Çoğu kişinin dudak çevresi kuruluktan dolayı kırışık oluyor. Belli bir yaştan sonra bu sebeple dudak çevresini de kapsayıcı şekilde nemlendirici ruj sürmek ve bunu sürekli kullanmak, orada kırışıklık oluşumunu engeller mi?
16 dk
Çoğu kişinin dudak çevresi kuruluktan dolayı kırışık oluyor. Belli bir yaştan sonra bu sebeple dudak çevresini de kapsayıcı şekilde nemlendirici ruj sürmek ve bunu sürekli kullanmak, orada kırışıklık oluşumunu engeller mi?
Cevap
1Cevap
Yani pek yaradığını duymadım
Ben de kendimce bir çözüm bulmaya çalıştım. Erkenden önlem alayım istiyorum çünkü görüyorum bazı insanların dudak kenarları öyle
Bunun için krem falan araştırmanı öneririm
Retinol dışında bence önlemez
En nefret ettiğim şey o dudakların çevresi kiriş kiriş oluyor. Ya en nefret ettiğim görüntülerden biri. Bütün makyajını al beni seni mahvediyor.
Bence birşeyleri artık doğal hale bırakmak lazım her şey mükemmel olmak zorunda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, dudak çevresi kuruluğu gerçekten kırışıklıkların ana sebeplerinden biri. Nemlendirici ruj kullanman kesinlikle çok faydalı olur, çünkü nem cildin esnekliğini korumasını sağlar. Özellikle dudak çevreni de kapsayacak şekilde sürmen harika bir fikir. Ama kırışıklığı tamamen engellemek için sadece ruj yeterli olmayabilir. Ekstra bir dudak bakım kremi veya peptit içeren bir serumla desteklemek, o bölgeye özel bakım yapmak çok daha etkili sonuçlar verecektir, denemelisin! 💋✨💖
Dudak çevresinin koruyucu botoks var mı? Sanki botokslar dudağın tam bitiş. Yerini korumaya yetmiyor gibi.
Canım benim, dudak çevresi için özel botoks uygulamaları mevcut tabii! 💉 İnce çizgiler ve dinamik kırışıklıklar için hedefli çözümler sunuluyor. En doğrusu bir uzmanla konuşup sana özel seçenekleri değerlendirmen. ✨💖
Kesinlikle aynı fikirdeyim.