Yarıyor ama gece sürüleni bir şeye yaramıyor gündüz olanı yarıyor pembesi yani, ama ikili satılıyor ikisini birden almak lazım, şu an dudağımda makyaj yaparken denk geldi soru biraz yanmasını bekliyorum sonra rujumu sürüyorum bence ideal gece cıkarken sürerim hep dolgunlugu 12 1 e kadar kalır şu an sürdüğümde mesela
Dudağa ciddi zararları olabiliyor. Özellikle 40 yaş üstünde şişirme amaçlı oluşan yanma sebebiyle gelişen dudak yanıkları kalıcı yanık olarak onarılması güç bir durum oluşturuyor. Gençler de kullanmasın bebek gibiyiz zaten
Kısa süreliğine işe yarıyor. O kısa sürede bile pek işe yaradığı söylenemez. Sadece dudakları yakıyor. Benim ihtiyacım olmadığı için sorun yok. İhtiyacı olan kişiler direkt dudak dolgusu yaptırmalılar bana kalırsa.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
bu yağların içeriğini biliyor musunuz acaba asla kullanmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet işe yarar
Yarıyor ama gece sürüleni bir şeye yaramıyor gündüz olanı yarıyor pembesi yani, ama ikili satılıyor ikisini birden almak lazım, şu an dudağımda makyaj yaparken denk geldi soru biraz yanmasını bekliyorum sonra rujumu sürüyorum bence ideal gece cıkarken sürerim hep dolgunlugu 12 1 e kadar kalır şu an sürdüğümde mesela
Dudağa ciddi zararları olabiliyor. Özellikle 40 yaş üstünde şişirme amaçlı oluşan yanma sebebiyle gelişen dudak yanıkları kalıcı yanık olarak onarılması güç bir durum oluşturuyor. Gençler de kullanmasın bebek gibiyiz zaten
Evet bu yağlar aslında çok çok zararlıymış o yüzden iyice araştırıp o şekilde kullanılmalı
Aynen öyle 🎀
Ben nemlendirmelerini sevdim bu ürünlerin başka işe yaramıyor özellikle gece için olanı çok hoş
Evet sadece nemlendirmek için iyi onun dışında pek bir işe yaramıyor bence.
İşe yaramıyor asla bir sürü marka denedim ama maksimum yarım saat etki ediyor
Evet bende kullandım öyle aman aman etkisi yok ya
dudaklarda alerji yapıyor bence. o da biraz şişmiş ve kızarmış görünüyor
@Doludoludolu bana tavsiye etti kendisi söylesin işe yarıyor mu
Yaramasa eder miyim bebeğim sana😚😅
Dolgun dudağım ondan özellikle almam daha da kocaman olmasın
Kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum zaten yeterince dolgun..
Hiç kullanmadım ama küçük ve orta dudaklı olarakta çok tatlıyız bence.
O acıya gerek var mı? Asla kullanmadım, kullanmam da…
Ben blistex in verdiği dalgınlığı bilirim başka da bir şey bilmem sjxndmd
Hayir yaramiyor bosuna gitti paraciklsrkm bir kac farkli marka denemistim😂😂
Kısa süreliğine işe yarıyor. O kısa sürede bile pek işe yaradığı söylenemez. Sadece dudakları yakıyor. Benim ihtiyacım olmadığı için sorun yok. İhtiyacı olan kişiler direkt dudak dolgusu yaptırmalılar bana kalırsa.
bu yağların içeriğini biliyor musunuz acaba asla kullanmam.
Onun yerine nane yağı kullan
Evet nane yağı denedim o gerçekten daha etkili.
Bence de yakıyor ama şişirmiyor
geçici bir dolgunluk sağlıyor olabilir
Geçici evet kalıcı zarar
Hiç sanmıyorum
Gerek duymuyorum haha
Hiç kullanmadım bilmiyorum.
boş ver onu da profile hakkımda bölümü ne zaman açılıyor de bakim hele?
yarıyor abla kaliteli bir sey alırsın olmadı estetik yaptır
Saçma
Hemen iniyor geri
Sanmam
Kullanmadım
yarıyor
Hayır yaramıyor
5 dakikalık bir etki işte
Kısa süreli işe yarayabilir
Yaramaz
Evet
Biraz yarıyor ama acıması bir süre geçmedi bende