Güzellik & Bakım Bacağımdaki ağda sonrası çilek ve sivilce görünümünü nasıl önleriz? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor uf oldu :( Güncellemeler+1 yıl Namus bekçileri gelmiş ahaha kudurun MK. Siz çok iyisi iz siz çok masum mukkemmelsiniz Güncellemeler+1 yıl İsana nasıl kizlar Bacağımdaki ağda sonrası çilek ve sivilce görünümünü nasıl önleriz? Cevapla Sivilce Soruları Ağda Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hic elleme , kucuk bir havlu varsa sicak suyun altina koy. ( dayanabildigin kadar ) sonra o yaranin ustune koy. 1 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla sıkıldım Yaa çıplak gezin Yaa bu kadar çaba zor değil mi aaa 2 4 Yorumla Nanelimon12 +1 yıl Sakin ol akp kadın popon atmamış Yorumla Nanelimon12 +1 yıl Ne alakası var alt üstü bacak kendini beğenmiş atmış pazarladığını nerden çıkartıyorsun ki gözünle gördün mü Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl @Nanelimon12 teşekür ederim canım ♥️ Yorumla Amcaoğlu1 +1 yıl Bacakta bacak ama maşallahı var😅 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl boş ver bacakların böyle de güzel ya da çok kafana takıyor isen eğer eczaneden krem al bunun için 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl nemlendiriciler iyi geliyor bana, ne çok ağlamışlar soruda 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sorma ya 😂 Hemcinslerim küfür etmeleri ayrı bı olay zaten. Destek yerine köstek. Hepsini şikayet etmekten biktim Yorumla pufferfish028 +1 yıl asla bitmeyecekler Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeter senin bacagini her gun gormek zorunda mıyız ablacım Aaaa 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Engelle? Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Olur Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl At kılı fırçası çok işe yarıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum 1 0 Yorumla
Realangler1 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl boş ver namus bekcilerini islerine baksinlar 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kilo ver kilo :D 0 0 Yorumla
doludengi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Malamıne getir bi öpeyim 0 1 Yorumla doludengi +1 yıl Awk ya Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ace dök beyazlar 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zamanla gecer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hic elleme , kucuk bir havlu varsa sicak suyun altina koy. ( dayanabildigin kadar ) sonra o yaranin ustune koy.
Valla sıkıldım Yaa çıplak gezin Yaa bu kadar çaba zor değil mi aaa
Sakin ol akp kadın popon atmamış
Ne alakası var alt üstü bacak kendini beğenmiş atmış pazarladığını nerden çıkartıyorsun ki gözünle gördün mü
@Nanelimon12 teşekür ederim canım ♥️
Bacakta bacak ama maşallahı var😅
boş ver bacakların böyle de güzel ya da çok kafana takıyor isen eğer eczaneden krem al bunun için
nemlendiriciler iyi geliyor bana, ne çok ağlamışlar soruda
Sorma ya 😂 Hemcinslerim küfür etmeleri ayrı bı olay zaten. Destek yerine köstek. Hepsini şikayet etmekten biktim
asla bitmeyecekler
Yeter senin bacagini her gun gormek zorunda mıyız ablacım Aaaa
Engelle?
Olur
At kılı fırçası çok işe yarıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
boş ver namus bekcilerini islerine baksinlar
En etkili ve kesin çözüm peeling yapmak
Hassas cildin var demek ki
Kilo ver kilo :D
Bacak göstermek için bahane
Niye ağda yapiyon ağda eskimedi mi?
Bu nasıl bacak be