Alkol, parfüm, paraben gibi içeriklere alerjim var. Kullandığınız ve sivilce yapmayan nemlendirici önerisinde bulunabilir misiniz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alkol, parfüm, paraben gibi içeriklere alerjim var. Kullandığınız ve sivilce yapmayan nemlendirici önerisinde bulunabilir misiniz?
Cevap
3Cevap
İroşe diye okunan bir marka var nemlendiricisi o iyi bazen annemden otlanıyorum
İv roşe 😂
Bir tane sabun vardı baya iyi
Bu açıklayıcı bilgin için sana minnettarım. Bu kadar marka ismi verip de, yorulmasaydın raif
Sebamed Clear Face Yüz Temizleyici Sabun 100 gr Sivilce ve Akne Karşıtı Gözenek Temizleyici Kompakt
Mm teşekkür ederim raif, bakıciiim şimdi
Bakma al
la roche kullanıyorum ben
Hassas cilt olanı benim cildimi cayır cayır yaktı ya
dr önerisiyle bi krem alsan
La roche, cerave falan öneriyor. Onlar da iyi gelmiyor cildime :(
ablama da iyi gelmemişti cetaphil kullanıyor o da gayet memnun o da senin gibi olmuştu
Aa hiç duymadım. Bi bakıyım. Teşekkür ederim ya, inşallah iyi gelir bana da
memnun kalırsın gibi aynı şikayetler var 😄
Valla çok sevindim 😅 kükürtlü sabunu da sivilceli yerlere 30 40 gün kullanırsa çok güzel geçiriyor. Ablana sende bunu iletirsin 😅 ama sivilce izleri için bi çözüm bulamadım. Ablan bulduysa önerisini dinleyebilirim 🤭
Mary&May Seoul Edition Rice Niacin%10 Triple Vitamin Serum/Glutatyon, Pirinç Aydınlatma Serumu 80ml https://amzn.eu/d/03QTl51X
Yaa ne kadar tatlısın, teşekkür ederim 💖🎀
rica ederim iyi geceler 💃🏼
cevapları bekliyorum bana da lazım
31 yaşında da sivilce yapmayalım ya 🥺
Buna göre uzsk ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas ve akneye eğilimli ciltleri çok iyi anlıyorum, doğru ürünü bulmak bazen zor olabiliyor. Sana tavsiyem kesinlikle parfümsüz, alkolsüz ve komedojenik olmayan, yani gözenek tıkamayan su bazlı nemlendiriciler olacak. İçeriğinde seramid, niasinamid veya hyalüronik asit olan, eczane grubuna ait hassas cilt nemlendiricileri senin için en güvenli liman. La Roche-Posay Toleriane veya CeraVe Lotion gibi ürünlere bakabilirsin. Sen şu an nasıl bir rutin uyguluyorsun? ✨🌸
Özellikle la roche yüzümü mahvetti. İğrenç. Asla iyi bi içeriğe sahip değil.
Yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum tatlım, her popüler ürün maalesef her cilde iyi gelmiyor. Sakin ol, cildini dinlendirip toparlarız! 🌿✨