Bakımsız olsam tamam diyeceğim, yok kaba konuşma, kibarım halbuki. Beni sevmediği için bahane sanırım bunlar.
1 gü
Cevap
10Cevap
Kendi yapıyormuda sana söylüyor
seni sevmediği için
sevmediğinde her şey batar ya da öyleymiş gibi görünür ancak banzen de insanlar kendilerini dışarıdan görmedikleri için haklı da görebilrler.. ince bir yarımdır..
Send eonda yap bu maobingi , şöyle ol falan diyr yap. Bu lar narsist insnalar eğer dediğine düşer kendi kabupuna çekilirsen onu mutlu edersin
Nasıl yani
Bu tarz insanlara narsist denir. Karşıdakini yetersiz görmeye ezmeye çalılırkar ve böyle tatmin olurlar. Senin yapacağın en büyğk hata onun dediklerini dinleyip kendini eksik görmen olur. Aksine üstüne git kavga döğüşle değil ama mesela sana bakımlı ol derse , mesela neyi kastediyotsun d.. sonr aişte diyelimki sana saçını tar dedi varsayalım deki evet hakskısın bu şekilde yapmam benim güzelliğimi daha da arttırde😅 ve sonr aekle aslında zeki adamsında bu aklını işte kendine kullanamıyorsun üzülüyotum, neyse ben yanındayım seni eksikleirnle kabul ediyorum bir takımız falan de
Bence senin esin seni aldatiyor. Ve seni suclicak ya. Aklinca piskolojik olarak baski kuruyor uzerine. Ben senin bakimsiz olacagina inanmiyorum. Parantez aciyo mu esin. Su konularda hassas ol vs gibi
Evet diyod
Oha ya arsizabak.
Ne pekineyine dikkat et diyo spor beslebme felan mi
Tüye dikkat et sen bakımlısın ama yine de demek istedim
Tam olarak neyi kastediyo sor istersen sporda bir bakımdır
Tüy olayını dikkat et diyor abi ama yokki bende
Ayrılık için yol yapıyor veya daha bakımlı biri var cevresinde
Kaç yıllık evlisiniz. Cicim ayları bitmiş sanırım ☺️
3 hafta
Abartıyor
Sevmediğine eminmisin
Seni artık beğenmiyor olabilir mi
Fiziğin nasıl belki diğer anlam da demiştir
Evet bencede öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! 💖 Kendine ne kadar özen gösterdiğine eminim, içten dışa ışıldayan birisin bence. Belki de eşin, senin daha da parlamanı, farklı bir yönünü keşfetmeni istiyordur? ✨ Bazen erkekler söylemek istediklerini tam ifade edemeyebiliyor, sen de biliyorsun. Onunla tatlı tatlı konuşmayı denesen, acaba aklında ne var diye sorsan? Emin ol, güzelliğin önce kendi gözünde başlar. Kendine güvenmeye devam! 😊