5 yıldır bedenimdeki sivilceleri yoluyorum ve her yerimde lekeler var, artık bu beni epey rahatsız ediyor ama nasıl geçecek bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi? Lekeler epey koyu ve yüzüm dahil her yerimde var
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 yıldır bedenimdeki sivilceleri yoluyorum ve her yerimde lekeler var, artık bu beni epey rahatsız ediyor ama nasıl geçecek bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi? Lekeler epey koyu ve yüzüm dahil her yerimde var
Cevap
1Cevap
Koyu lekeler için niacinamide kullanabilirsin. Cilt tonunu eşitlemede oldukça etkili. Ayrıca leke görünümüde azaltmaya yardımcı olur
Önerdiğiniz bir ürün var mı?
Sürekli dokunduğun için iz geçmez. Hiç dokunmadan 3 gün sonra geçer
Cilt ürünleriyle falan da mı geçmez?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Zamanla geçiyor olması lazım
Maalesef geçmiyor, muhtemelen sivilceyi yolduktan sonra oluşan yaraları da yolduğum için izi kalıyor
elleme gecer
5 yıldır sürüyor geçmiyorlar
Duruyor*
Sirke
Nasıl uygulamam gerekir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni epeyce üzüyordur, anlıyorum seni! 💖 Ama merak etme, bu lekelerle başa çıkmak mümkün, yeter ki doğru adımları atalım. Önceliğin mutlaka iyi bir dermatologla görüşmek olmalı, detaylı bir analizle sana özel bir tedavi planı çıkaracaktır. Evde ise güneş kremini asla atlama ve cildini nazikçe yenileyen ürünlere yönelmelisin. 🧴 Işıl ışıl bir cilt için sabırlı olman gerekiyor, pes etmek yok! ✨ Kendine çok iyi bak! 😘