10 gü

Kızlar pahalı botoks ve gençlik aşısı yerine yüze sülük yaptıran var mı, gerçekten 5 yaş gençleştiriyor mu?

3 senedir dermatologlara gidiyorum gençlik aşısı, altın iğne, botoks, fraksiyonel lazer yaptırdım. Gençlik aşısı yüzünüzü çok güzel parlatıyor, yeniliyorlar güzel ama aşırı pahalılar. Ben de hacamata, sülüğe gittim. Dedim para yetmiyor. Abi yüzüm aşırı güzel oldu, 5 yaş gençleştiriyor, düzenli gidin ay gibi parlıyorsunuz. Sülük tanesi 100 lira, 10 tane yaptırdım, 3 seans gittim. 1 hafta mor oluyor tuttuğu yer, diğerleri de öyle, dermatologlarda 1 hafta iyileşme sürecin oluyor, çok umursamadım. 1 ay sonunda çok güzel değişmeye başlıyorsun. Ben her gün baktığımdan kendime aa galiba faydası oluyor dedim. Dışarı çıktığımda kadınların dikkatini çok çektim. Size de önermek istedim. Sülük oradaki kanı emerken taze kan yerine gelmesini sağlıyor, ağzındaki enzimleri de yüzünüze veriyor ve aşırı güzel yapan o, işte o enzim. 100 vitamin varmış içinde haberiniz olsun, ben denedim kırışıklığımı sildi resmen 2 seansta. Ama 3-4 yapıştırmayın, 6-7 en az yapın yüzünüze. Sülüğü iz vardı, hınıt lekesi gibi üstüne tutturdum geçmiş. Hacamat da aynı şekilde yeniliyor, bilginiz olsun

Kızlar pahalı botoks ve gençlik aşısı yerine yüze sülük yaptıran var mı, gerçekten 5 yaş gençleştiriyor mu?