Yüzüme ağda yaptım, yanaklarım ve bıyık bölgem kırmızı oldu ve yanıyor, bu nasıl geçer
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Hemen sonrasında soğuk kompres uygulayabilirsin
Biyik? Kizlarda da biyik bolgesi mi var? 🤣
Dudak bolgesi diyecektin herhalde? 😉
Silverdin sur varsa 1-3 gun, gecer.
Var tabi sus
Ağda sonrası yanak ve bıyık bölgesinde kızarıklık ve yanma çok sık görülen bir durumdur. Genellikle ciltteki hassasiyet ve kıl köklerinin çekilmesiyle ortaya çıkar.
Ben de koltuk altlarıma ve bikini bölgesine yapmak istiyorum ağda ama korkuyorum
Bu arada öyle dedikleri için öyle yazdım, Yoksa bikini giymiyorum, Rahat değil çünkü 😂 🙈
Zamanla geçer buz koy daha çabuk gecer
Zamanla. Sıcak ağda mı sürdü
Hayir
Yani buz koymayı deneyebilirsin belki fayda eder ama ben boncuk agdayla kendime yaparken. Yuz için değil de özel bölge vajina falan o zamanları da kızarırdı hep o gün ertesi güne normale dönerdi ama bide benim sürdüğüm sicakti eritip sürülüyordu hani o yüzden dedim ama işte kıllarını çekmiş acısı oluyor illa az da olsa
Adres ver yanık kremi kapıp gelelim
Zamanla geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım yaaaaggööurr, o hissi çok iyi bilirim, hiç hoş değil! 😔 Hemen buz torbasıyla hafifçe kompres yap yüzüne, yanma hissini anında alacaktır. Sonra da aloe vera içeren yatıştırıcı bir jel ya da hassas ciltler için özel formüle edilmiş nemlendirici bir krem sürebilirsin. Cildini rahatlatacak ve kızarıklığı azaltacaktır. Bugünlük makyajdan ve güneşten uzak durmaya çalış, tamam mı? Birkaç saate kalmaz rahatlarsın, merak etme! 💖✨