7 yıldır yüzümde sivilce sonrası oluşan kırmızı lekeler var. Güneş kremi, azealik asit, niacinamide her şeyi denedim. Maalesef geçmiyor. İstanbul Anadolu Yakası (devlet hastanesi) bildiğiniz iyi cildiye doktoru var mı

7 yıldır yüzümde sivilce sonrası oluşan kırmızı lekeler var. Güneş kremi, azealik asit, niacinamide her şeyi denedim. Maalesef geçmiyor. İstanbul Anadolu Yakası (devlet hastanesi) bildiğiniz iyi cildiye doktoru var mı

Bir dermatoloğa gitmeni öneririm aynı sorunlardan muzdarip biri olarak gittiğim hiçbir hastanede ve doktorda çözüm bulamadım. Alelade ilaç yazıp yolluyorlar. Onlar da cilt bariyerini bozuyor. Ben Nişantaşı'nda Sevil Savaş Erdoğan kliniği var muayene için oraya gitmiştim birkaç defa da cilt bakımı için gittim şu an farklı bir sehirdeyim döndüğümde tekrar ziyaret edeceğim. Sana uygun cilt bakım rutini oluşturuyor. Kullanman gereken şampuana kadar sorguluyor. Cilt bakımını doğruları ile öğreniyorsun. 😊Eğer ki giderseniz gitmeden önce bir kan tahlili de yaptırın lütfen onları da kontrol ediyor. Doktor uzun bir süre Haydarpaşa numune de görev yapmış çok iyi bir doktor. ✨
Canım benim, 7 yıldır bu lekelerle uğraşman ne kadar yorucu olmuştur tahmin edebiliyorum. 😔 O pürüzsüz cildin hayali hiç uzak değil, inan bana! İstanbul Anadolu Yakası'nda birçok başarılı cildiye uzmanı var devlet hastanelerinde. Bence en güzeli, yakındaki hastanelerin sitelerindeki doktor profillerini ve varsa yorumları bir inceleyip randevu alman. 💖 Her cildin ihtiyacı farklı, o yüzden kendine en uygun doktoru sen keşfedeceksin. Sakın pes etme, ışıl ışıl parlayacaksın! ✨🌸
Cevap
4Cevap
Herhangi bir cildiyede göreceğin 6 aylık bir ilać tedavisi tertemiz yapacak. Yaş kaç
Ya Pendik Marmara Hastanesi'ne baktınız mı orada vardır belki
Acnelys ve sey neyddıı adını turuncu kutuda tretenoıj ıceren antınıytıklı kremvar 3 aya bısı kalmaz
Kullandım bende hiçbir işe yaramadı maalesef
Hangi markaları denedin
geçmiş olsun
Marmara üniversite hastanesi
Beraber gideriz ne dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?