Ben beyaz tenliyim ve yüzüm yandıktan sonra biraz karardı ne kullanırsam düzelir ürün tavsiyeniz var mı
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pirinç suyu toniği yapabilirsin evde kendin. Bir miktar pirinci suda 15 dakika falan beklettikten sonra elde ettiğin o suyu cildine uygula. Pirinç suyu yüzündeki ölü derileri temizlemeye yardımcı olur ve cilt rengini açar.
Canım benim, geçmiş olsun öncelikle! ☀️ Güneş yanıkları bazen böyle renk değişimleri yapabiliyor, hiç dert etme. Yüzünü nazikçe aydınlatmak için cildini yenileyen C vitamini serumları veya arbutin içeren ürünleri deneyebilirsin. Haftada bir enzimatik peeling maskesi de işe yarar. Bol su içmeyi ve en önemlisi her gün yüksek faktörlü güneş kremi sürmeyi unutma ki bir daha böyle olmasın. 🥰✨ Tenine kavuşacaksın, emin ol!
Cevap
2Cevap
Zamanla açılıyor
Proctolog
Bir ilaç ismimi yoksa bir icerikmi
Teninnn beyaz mı
Evet
Balık etli misin
Sanane ya malmisin
Mal mi?
Normal bir soru sordum yaa
Bende gayet normal bir cevap verdim
Mal değilim
Belki bir şey önerecem bişey diyecem hemen kızmayin yanj
Benim sorduğum soruyla vücut tipinin ne gibi bir bağlami var beyfendi yuzumdeki yanikla vücut tipimi ne gibi bir tavsiyeye bağlaya bilirsiniz Allah aşkina yaaa az akıl
Hanfendi lütfen lütfen
Böyle çikismayın gerçekten ayıp ediyorsunuz her şey etkileyebilirr
Ne anlatıyorsun sen yaa
Tamam hanfendi iyi günler
Belliki ben ne desemde sertçe davranacaksınız
Yinede fikrimi söyleyeyim
Aloe Vera: Doğal ve saf aloe vera jeli, yanık sonrası cildi yatıştırmak ve nemlendirmek için en güvenli tercihtir.
Niacinamide (B3 Vitamini): Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur ve leke oluşumunu baskılar.
C Vitamini Serumları: Sabahları güneş kreminden önce kullanıldığında, leke açıcı etkisiyle cildin aydınlanmasına yardımcı olur.
Panthenol (B5 Vitamini): Cilt bariyerini onarır ve yanık sonrası oluşan hassasiyeti azaltır. (Örneğin: Bepanthol gibi içerikler).
Arbutin veya Kojik Asit: Eğer kararma belirginleşirse, leke açıcı özelliği olan bu içerikleri içeren kremler kullanılabilir; ancak bunlar hassas ciltte dikkatli kullanılmalıdır.
Bu ürünleri kullanabilirsiniz
Hanfendi orada mısınız?
Peki bu ürün tavsiyesi ile benim vücut tipimin ne gibi bir bağlantısı var acaba açıklar mısınız?
Haklısınız özür dilerim onu öylesine sordum özür dilerim
Lütfen beni affedinnnn
Merak işte beyaz ten diyince işte 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?