemiyorum artık ancak başka başka birileriyle yapmanında hiç bir zevki olduğunuda sanmıyorum, insan kendisine olan saygısını kaybediyor birsüre sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir bayan harbiden iffetli bir bayansa kendini eşine saklar, bir erkek adam gibi adamsa en özel duygularını eşine saklar gerisi teferruat. Napalım önümüze gelenle evlilikte yaşayacağımız kutsallıkları tüketelim mi? Özenti gençliğinin aşkı sevgiyi evliliği basitleştirmesidir olay. 29 yaşına geliyorum hala bir kıza el sürmedim.
10 Yorumla21 yaşındayken o an karar verdik iyi de ettik mutluyuz
12 Yorumla- +1 yıl
:) aferim mutluysan sıkıntı yok
- +1 yıl
mutlu ol yeter
Bakireliği önemsiyoruz evet bakire olmayan bir kızla nasıl evlenelim
13 Yorumla- +1 yıl
o kıza yazık değil mi ya sen de geçmişte seviştin o zaman da mı bakire kız arayacaksın keşke biz kızlarda bakir erkek bulabilsek ya da bizde böyle bir zara bakarak kocamızı seçebilsek keşke
- +1 yıl
saygı duyarım ayrıca bende bir bakireyim ve bir kızım bir insanım
+1 yılhiç umursamam bekaretini nerde nasıl ne zaman kaybettiği benim için önemli olmaz çünki adı üzerinde zaten geçmiş benimde geçmişim var bende bir çok şey yaşadım seks erkeğe hak ta kadına değilmi
10 Yorumla21 yaşında kaybettim, kız tabiri caizse tacavüz etti bana, eh ben de istemedim değil, memnuniyetle :)
01 Yorumla- +1 yıl
buda iyiymiş
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yaşında ilk ilişkimi yaşadım ve fırsat buldukça da bayanlarla cinsel ilişkiye girerim bekaretin benim için hiç önemi yok evleneceğim kız bakire olmazsa daha iyi olur ikimizde tecrübeli oluruz ve zevkin doruklarına çıkarız
10 YorumlaParası olan sıfır araç gereç alır, İkinci EL DĞERLİ OLSA BİT PAZARINA NUR YAĞARDI.
00 Yorumla
+1 yılBekaretimi tahterevalliye binerken kaybettim.. =/
Pufff yine aklıma geldi.00 Yorumlaya bekaret zarı denilen şeyin , bebeklerin mikrop kapmaması için( kendi kakalarından çişinden) koruma zarı ...insanlık bunu almış nerelere getirmiş ...amk sizin gibi insanların:)
10 Yorumlaevlilikte önem veriyorsan çok önemli elbette, ama rahat bir yaşam tarzın varsa senin için sorun değli, 16 yaşında :)
09 Yorumla- +1 yıl
ne onaltı yaşında
- +1 yıl
güzelmiş sonra ne oldu kıza
- +1 yıl
yaz yahu ne olacak
- +1 yıl
peki yazmak istemiyorsan zorlayamam
- +1 yıl
yazıyorsan yaz dışarıda yazma
kızın bakire olması kadar erkeğin de bakir olmasu gerekir
00 Yorumlabana mantıklı açıklamlarla gelsin yeterli merdivenden düştüm be bileyim kapıya sürterken oldu demesin de
10 Yorumla
+1 yılzina yapmama taraftarıyım.. öte yandan bir sevgilim olmasını ve birbirimizin yanında rahat olmayı isterdim
09 Yorumla- +1 yıl
rahat olun ama sevişmeyin iyi mantık
- +1 yıl
niyetim kimseye tavsiye vermek değil evet benim yaklaşımım bu.. senin?
- +1 yıl
senin dediğin mantıklı ama ben kararsızım
- +1 yıl
kararsız olmanın sebebi sabredememek mi yoksa iinsan sevip güvendikten sonra neden sevişmesin ki mantığı mı var
- +1 yıl
bunun birçok nedeni olabilir ve inan ki ben ülkem yüzünden ikilemlerle büyüdüm büyüyorum ne yapacağımı ne yapacağımızı bilmiyoruz bilmiyorum
- +1 yıl
ülkem derken Türkiyeyi mi kastediyosun?
ikilemde kalmamızın nedeni yaşadığımız toplum değil bence..
anladığım kadarıyla toplumumuzda erkekler daha önce cinsel ilişkiye girmiş kızı kabullense hiç tereddüt etmeden yapacaksın. kararsız kalmanın sebebi bu galiba.
ne yapacağımızı bilmemekten ziyade yapmamız gerekenlerle heves ettiklerimiz arasında sıkışıp kalıyoruz.. neyin doğru olduğun biliyoruz ama heves ettiğimiz şey farklı doğru olan olmuyor - +1 yıl
Peki sevgilom tm olarak iliskiye girmeden biseyler yasayalim derse? Problem olur mu
- +1 yıl
saçmalama çünkü gerçekten toplum tabuları var kimse elle gösteremez bu tabuları bu kafamı karıştırıyor amerikalı bakire olmayan biri ile evlensen onu normal karşılarsın ama bu da mı adalettir bu da mı namustur kimse kimseye yaka satıp caka vermesin bende bakireyim şuanda da öyle kalmayı planlıyorum çünkü daha önceden sevdiğim çocuk yatmak istediğinde karşı çıktım ve bitti o bitirdi
- +1 yıl
böyle düşünmen güzel ama bir noktaya katılmıyorum.. amerikalının herşeyi farklı o bir krite olamaz.. yni onlar da dini iffeti önemseselerdi veya bu konularda onların yaklaşımı bizimkiyle aynı olsaydı o zaman haklı olabilrdin.. zaten bu değerlere önem veren amerikalıyı umarsamaz bile.. bu değerlere önem vermeyen de amerikalı tük rus hrıstiyan müslüman ayırt etmez
+1 yılBakirim ve bir bakire bozma hakkim var
38 Yorumla- +1 yıl
evet ama seninde bakirlik gidiyor
- +1 yıl
Ama esim olcak bakirem
- +1 yıl
güzel
- +1 yıl
Yani 21 yasindayim ve cinsel istegimin asiri olmasina rahmen esim icin sabrediyorum.
- +1 yıl
bu sabrın umarım hayırlı bir eşe nasip olur saygılıyım
- +1 yıl
Hayirli ve doyurucu olsa mukemmel olur
- +1 yıl
bunu alnamadım işte
- +1 yıl
Doyurucu derken canim hergun ceker doyursun yani ac kalmayak :)
+1 yılÖnemli olan helalli olmak gerisi boş
02 Yorumla- +1 yıl
helalsizsen o*sun yani
- +1 yıl
öyle demiyorum sadece olmangerekeni söyledim :)
+1 yılOzel bir durum ilk yaklasim ozel zamanda olmali
00 Yorumla
+1 yılçok iddalı cevaplar gelmiş hanımlşardan
00 Yorumlaumrumda dğeil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemsemiyorum.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne