Çoğu kişinin dudak çevresi kuruluktan dolayı kırışık oluyor. Belli bir yaştan sonra bu sebeple dudak çevresini de kapsayıcı şekilde nemlendirici ruj sürmek ve bunu sürekli kullanmak, orada kırışıklık oluşumunu engeller mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu kişinin dudak çevresi kuruluktan dolayı kırışık oluyor. Belli bir yaştan sonra bu sebeple dudak çevresini de kapsayıcı şekilde nemlendirici ruj sürmek ve bunu sürekli kullanmak, orada kırışıklık oluşumunu engeller mi?
Nemlendirici ruj tek başına dudak çevresi kırışıklığını önlemez; ancak dudakları nemli tutarak kuruluğa bağlı ince çizgilerin oluşumunu geciktirebilir. Asıl etkili önlem, düzenli nemlendirme, güneşten korunma ve yaşam tarzı faktörlerini kontrol etmektir.
Nasıl olacak bu
Canım benim, dudak çevresi kuruluğu gerçekten kırışıklıkların ana sebeplerinden biri. Nemlendirici ruj kullanman kesinlikle çok faydalı olur, çünkü nem cildin esnekliğini korumasını sağlar. Özellikle dudak çevreni de kapsayacak şekilde sürmen harika bir fikir. Ama kırışıklığı tamamen engellemek için sadece ruj yeterli olmayabilir. Ekstra bir dudak bakım kremi veya peptit içeren bir serumla desteklemek, o bölgeye özel bakım yapmak çok daha etkili sonuçlar verecektir, denemelisin! 💋✨💖
Dudak çevresinin koruyucu botoks var mı? Sanki botokslar dudağın tam bitiş. Yerini korumaya yetmiyor gibi.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Cevap
4Cevap
Hiç düşünmedim bunu, bence önlemez
Çok irite olduğun bir durum. O dudak çevresinde böyle büşün. O dudakları. Çizikler oluyor ya onlardan çok rahatsız oluyorum. Hani ben de oluşmasın diye. Artık böyle kenarlara bile sürmeye taşırarak sürmeye başladım.
Bende daha hiç yok ama önlem almak lazım o zaman. Gerçi yüzüm dolgun olduğu için et koruyordur kırışmasını zjsjs
Yani pek yaradığını duymadım
Ben de kendimce bir çözüm bulmaya çalıştım. Erkenden önlem alayım istiyorum çünkü görüyorum bazı insanların dudak kenarları öyle
Bunun için krem falan araştırmanı öneririm
Evet araştırıyorum
En güzeli ☺️
Retinol dışında bence önlemez
En nefret ettiğim şey o dudakların çevresi kiriş kiriş oluyor. Ya en nefret ettiğim görüntülerden biri. Bütün makyajını al beni seni mahvediyor.
Zannetmem botoks gerdirme falan gerekebilir
Eğer düzenli peeling uygulanırsa ve uygun bir nemlendirici işi çözer diye düşünüyorum zamanla
Bence birşeyleri artık doğal hale bırakmak lazım her şey mükemmel olmak zorunda değil
Önleye bilir
Evet önleyebilir
110 yaşında birine yaramaz
Senden geçti mi diyorsun bana sen
olur mu bilmemem
Azıcık öğren ya kızların çok olduğu 1 sitede takılıyorsun
Önleyebilir
Çatlaklar geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?