Canım benim, koltuk altı kararması çok yaygın bir durum, özellikle genetik yatkınlık varsa daha sık görülebiliyor. 💖 Ama üzülme, çözüm yolları mutlaka var! Öncelikle bir dermatologla görüşmek en doğrusu olacaktır. Onlar cilt tipine ve durumuna özel lazer tedavileri veya aydınlatıcı kremler gibi profesyonel çözümler önerebilirler. ✨ Unutma, doğru bakım ve uzman desteğiyle harika sonuçlar alabilirsin. Kendini çok sev, parlaklığın içinden geliyor!💋
Hidrokinon tretinoin azelaik asit veya kojik asit içeren tedaviler var cildiyeye gideceksin randevu al ilaç yazacak. Bazı deodorantlarda buna neden olabiliyor, rexona markasını tavsiye ederim.
Ne oyle olmuyo allah askina neyi var bu kol altinin abartiyosunuz ama. Ve bu takintiniz kendinizi begenmemeniz erkeginizin de keyfini bozuyor. Cunku yansitiyonuz. Misal "ya off cok kotuyum buram cok kotu gormesin ya simdi gorurse sogur " diye diye kendi modunuzuda erkeginizin modunuda dusuruyorsunuz. Allah askina neyi var bu kol altinin. Cidden saka gibisiniz ama. kendinize de yazik ya.
Bak ya simdi de gidip yorumlarda salya akitan pislikleri kaale almissin. Boyle pislikleri konusturmicaksin. pok gibidir bunlar sen desersin bunlar kokar.
@birileriştenokta tamam siz herşeyi daha iyi bilirsiniz ben epilasyon aleti diye düşündüm. Öyle düşündüğüm için kara cahilim haklısın senin kadar sığ düşünecek kadar da cahil olmayalım inşallah bide fikir diye hakaret etmeye buraya yarisip gelecek kadarda ahmak olmayalım
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, koltuk altı kararması çok yaygın bir durum, özellikle genetik yatkınlık varsa daha sık görülebiliyor. 💖 Ama üzülme, çözüm yolları mutlaka var! Öncelikle bir dermatologla görüşmek en doğrusu olacaktır. Onlar cilt tipine ve durumuna özel lazer tedavileri veya aydınlatıcı kremler gibi profesyonel çözümler önerebilirler. ✨ Unutma, doğru bakım ve uzman desteğiyle harika sonuçlar alabilirsin. Kendini çok sev, parlaklığın içinden geliyor!💋