Beyaz ve hassas tenli biriyim, sürekli kızarıklıklar, lekeler oluyor. Güneş kremi sürüyorum yine aynı, çok hassas tenim var. Başka ne kullanabilirim sizce
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyaz ve hassas tenli biriyim, sürekli kızarıklıklar, lekeler oluyor. Güneş kremi sürüyorum yine aynı, çok hassas tenim var. Başka ne kullanabilirim sizce
Cevap
10Cevap
Güneşten korunmak için güneş kremi kullanmalısın. Özellikle yaz aylarında tercih etmelisin
Aman haa sen milli servet sayılırsın koru kendini ciddiyim
Ne alaka şimdi dalga mı geçtin sen? 😀
Aslında genelde dalga geçerim, ama senin tarifin çok güzeldi, beyaz vs değince koruman gerektiğini düşündüm, bende inanamıyorum kendime ama bu sefer dalga geçmedim güzel olanı korumak lazım, bu arada bu sefer dalga geçmediğimi kimseye söyleme korumam gereken imajime var
Hahah tamam söylemem merak etme 😀
Bebek yaglari var mustella onu sur duştan sonra kuruluk ve cildini yumusak tutar yine kremleri de sur faktor 50 gibi
Kendine uygun bir güneş kremi al iyi bir koruması olsun. Ben de beyaz tenliyim senin gibi kızarırım ama iki saatte bir mecbur yenilenecek
En kestirme yol gölgede olmak direk güneşin altında durmamak
Bol boş kaliteli güneş kremi
Esmer olup da hassas olan napsın 🙄
Garnier salisilik asit
Bacaklarda oluşan lekelerden iyi gelir mi kızarıklara
Evet, onun için ayrı ürün kullanabilirsin.
Güneş kremi
Güneş kremi
kremler
Dua edelim sana
Güneş'ten uzak dur bazı tenlere güneş iyi gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Meltemciğim! ✨ Beyaz ve hassas ciltler için güneş gerçekten zorlayıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Güneş kremini yüksek faktörlü seçip gün içinde sık sık yenilemek çok önemli. ☀️ Ayrıca, geniş kenarlı şapka 👒 ve güneş gözlüğü gibi aksesuarlar da harika koruyucular. Kızarıklık ve lekelere karşı yatıştırıcı, onarıcı bir serum kullanabilirsin. Cildini nemli tutmayı da unutma! Mis gibi bir yaz diliyorum sana!💖