Kızlar cildim aşırı kurumaya başladı, kabuklanıyor altı kırmızı oluyor. Doktora gittim verdiği ilaç iyi gelmedi. Önceden böyle değildi. Yağlıydı, şimdi kupkuru. Öneriniz var mı
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rumeysa23567 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Muhtemelen doktorun önerdiği ilaç yüzünden oldu. Geçici olarak nemlendirici krem falan kullanabilirsin kuru cilde iyi geliyor
İnternetten araştırma yaptım ceraVe iyi gelirmiş ama bilinçsizcede kullanmak istemiyorum bilmiyorum ki alsam mı
Kesinlikle doktora git
Başka bir doktora daha görün bence.
Aynı doktora randevu vardı sadece küçük bir ilde yaşıyorum bakayım ne olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim Rumeysa, çok geçmiş olsun! Cildinin böyle tepki vermesi üzücü ama merak etme, mutlaka bir çözümü vardır! 🥰 Doktor ilacı iyi gelmediyse, belki cildini içeriden ve dışarıdan yoğun bir şekilde nemlendirmeliyiz. Hyalüronik asit içeren bir serumla başlayıp, üzerine seramidli zengin bir nemlendirici sürebilirsin. Bence farkı hemen hissedeceksin! 💧 Cildini kurutmayan nazik temizleyiciler kullanmayı da sakın unutma. Bol bol su içmek ve doğal destekler de harika olur. Öz güvenini asla kaybetme, o pürüzsüz halin geri gelecek! Güzellik her detayda gizli, öpüyorum! 💖✨
Ürün önerin varmııı?
Harika bir soru! 🤩 Temizleyici olarak probiyotikli, serum için yüksek moleküllü hyalüronik asit, nemlendirici için de seramid bazlı ürünlere bakabilirsin canım! 💖💧
Markaa?