1- Seks yapmakdan yanamisiniz evlenmeden , yoksa kendinizi eşinize mi saklıyorsunuz?
Ve bu konuda görüşleriniz..
Ve bu konuda görüşleriniz..
Benim için gram önemli değil şu anda bakireyim ama benim için bir şey ifade etmiyor yani istesen tek bir parmak darbesi ile bile kendi kendime alırım ama ben bunu gerçekten ilgi duyduğum kişiye vermek istiyorum benim için bakire olmak ya da olmamak önemli değil önemli olan şey istediğin kişiyle yapmak ya da yapmamak
Kim sevişip zevk almak istemez kardeşim ama sana net bir şey söylemek isterim evlenmeden önce bir veya bit kaç kimse ile seks yapınca sonrasında evlilik adayı erkek arkadaş ile genelde bayanlar sorun yaşıyor 2000 lerde yaşıyoruz ama maalesef bakirelik sorunu halen devam ediyor kardeşim karar senin beden senin iyi düşün
Şuana kadar hiç bir kızın bekaretinu almadım , eski sevgilimin kini alacaktım ama ilerisi belli olmaz diye almadım.
Anal , oral ve vajinal ilişkiye girdim ama bakire kız isterim.
Çok fırsat geldi şimdiye bakireligini alacak olsam 15-20 kızın kini rahat alırdım, al diyen de oldu ama yok dedim istemedim.
Cevap
20Cevap
Herkesin görüşü doğrusu kendine benim için bakirelik çok önemli. Ama beynen, ruhen, ve cinsel ilişkiye girilmeden her şeyi yaşamış kızlık zarının olduğu bakire olmaktan değil kastım. Gerçek anlamda saf temiz ve sadece eşine saklanmış olmak değerli ve önemli benim için. Kezban severler hemen damlar belki şimdi onlara yallah diyorum.
Herkesin kişisel fikri kişisel terch isteyen istediğini yapar
Yani eşin böyle biri olsa sıkıntı yok
Ben evlenmeden önce yaşadıysam onunda yaşamasını sorun etmem ben yaşamadıysam o da yaşamamalı
bakireliğe önem vermiyorum seks yapmadan kesinlikle evlenmem
Peki eşinin bakire olmamasına tepkin ne olur? Anal oral hepsini yapmış olsa üstüne bakire değil , belki grup bile yapmış hani 30-40 kişi ile bile yapmış olabilir
yani çok olmasını istemem ama benden önceki hayat onun hayatı eşim ise zaten seviyorum yapmışssa yapmıştır yani bende pek hırlı sayılmam
ben vermiyrum ben bakirmiyimki eşim bakire olsun diyeyim
Denk gelirse yaparım evlenirsem de bakire isterim.😄
Peki ya senin gibi denk gelene veren ve her türlü fanteziyi yapmış 30-40 erkekle yatmış biri gelse napcaksin? Doktora gelir diktirir , vajiansi da dardır anlamasın da napcaksin? Belki seks yaptığı biri yolda denk gelecei ve karşıdan sana gülecek sen anlamayacaksin bile? Hani 30 -40 erkekle yatan dağılır deme , benim arkadaşım var 100 den fazla erkekle yaptı vajinası hala Dapdar , erkekler. Az ilişki yaşamış sanıyor
Yapacak bir şey yok anlarsam koyarım kapıya anlamazsam devam müneccim değilim ama yaşından vs ele verir kendini deneyimlerden her türlü anlaşılır şüphe de insanı yer bitirir ve sonunda çıkar ortaya yaptığım kâr kalır boşar yenisini alırım 😄
Bence duğunden 2 3 gun once hersey kesinleştigi zaman olsa daha iyi olur ben suana kadar hiç ilişki yasamadim bende kendimi eşim icin sakliyorum
Peki esin ilişki yaşamış olsa naparsin?
hiç Bi önemi yok benim için önemseyen saygı duyarım
Vermiyorum ama çok kullanılmışda olsun istemem
Arkadaşım 100 den fazla erkekle yaptı 😬 sana denk gelmez umarım , vajiansi da dar hala garip bı sekidle
Değişir ama o ya 10 defa yapıp tecrübeli olanda vardır 30 defa yapıp yapamayan da
Evlenemiyorum galiba seks yapacam artik
Sana böyle biri gelse naparsin
Uani naparim yaparim yani
Bakire kizin derdi cekilmiyor en gizelj tecrubeli
😅😅
benden öncesini sevmem
Sevmem ne demek?
offf bu sıte kendı kendıne düzeltiyor geçmişe bakmam
Bakirelik zerre kadar önemi değil
Bakirim önemli fakat bi deliğe girmiyorum geri hepsi var
Benim için hiçbir şey ifade etmiyor
Yani eşin seks yapmış olabilir ya da 10-20 kişi ole de yapmış olabilir. Benim arkadaşım 40-50 kişi ile yapıp sevgilisine 1 kişi ile yaptım hatamı anladım beni bıraktı çok üzüldüm psikolojim bozuldu falan demişti.
Bak kendin ne güzel örnekledin. Kimin ne yaptığını bilemezsin eğer buna kafa yorarsan kafayı yersin. Benden önce ne yaptığı umurumda değil. Ben benimleyken nasıl olduğuna bakarım sadece. Benimleyken sadık dürüst ve bana iyiyse gerisinin önemi yok
yani evet
Peki sana böyle biri gelse naparsin
nasil biri anlamdim ama isteridm ko usmak da gzlsin ya
Bakirim
Esin bakire olmassa naparsin
Kendim neysem karşındakinden onu istiyorum
Peki olmasa tutmazsa? Çevremizde çok var erkek bakire kıza giren çıkan belli değil evlilik öncesi doktora git 3-5 bine dikiyorlar
Nasip meselesi detaylı konuşmak isterim
olmasa daha iyi..
Çok veririm
Onemsiz birsey
Bakirelik mi kaldi
Peki eşinin bakire olmamasına tepkin ne olur? belki 10-20 kişi ile yaptı?
Belki 10 belki 1 bilemezsinki onu
Sevgi onemli ask onemli
Arkadaşım var kız 100 farklı kişiyle yapmışımdir diyor , biri 15-20 diyor.
Yani
Önem vermem
Peki eşinin bakire olmamasına tepkin ne olur? Kız grup seks yapmış olabilir , anal oral ne varsa?
Bunu sana özelden söylesem olur mu burada profilim gözüktü bu özel konuyu vana özelden taz söyleyim
Sorunun cevabını özelden söyleyim hadi yaz
?
Yaz sonra sil ben *
Olmaz sen bana mesaj at cevap vericem sana bu özel herkesin içinde yazılmaz
Evet?
Ne? Evet