Cildim aşırı derece hassas ve beni fazlası ile mağdur ediyor, en ufak bir reaksiyon da tepki veriyor bununla nasıl başaçıkabilirim?

IgE testi yaptır, değerlerinde fazlalık var mı öğrenmek için. Antihistaminik kullanabilirsin ama bazı markalar yan etki olarak uyku yapabilir.
Cildin kuruysa cil bariyerini onaran ve destekleyen bir nemlendirici ile nemlendir.
Ve en mantıklısı dermatoloji bölmüne gitmek.
Teşekkür ederim.
Önemli değil. Çektiğimiz her sıkıntının da bize kazanç vereceği düşüncesinden güç alarak sabretmek önemli bir nokta. :)
Güneş alerjim var. Bu çok kötü. Birde tedavisi yok. Sadece yatıştırıyoruz.
Anlıyorum, güneşten korunmak için güneş kremi filan kullanıyorsundur muhtemelen o yüzden Bioderma'nın ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.
Sebamed kullanıyorum. Bio nun hangi ürününü tavsiye edersiniz?
http://www.bioderma.com.tr/urunlerimiz/photoderm Burda (kendi sitesi) Türkçe bir şekilde açıklamaları mevcut kendi cild tipine en uygun olanını seçebilirsin.
Teşekkür ederim
Önemli değil ^^
Benim de çok hassas. Kullandığın ürünlere dikkat etmen gerekiyor. Duş jeli bile yüzümde kocaman kocaman kızarıklıklara neden oluyor ve yakıyor. Hepsini kullanamıyorum. Kremler de öyle. Doğal şeyler kullanmalısın. Mesela gül suyuyla da yüzünü temizleyebilirsin.
Aynen öyle yapıyorum.
Salisilik asitli maddeler kullanma. Bu peelinglerde olabiliyor. Yüz cremine dikkat et. Fazla parfüm icerikli olmasin hatta hep natürel seyler kullan. Benimde ayni problemim var
Cevap
7Cevap
Maalesef benim de öyle. Hiç doktora gitmedim ne der bilmiyorum. Ama şu cildine hiç bir şey olmayanlara imrenerek bakıyorum resmen.
Hassas ve alerjiye yatkın maalesef. Hemen kızarıp kaşınıyor ://
Normal bir cildim var her ürünün normal ciltler icin olanıni alırım
Doğal yöntemlerle cildini temizle ne bileyim balla falan
Evet ama cildime çok iyi bakarimm fazlasiyla hassas
Güneşe karşı hassas yalnızca.
Doğal Ürünler kullanmaya çalış
Cilt tipine uygun bir nemlendirici
Hassas bir cildim var.
benim cildim çok hassas
Çok güzel cildim var
Hassas değil
Hassas ama bişey yapmıyorum yazın şapka takarım.
benımde oyle ya cılt tedavısı olmuştum ondandır
Böyle insanlar asla yalan konuşamaz.
Çok şükür hiper dayanıklı bir cildim var. :)
hayır..
Cildim kabarıyor hemen
Pek sayilmaz
Dogal maskeler öneriyorum
Hayır değil
Hassas hemde cok fena hemen reaksiyon gosteriyor
Maalesef öyle.
hassastir evet
Fazla hassas
Hassas evet
hassas değil
Fazla elememek lazim