Merhaba kızlar, bacaklarımda üst kısımda jilet sonrası kıllar hafif çıkmaya çalışırken sürekli küçük sivilce tarzı kızarıklıklar oluşuyor daha kıl çıkmadan. Bunun olmasını nasıl engellerim, sebebi ne ve nasıl geçer

Merhaba kızlar, bacaklarımda üst kısımda jilet sonrası kıllar hafif çıkmaya çalışırken sürekli küçük sivilce tarzı kızarıklıklar oluşuyor daha kıl çıkmadan. Bunun olmasını nasıl engellerim, sebebi ne ve nasıl geçer

Cevap
30Cevap
abim yönü var kılın ona dikkat edicen. ters alırsan yapar. İğne ile kurcala çevresi boşalır sonra kantoron yağı sür
İpek keseyle düzenli keseleyince pürüzsüz oluyor, bol bol da nemlendir, rossman da satılan çilek bacak görünümü için nemlendirici vardı o da çok iyi
Jilet kullanma , lazer imkanin varsa kullan. Jilet alerji yapıyor, cilde
Jilet kullanma kanka bence. Mevcut sorun içinde kabak lifi kullan
Jilet öyle yaparda aslında ona uygun jiletler de var jrlli
Kanka bak bir ürün var bunla alakalı ürün kılları döküyor serumu var onu sürüyorsun tüylerin inceliyor belli zamandan sonra tüy derdi kalmıyor böyle hep olur bu sıkıntılı yöntem
Amaç bacak göstermekti aslında hashha ama yine de jilet yapcak akıl var peeling yapacak akıl yok mu sende kızım
he oykemiolmuscanım duzgun bi soru sormusum nasıl gorundugunu gorup yardım etsinler diyede gorsel atmışım sivilceli bacagımı gostermekten niye keyif alayım anlamadım peeling yapıyorum yine oluyolar kesin çözüm için buraya sormak istedim bu kadar
Bütün abazaları toplarsın şimdi kırmızı ojeli ayağının altına canım 😘🤣
sen varsın yeterli burdaki abazaları ne yapayım allah askına
Önce vücuduna kese yap sonra jilet işlemine geç jiletinin jelli olması önemli venüs Gillette markasından turuncu jilet var acayip güzel jiletleme işleminden sonra peeling yap daha sonra at kılı fırçayla bacaklarını fırçala at kılı fırçası çok önemli daha sonra da losyon veya vücut yağı sür nemlensin
tesekkur ederim canım bak ne guzel anlastık önerdiğin losyon veya yağ var mı acaba ben normal nemlendiric kullanoyorum
Haklısın
Ben vaseline losyonuny kullanıyorum pembe olan o çok iyi veya cerave de var bu da iyi bir marka tıraşlama kararma da yapabilir kararma yapan yerlere de vaseline orjinal kullanabilirsin zaten her yerde satılan bir ürün yağ olarak herhangi bir yağ kullanabilirsin güzel kokulu
Ya bebek ya süreceksin ya da buzlu bir tane suyun içerisine gireceksin en az 15 dakika
İlkim ten tepki veriyor korkma 😁 ayrıca jilet ne yaaa. Nelerle alırsam daha da sertleşir gürleşir😱😱😱
Jilet kullanmayarak
ev tipi lazer kullanıyorum jiletle değilde neyle alabilirim
Banyoda kese yapacaksın
yapmadıgımı nerden cıkardın
Kese yaparsan bunlar olmaz
Vücuda jilet mi kullanılır
ne kullanılır kullanmak için icat etmisler sonucta
O senin için değil erkekler için icat edilmiş senin vücudun narin
Jilet sürülürmü o güzelliğe lazer yokmu
lazer oncesi jilet yapmak gerekiyo bilgilen biraz guzellik
Yara bere olmuş sanki
Jiletle alma agdayla cikiyormu
Kese yapman lazım
Tersten ya da defalarca pürüzsüz olsun diye alıyorsan kıl batması oluyordur
Niye jiletle alıyosun
Niye jilet vurdun Allah cezanı vermesin
Bacağına da bir zahmet jilet yapma
lazer oncesi yapmam lazım
Lazer de çözüm degil ki uyutuyorlar kısa süre kılı tekrar jilet döngusune sokar
ne önerirsin
Jilet yapiyor zaten. Ağda ya da lazere git
Geçmez
dunyanın sonu geldi desene
Niye, vermeye mi gidecektin
evet sana vericem sen baya meraklısın
Jiletle almayarak
merhaba KIZLAR yazmısım farkettiyseniz
Jiletleme
Ya da köpükle jiletten önce
Geçmiş olsun başıma gelmedi canım bilemiyorum
Kese
Kac yasindasin ki ya
Ne hallere düşmüşsün
Krem sür
en iyisi vazelin ve ya krem
Neden jilet sürdün ki.
Lazer
Lazer sart
Ağda ile
Ters alma
Permatikle mi aldın
Güzel duruyor
Ağda lazer dene
Lazere git
Opiyim mi
Berbat yapmışsın
Bu sen değilsin ki
ne fark eder
Ayıp ya yapma böyle
Getir sıkayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kızarıklıklar ve kıl dönmeleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor! 😩 Jilet sonrası cildin tahriş olması ve kılların derinin altında kalması en büyük nedeni. Bence ilk iş bacaklarına düzenli kese yapmayı alışkanlık haline getir, ölü derileri atınca kıl dönmeleri azalır. Sonra tıraş jeli kullanmayı ve her seferinde tertemiz, keskin bir jilet tercih etmeyi unutma. Tıraş sonrası da mutlaka nemlendirici sür ki cildin rahatlasın! ✨ Pürüzsüz bacaklar için bu adımlar çok önemli, kendine iyi bak! 💖