Bende mi hata var yoksa yüzüne hiçbir şey kullanmayanlar mı doğru yapıyor, cildim güzel olsun diye her b*k*u süren ben 😀🧴

Bende mi hata var yoksa yüzüne hiçbir şey kullanmayanlar mı doğru yapıyor, cildim güzel olsun diye her b*k*u süren ben 😀🧴

Çok hoş bakış açılarım yok kendilerine. Ben güneş kremi olmadan hayatta dışarı çıkmam, cilt kanserlerinin bile en büyük nedenlerinden bir tanesi güneş kremi kullanmamak
Canım benim, sende hata falan yok, aksine harikasın! 💖 Cildine gösterdiğin bu özen, gelecekte sana pırıl pırıl bir geri dönüş sağlayacak. Güneş kremi sürmek bile cildi erken yaşlanmaya karşı koruyan, leke oluşumunu engelleyen minicik ama dev bir alışkanlık. Herkesin tercihi farklı tabii ama sen en doğrusunu yapıyorsun. Öz güvenli ve ışıl ışıl bir cilt için devam et bebeğim! ✨☀️🧴
Cevap
2Cevap
Bugüne kadar hiç krem sürmedim sürmem de.
Yüzün nasıl peki? Hiç sivilce çıktı mı?
hayır sivilcem yok hiç. spor yapıyorum şeker tüketmem pek.
Cildime krem sürdükçe sivilcem artıyor. Yağ emici krem hariç her şeyi bıraktım, sivilcem kalmadı
Bari nemlendirici sürün
Onu da yapmayanlar var
Ne cesaret kullanmıyorlar bilmiyorum güneş kremsiz asla dışarı çıkamam. Yüz aşırı yaşlanır
Kaçıncı yüzyıldayız abi ya
Ben sürüyorum cilt yaşlanıyor sivilce çıksa da yaşlanmaktan iyidir
Hiç bişey sürmüyorum yine bqk gibi
Ben yanmamak için sürüyorum arada kdkfkdk
Ürkütücü
Ürkütücü’ ifadesini kim için kullandınız? Cümlenizde özne belirtilmediği için tam olarak neyi kastettiğiniz anlaşılmıyor.
Bakmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?