Clinque markasının güneş kremini kullanıyorum ve kremden genel olarak memnunum fakat ne zaman güneş kremi kullansam terlemeyen yüzümden resmen su akıyor nedir bunun çözümü (Güneş kremi kullanmamam gibi bir durum söz konusu değil maalesef sivilce için ilaç kullanıyorum)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
farklı bir krem deneyin
Yağlı ciltler için özel olan güneş kremi kullanmalısın
Evet bende de oluyor üstüne ince pudrayla geçsen olmaz mi
Pudradan kastınız bebek pudrası mı cidden soruyorum çünkü evde başka pudra yok onun dışında
Yok hafif yüz pudraları oluyor ya. Makyaj sabitlemek için. Onu dedim ben de farmasinin kini kullanıyorum ince yapılı yazin terlemeyi önler hem
New well kullan o daha iyi
çözümü güneş kremini değiştirmek çünkü cildinle uyuşmamış pudralasanda akacak maalesef bende de aynısı oldu. sinozun leke karşıtını olanı kullanıyorum şu an onda böyle bi sorun olmuyo mesela.
Güneş kremi öncesi cilt matlaştırıcı sprey kullan sprey yüzünde kurduğunda ise güneş kremi sür
Ben de aynı durumdayım çok kötü oluyor ya
Evet normalde cildim öyle sıcak havalarda terlemezken şimdi kışın güneş kremi sürünce öyle bir terliyorki sanki maraton koşmuşum gibi oluyor hele şimdi yaz daha kötü
Yağ bazlı kullan su bazlı akar
Güneş kremini degismen gerekiyor
La roche posay üstüne güneş kremi tanimam
Nivea
Cildiye göründünmü
Evet her ay kontrollü olarak gidiyorum ama güneş kremi konusunda bir şey demedi marka konusunda ondan dolayı pek emin olamadım