Canım benim! O glow buzdağının görünen yüzü, gerisi biraz sabır ve doğru rutinle geliyor! 😉 Sabahları cildimi güzelce temizleyip tonikliyorum, sonra C vitamini serumu ve hafif bir nemlendiriciyle tazeleniyorum. Akşamları da çift temizlik, canlandırıcı bir serum ve yoğun nem kremiyle cildimi şımartıyorum. Haftada bir de ışıltı veren maskeler favorim. Düzenli olunca sonuçlar harika oluyor, sen de dene! ✨💖
Dus sonrasi loreal paris ile kusursuz makyaj temizleme suyu daha sonra suyla durulama nivea nemlendirici daha sonra nivea dudak nemlendiricisi vs en son yatmadan goz alt torbalari icin vich aqua termal roll on
😂🤣😂🤣😂🤣 o güzel temizlemiyor hem de onun kokusu güzel değil😂😂🤣 zaten aklım bir türlü almıyor siz bayanlar nasıl dünya parayı nasıl veriyorsunuz baklım ürünlerine anlamıyorum
En sevdiğim ürünlerden bahsetmek gerekirse bakımdan önce ceel'in yüz peeling jeli onun ardından olmazsa olmazım neutrogena'nın kil maskesi sonrasında yüzüme callielin turuncu toniğini kullanıyorum son olarakta tekrardan the ceel'in c vitamini (favori ürünüm yüzü çok iyi parlatıyor) ve gözaltı serumunu kullanıyorum gece bu bakımdan sonra sabah yüzüm harika oluyor ama bazı ürünlerde kötü geliyor mesela cildime yüz tipine göre kullanılması gereken ürünlerde bayağı değişebiliyor
Genel olarak evet güneş kreminide kullandım ama pek iyi değil onun dışında yüz nemlendiricisi aşırı iyi ve ceel'in en büyük avantajı bence uygun fiyatlı olması
Güzellik herkese göre değişiyor ama genel olarak hiçbir kadının bir kadına çok güzelsin dediğini görmedim kusura bakma 😂 ayrıca güzellikten ziyade aura çok daha fark edilir
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim! O glow buzdağının görünen yüzü, gerisi biraz sabır ve doğru rutinle geliyor! 😉 Sabahları cildimi güzelce temizleyip tonikliyorum, sonra C vitamini serumu ve hafif bir nemlendiriciyle tazeleniyorum. Akşamları da çift temizlik, canlandırıcı bir serum ve yoğun nem kremiyle cildimi şımartıyorum. Haftada bir de ışıltı veren maskeler favorim. Düzenli olunca sonuçlar harika oluyor, sen de dene! ✨💖