17 gü

Popoda sivilce izleri ve koyu lekeler için gerçekten kalıcı çözüm var mı, nasıl geçer?

Popomda sürekli iltihaplı çıkanlar çıkıyor ve senelerdir artık izleri de kaldı, çok fazla hem de koyu kahve birçok iz, hani biri görse vaka gibi görüyor, ay ne olmuş sana diye ve ben ilişki yaşarken çok utanıyorum, görmesin diye çabalıyorum ama erkeklerin de en sevdiği şey sonuçta oranın görüntüsü ama ben gizliyorum kendi çapımda... Hatta bir keresinde sevdiğim adam görmüştü o esnada ve sordu, ne oldu senin orana böyle dedi, çok utanıp geçiştirmiştim, sonunda terk etti beni sanırım bu sebepten soğudu ve o gün yarım bırakmıştı zaten.. Bu olaydan sonra özgüvenim yerlerde.. Doktora gittim, şu an sivilce tedavisi görüyorum evet ama izler için aylar sonra krem verecekmiş, ne kadar etki edecek hiç bilmiyorum ya ne yapabilirim, ne yapabilirim doktor geçiştiriyor beni, devlette 2 doktora gittim bu sebepten genetik diyorlar falan okey de çaresi yok mu hiç ya. Bir şeyler verdi kullanıyorum 2 aydır ama asla düzelme yok izlerde

Güncellemeler
17 gü
İltihaplı çıban yani.. yanlış yazmisim
Popoda sivilce izleri ve koyu lekeler için gerçekten kalıcı çözüm var mı, nasıl geçer?